Komple Kanalım Kopyalanmış

• Kullanıcı BySerkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
belli ki birisi kanalını takdir etmiş :D
geçmiş olsun.

---------- Mesaj saat 17:13:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:12:17 civarında gönderildi. ----------

biz ünlemden video yükleyemiyoruz adamlar kanal kopyalıyor işe bak.

Keske bu spam isi hic yayginlasmasaydi. Her bebe ögrenmis oldu. Cöplüge cevirdiler youtube u. Kendiniz kayit yapip yüklüyorda birileri videolarinizi kopyalaiyorsa aninda telif yagmuruna tutun.

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] King abim hoşbulduk.:) beni en iyi sen anlarsın. Profilim 2 haftadır kapalı bu aralar çok görüşemedik...Bugün 6 video için başlattık telifleri. Duruma göre Tv yoluylada telif yollarız....Biraz olsun özgün çalışanlara dikkatli davranalım..Bu forumda yok sanırım o kişi...Bekleyip görücez.

Sevgili Serkan kardeşim; seni forumda görmek ne güzel, hoşgelmişsin.
Senin videlarının tamamen kendi çalışmaların olduğunu en iyi bilen birisi olarak hiç affetme telifi bas gitsin diyorum...

Spam çalışmanın da bir adabı ve sınırı olmalı.. Madem bu kanal kimindir, neler paylaşıyor ve videoları özgünmüdür diye bakmadan körü körüne bir iştahla kanalın tamamını acımadan kopyalıyor, o zaman telifi de hak ediyor demektir.
siz tv kayıdı yapıyorsunuz kanallarla anlaşmalı mı peki ?

Bas telifi gitsin hocam sen her video kopyalanı bu kadar dert edersen işin var söyleyeyim :) Onun zaten umurunda değildir bağlamıştır bota senin kanalı sen video attıkça atıyordur o da.
Eskiden millet tek tek çalar atardı videoları, şimdi botla programla oldu her önüne gelen çalar oldu. Bugün kapatsan tekrar kopyalaması ne kadar uzun sanki yine bota yaz kanalı 2 dakikaya tamam. O yüzden hiç kafaya takma bas telifi gitsin.

[MENTION=1089]KingTube[/MENTION] King abim hoşbulduk.:) beni en iyi sen anlarsın. Profilim 2 haftadır kapalı bu aralar çok görüşemedik...Bugün 6 video için başlattık telifleri. Duruma göre Tv yoluylada telif yollarız....Biraz olsun özgün çalışanlara dikkatli davranalım..Bu forumda yok sanırım o kişi...Bekleyip görücez.

Gecesini gündüzüne katıp bu işe emek harcayanlar birbirini anlamayaz ise başkaları hiç anlayamaz zaten kardeşim benim. Sen belgelerini sürekli hazırda tut ve gerekirse ilgililere ibraz etmeye hazır ol. Çünkü kopyalama her zaman olacaktır. Gözlerinden öperim

siz tv kayıdı yapıyorsunuz kanallarla anlaşmalı mı peki ?

Evet biz tamamen kendi TV kayıtlarımızı paylaşıyoruz ve videolarımızın büyük çoğunluğu da bazı TV kanalları ile program yapımcısı firmanın izni ve bilgisi ile paylaşılan videolardır. Bunu kendisi de bir TV kanal çalışanı olarak [MENTION=5413]BySerkan[/MENTION] kardeşim çok iyi bilir.

Gecesini gündüzüne katıp bu işe emek harcayanlar birbirini anlamayaz ise başkaları hiç anlayamaz zaten kardeşim benim. Sen belgelerini sürekli hazırda tut ve gerekirse ilgililere ibraz etmeye hazır ol. Çünkü kopyalama her zaman olacaktır. Gözlerinden öperim

Evet biz tamamen kendi TV kayıtlarımızı paylaşıyoruz ve videolarımızın büyük çoğunluğu da bazı TV kanalları ile program yapımcısı firmanın izni ve bilgisi ile paylaşılan videolardır. Bunu kendisi de bir TV kanal çalışanı olarak [MENTION=5413]BySerkan[/MENTION] kardeşim çok iyi bilir.

Bu denli ilk kez başıma geldi.Ama şu varki telif konularında gayet uzmanlaştım.Tüm videoların belgeleri çekmecemde durur hazırda.Her video için belge hazırlıyoruz ne olur ne olmaz diye.Amacımız bir kültüre hizmet.Bu kadar sizlerden destek göreceğimi düşünmedim açıkçası biraz olsun üzüntüm gitti.Sağolun arkadaşlar.

Geçmiş olsun serkan bey...

ben kendi orjinal videoyumu yüklüyorum ona bile ünlem geliyor sıkıldım artık yotube mesaj attım.. cevap bekliyoum...

Evet biz tamamen kendi TV kayıtlarımızı paylaşıyoruz ve videolarımızın büyük çoğunluğu da bazı TV kanalları ile program yapımcısı firmanın izni ve bilgisi ile paylaşılan videolardır. Bunu kendisi de bir TV kanal çalışanı olarak @BySerkan kardeşim çok iyi bilir.
evet çok iyi iş çıkartıyorsunuz bazen kopyalayanları görmüştüm onlarsa fazla uzun ömürlü kanallar olamadılar.haber, magazin v.b 1 numarasınız bence

Bir yerde calismaktan ziyade, o calistiginiz yerin videolarinizin telifini elinizde bulundurdugunuz yazili izin var mi elinizde?

ya iyide arkadaşım bende spamcıyım akşama akdar bir sürü kanal kopyalıyorum.. nerden nasıl bilelim senin kanalını onu anlamadım

edit videolar özgünmüş ..... pardon :D

özgünse uyarı yapın 24 saate silmesse sizde telif gönderin bence

dostum adına göre arattım bi kanala ulaştım. sanırım senin. beğendim. tebrik ederim çok güzel bir iş. umarım kanalını kopyalayan bu konuyu görüp bu işten vazgeçer.

Bir yerde calismaktan ziyade, o calistiginiz yerin videolarinizin telifini elinizde bulundurdugunuz yazili izin var mi elinizde?

Evt 100 de 90 'nın belgeleri mevcuttur....Belgeleri hazırlıyorum patronda direk imzalar kaşesinide basar.Hatta kanaldan fax yoluylada youtubeye gönderdiğimizde olur bazen.Bugün telif gönderdiğim videolar kaldırılmış.Lakin kanal ayakta duruyor reklamlarıda açık görünüyor. Bir 10 videoya daha gönderdim.

Evt 100 de 90 'nın belgeleri mevcuttur....Belgeleri hazırlıyorum patronda direk imzalar kaşesinide basar.Hatta kanaldan fax yoluylada youtubeye gönderdiğimizde olur bazen.Bugün telif gönderdiğim videolar kaldırılmış.Lakin kanal ayakta duruyor reklamlarıda açık görünüyor. Bir 10 videoya daha gönderdim.

hocam sizi ciddi anlamda tebrik ediyorum yinede telifi basmadan uyarıyosunuzya bi spamcı olarak gözlerim yaşardı forefer yapancı forever telifsiz içerik :D:D

hocam sizi ciddi anlamda tebrik ediyorum yinede telifi basmadan uyarıyosunuzya bi spamcı olarak gözlerim yaşardı forefer yapancı forever telifsiz içerik :D:D

Bugün itibari ile 4 videosu kaldırıldı.İnş Yarında 10 video kaldırılacak. Lakin kanal ne zaman kapatılıyor onu bilen varsa yazarsa sevinirim. Geri bildirim yaptığı anda youtubeye belgeleri sunucaz.

İlk defamı başınıza geliyor. :) Sadece bugün 3 kanalı uyarmama rağmen videolarımı sildiremedim sonucunda yine telifi attım. Eğer özgünse kanalınız buraya bu başlığı açmanız bile gereksiz. Telif hakkınız var sonuçta. Bu bir değil iki devamlı olacak şey çünkü.

Kanalın kopyalandığını nasıl anlarım kusura bakmayın konuyla alakasız ama bu arada serkan bey kopyalayan kişiyle kontak kurup silmesini rica edebilir yok eğer silmezsede telif atın bence iyi aakşamlar dilerim

İlk defamı başınıza geliyor. :) Sadece bugün 3 kanalı uyarmama rağmen videolarımı sildiremedim sonucunda yine telifi attım. Eğer özgünse kanalınız buraya bu başlığı açmanız bile gereksiz. Telif hakkınız var sonuçta. Bu bir değil iki devamlı olacak şey çünkü.

Evt anlık bir üzüntüden dolayı açtım konuyu..Çünkü özelden mesaj attım dönmedi baya oldu. Dedim belki forumda vardır görür onun için erken kapama şansı olur.Forum yöneticilerinden bu konuyu kilitlemelerini bekliyorum...Saygılarımla herkese.Teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri