Konu açma gereği duydum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dooo

Yasaklanmış
Abilerim kardeşlerim öncelikle iyi geceler

Arkadaşlar 20 gün önce gereksiz bana göre çok gereksiz birşey yüzünden ceza aldım 1 arkadaşa birşey sordum oda benden sonra soru soranlara herkeze cevap verdi görmedi galiba benimkini vermedi bende dedim ben p.. miyim bana niye cevap vermiyon sonuna gülücük smile koydum hiç bir kötü niyetim kimseyi aşalayıcı bi sözüm yoktu tabikide sonra bi baktım 20 gün ceza ağır geldi.Forumda kaç günden beri +18 şeyler küfür küfürlü paylaşıyorsunuz ben burdan takip ediyorum gücüme gitti acaba bana sinir olan bir görevlimi banladı beni merak ediyorum. Kimseye kötü birşey demedim eğer forumda yasaksa editleyebilirdiniz ben birdaha o kelimeyi kullanmazdım ama forumda küfürlü şeyler paylaşılıyorsa forumun yaş kitlesi 25 + ysa ve p... kelimesine 20 gün ceza alıyorsam bunun arkasında birşey yatıyor demektir. Ama forumda kimseyle tartışmam bile yok . Anlam veremedim neyse 20 gündür bekliyorum söylemek geldi , içimden dert olmuştu.

iyi geceler

Senin kurdugun cümleyi herkes burda kursa savaş çıkar hiç kusura bakma. Forumda yaşı büyük adam çok.

Abilerim kardeşlerim öncelikle iyi geceler

Arkadaşlar 20 gün önce gereksiz bana göre çok gereksiz birşey yüzünden ceza aldım 1 arkadaşa birşey sordum oda benden sonra soru soranlara herkeze cevap verdi görmedi galiba benimkini vermedi bende dedim ben p.. miyim bana niye cevap vermiyon sonuna gülücük smile koydum hiç bir kötü niyetim kimseyi aşalayıcı bi sözüm yoktu tabikide sonra bi baktım 20 gün ceza ağır geldi.Forumda kaç günden beri +18 şeyler küfür küfürlü paylaşıyorsunuz ben burdan takip ediyorum gücüme gitti acaba bana sinir olan bir görevlimi banladı beni merak ediyorum. Kimseye kötü birşey demedim eğer forumda yasaksa editleyebilirdiniz ben birdaha o kelimeyi kullanmazdım ama forumda küfürlü şeyler paylaşılıyorsa forumun yaş kitlesi 25 + ysa ve p... kelimesine 20 gün ceza alıyorsam bunun arkasında birşey yatıyor demektir. Ama forumda kimseyle tartışmam bile yok . Anlam veremedim neyse 20 gündür bekliyorum söylemek geldi , içimden dert olmuştu.

iyi geceler

Böyle forumlarda küfürün ya da argonun büyüğü küçüğü olmuyor . Görevli arkadaşlarda görevini yapmıştır,sana sorunu olduklarını sanmıyorum takma kafana :) Ha görevli arkadaş mesajını editleyip cezada vermeyebilirdi bu da görevlilerin insafına kalmış birşey :)

Senin kurdugun cümleyi herkes burda kursa savaş çıkar hiç kusura bakma. Forumda yaşı büyük adam çok.

Tamam gereksiz bir cümle kurdum ama ceza ağır değilmi en azından editleyemezmiydi ? kimseye haksız demiyorum zaten diyememde ama ağır bence farketmedi 20 gündür üyeliksiz konuları takip ettim değişen birşey olmadı.

Tamam gereksiz bir cümle kurdum ama ceza ağır değilmi en azından editleyemezmiydi ? kimseye haksız demiyorum zaten diyememde ama ağır bence farketmedi 20 gündür üyeliksiz konuları takip ettim değişen birşey olmadı.

Bundan sonra yapmazsın dikkat edersin olur biter. Durduk yere kimsenin banladıgını görmedim. Dolaylı küfürden dolayı serkan abi bile banlandı düşün gerisini.

Olaya sosyolojik açıdan yaklaşayım, senin içini rahatlatmak açısından. İnsanlara içinden demediğini bırakmayıp yüzüne gülen, kibarlıktan ölen insanlar var artık dünyada. Senin yaptığında bir şey yok. Sorunu kendinde arama, bu kadar da kafana takma, gül geç :)

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]; ya taş var burda:) acılan konuların cogu eğlence amaclıdır dostum. unutmaki bu forumdaki insanlarında youtube dışındada hayatları var eğlenmek amaclı birbirleriyle video ve foto paylaşmaları normal. banlanmana sebep olan mesajı bilmedigimden sana yönelik bişey yazamıcam ama.forumda son günlerde acılıyor olarak nitelendirdigin konular eğlence amaclıdır.

O bu değil de forumda illegal paylaşımlar, küfürlü cümleler ve özel bilgilerin ifşa edildiği ciddi sorun teşkil edilebilecek durumlar mevcut. Örneğin bugün bir maç konusunu şikayet ettim, sadece kilitlenmiş. Halbuki illegal içerik Adsense banına sebebiyet verir. Kilitlenmesi o içeriğin veya o başlığın olmaması anlamına gelmiyor. Google botlarına/ziyaretçilere açıksa sorun teşkil etmeye devam eder. Bu tür konular kilitlenmek yerine tamamen ziyaretçilere kapatılmalı. Şikayet edilse Adsense'ye birkaç güne kapatırlar. Ziyaretçiler konuları görmemeli diye yazıldı kaç defa fakat sürekli erteleniyor. Bu mesajım umarım yetkili merciler tarafından görülür. Forumda aktif yönetici hiç yok. 2-3 ay önce böyle değildi. Disiplinli yöneticiler vardı hemen gerekli işlemi uyguluyordu. Özellikle gönderdiğimiz şikayet mesajlarına hemen çözüm üretiyorlardı. Kimse kalmamış.

Öncelikle kimsenin size bir garezi olduğunu düşünmüyorum. Bu cezayı veren kişinin kim olduğunu da bilmiyorum, belki de ben de olabilirim hatırlamıyorum açıkçası. Eğer forumdaki herhangi bir forum kuralını ihlal eden bir durum varsa konuyu şikayet edin. Şikayetiniz her türlü incelenmekte. Şikayet ettim sadece kilitlendi diyen de bir arkadaşımız olmuş, şu şekilde şikayet ederseniz daha doğru olur. Şu şu şu nedenlerle şu şu şu konunun kilitlenmesini ve veya kaldırılmasını istiyorum. Bu şekilde şikayet edilirse konular hatta mümkünse forum kurallarına ya da Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan bölüm bildirilirse bize daha hızlı bir şekilde yaptırım uygulayabiliriz.İlginiz için çok teşekkürler, konunun tartışmaya dönmemesi amacıyla konuyu kilitleyeceğim. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri