Konu Dışına Açılan Konular Anasayfaya Çıkmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersan145

Yasaklanmış
Arkadaşlar bir çoğumuz konu dışına önemli sorular sormak zorunda kalabiliyoruz fakat anasayfaya düşmediği için neredeyse kimse görmüyor.Bu sebeple genel olarak etkinlik bölümünü amacı dışında kullanıyoruz kullanmak zorunda bırakılıyoruz.Bence konu dışında atılan son mesajlar yeniden anasayfaya çıkmalı yoksa konu dışı bölümü gerçekten hiç bir işe yaramıyor.Bugün girdim baktım bir çoğu sıfır mesajda.

Konunuz kilitlenecektir hocam. Bende istekte bulundum ama yok. :)

Arkadaşlar bir çoğumuz konu dışına önemli sorular sormak zorunda kalabiliyoruz fakat anasayfaya düşmediği için neredeyse kimse görmüyor.Bu sebeple genel olarak etkinlik bölümünü amacı dışında kullanıyoruz kullanmak zorunda bırakılıyoruz.Bence konu dışında atılan son mesajlar yeniden anasayfaya çıkmalı yoksa konu dışı bölümü gerçekten hiç bir işe yaramıyor.Bugün girdim baktım bir çoğu sıfır mesajda.

üst kısımda son mesajların yanında bir bölme daha olup ordada konu dışı dönse güzel olabilir mesala.

Hocam daha öncede bu konuya cevap verildi .Konu dısında açılan konular anasayfada çıktığında youtube konuları geride kalıyor. O yüzden bu uygulamayı yapmak zorunda kaldık.

" Bu Forumun Amacı Youtube ile ilgilidir diğer şeyler top stats çıkmaz" bunun türü cümlelerle cevap alcaksın yöneticilerden biraz sonra :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri