Konu Dışı Kategorisi ile İlgili

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Kaynaştık senin sayende
Oda değildin bir yuvaydın bizim için
Nerdesin şimdi aklım kaldı sende
Uzaklaşma bizden konu dışı..

Dediler senin için gereksiz
Isındık ama biz senin içinde
Şimdi yoksun anasayfada
Işıksız kaldık konu dışı...

Konu Dışı her ne kadar boş konuların açıldığı düşünülse de. Forumda ki kişileri bir birine bağlıyordu. Herkesle şakalaşıyor dostluk bağlarımızı güçlendiriyorduk. Şimdi ilişkilerimiz arasında bir soğukluk başladı. Ciddiyet arttıkça arkadaşlık bitti iş başladı.

hocam haklısın ki bence böyle bir şeye gerek yok zaten o arkdaslık sohbetinden rahatsız olan adamlar kendini dışarda buluyordu ben bir konu açıp sadece o konuda olumlu olumsuz yorum yapan arkdaslarla seviyeli olarak konusup eglenip çok arkadas edindim burda saolsunlar sende bunlardan birisin zaten yalanmı hocam senin kanalını burda ifşa ettiklerinde sadece resim benzerliği var dı die ilk ben karsı çıktım normalde konu dısından tanısıklıgımız falan olmasaydı bu tarz bir tepki göstermezdim ama işte iyi kötü bir arkdaslık olusuyor insanlar arasında benim demek istediğim bu he karsı çıkan arkadaslarda oluyor ama bakıyorum karsı çıkanların çogu zaten o konu dısına gelip yorum yapanlar onlarıda anlamak mümkün değil :D

Şu resim bile ne kadar doğru bir karar alındığını açıklıyor.
Bak 2 tane gereksiz konu anasayfaya düşecekti.

nerye açacaktık ? konu dışına açtık kimse bakmadı bile.yeni başlayanalra açtım anında yardımcı olundu.sonra konu dışına taşındı.demekki anasayfada olsa tek mesajla kalacaktı.önce bi düşün.tabi beynini yemediysen para para diye.kimse gereksiz konu açmaz saat kaç diye.ülkenin durumu belliydi.gir yorumalra bak bi tane saçma yorum yapılmış mı ? neyse senin işin gücün muhalefet.hadi by.

hocam haklısın ki bence böyle bir şeye gerek yok zaten o arkdaslık sohbetinden rahatsız olan adamlar kendini dışarda buluyordu ben bir konu açıp sadece o konuda olumlu olumsuz yorum yapan arkdaslarla seviyeli olarak konusup eglenip çok arkadas edindim burda saolsunlar sende bunlardan birisin zaten yalanmı hocam senin kanalını burda ifşa ettiklerinde sadece resim benzerliği var dı die ilk ben karsı çıktım normalde konu dısından tanısıklıgımız falan olmasaydı bu tarz bir tepki göstermezdim ama işte iyi kötü bir arkdaslık olusuyor insanlar arasında benim demek istediğim bu he karsı çıkan arkadaslarda oluyor ama bakıyorum karsı çıkanların çogu zaten o konu dısına gelip yorum yapanlar onlarıda anlamak mümkün değil :D

Her ne kadar kanal benim olmasa da çok haklısın hocam. Konu dışı olmasa nereden beni etiketleyip uyaracaktın. Bu forumda ki insanları birbiriyle bu kadar samimi yapan dost yapan Konu Dışı bölümüdür. Başka bir bölüm bunu sağlayamaz. Diğer tüm bölümler de anca iş konuşuyoruz çünkü. İş bitiyor güç bitiyor gelip orada geyik yapıyorduk. Özellikle son açılan konular çok hoştu. Kimi sevgilisinden ayrılıyordu kimi baba oluyordu. Forum o zaman eğlenceliydi )

[MENTION=318]NoEroin[/MENTION] düşün işte durumun vahimliğini biz bile unutuyoruz o kategoriyi incelemeyi onu geçtim o kategorinin modları bile unuttu öyle bir kategori olduğunu :D

[MENTION=318]NoEroin[/MENTION] düşün işte durumun vahimliğini biz bile unutuyoruz o kategoriyi incelemeyi onu geçtim o kategorinin modları bile unuttu öyle bir kategori olduğunu :D

hadi odaya gelinde maç yapalım bari orda yaparıs sohbetimizi :D Sİnanı etiketlesene aga.D

Kapatılmasına üzülen baya kişi varmış.
Açılırsa o zaman en fazla geyiği ben yaparım haberiniz olsun.
:D

Kırılmaca darılmaca yok ama yorumlarıma.
:D

Bu konuda amma GeYik yaptı bu arada.
Bu konuda Geyik demiş miydim?
:rolleyes:

bencede [MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] çok haklı ve çok yerinde bir noktaya değinmiş. Zaten çok saçma alakasız konular moderatör arkadaşlar çok ilgili oldugu için gerekli muameleyi görüyor.. Benimde en çok sevdiğim bölümlerden birisi orasıydı .. Bence de açılmalı anasayfada..Hatta forumda onunla ilgili bir anket yapılabilir.. Burası herkesin forumu anket sonucuna göre karar verilebilir

Anasayfa'da gözükmesi gerekiyor bence.Bir eklenti ile sorun giderilemez mi ?
Bkz;

KP8OQO.jpg

bencede çok haklı ve çok yerinde bir noktaya değinmiş. Zaten çok saçma alakasız konular moderatör arkadaşlar çok ilgili oldugu için gerekli muameleyi görüyor.. Benimde en çok sevdiğim bölümlerden birisi orasıydı .. Bence de açılmalı anasayfada..Hatta forumda onunla ilgili bir anket yapılabilir.. Burası herkesin forumu anket sonucuna göre karar verilebilir

Edit: MEsaj yanlış anlaşılmıştır özür dilirem )
Edit2: Yİne de önceki yazdığım mesajı bilmek istersin. """ Dostum ne yanardöner çıktın. Bir çok haklı bir karar verilmiş birde en sevdiğim bölüm diyorsun.

Edit3: Ben haklıymışım. Mesajı düzeltmişsin. Ortalık iyice karıştı :)

Dostum sende ne yanardöner çıktın ya. Bir diyorsun çok haklı ve yerinde karar olmuş bir diyorsun en sevdiğim bölümdü orası açılmalı diyorsun :)
yok dostum seçime daldım hem tv izle takip et hem buraya aceleci yaz kafa gitti :D :D :D bende ne yazdım diye şaşırdım düzelttim hemen :D

edit : sen doğru anladın ilkinde çok doğru karar yazmıştım :D :D

[MENTION=318]NoEroin[/MENTION] dostum cevap versene.2 tane konu açtım diye saçma saçma tepki verdin.Açıklamamı yaptım.Niye hala muhalefet değilsin ? önce bi düşün niye yapıldığını öyle birşeyin sonra yorumda bulun.

Üye girişi yapmadan konuya girince son 10 konuyu forumda görebiliyoruz ama üye girişi yapınca bundan mahrum bırakılıyoruz. Aktif edilse iyi olur. Ellere var da bize yoh mi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri