Konu sıkıntısı ve eşleşen sorunu

ahmettt

Yasaklanmış
Hayırlı akşamlar. Arkadaşlar ben 2 yıldır youtube işiyle uğraşıyorum. Biraz para kazanmıştım -1000in altında- fakat şu an konu bulmakta sıkıntı çekiyorum ve eşleşensiz video bulmakta imkansız gibi artık.
Özgün kanalım var masraflı oldu bana ama o da tutmadı. Yardımcı olmak isteyen varsa özel mesajla veya burdan yazarsa sevinirim

hocam 2 yıldır youtube işindeyim diyorsun senin gibilere inanamıyorum yani doğrudur ama gerçekten inanmakta zorluk çekiyorum youtube dan para kazanmamak mümkün deği ya sana tavsiyem bot vds zart zurt kullanma elle tek tek günnde 1 2 video yükle ve bunu devam ettir hangi katagoriyi yaparsan yap ne yüklersen yükle devam etceksin düzenli video at ve güzel şeyler yap 2 3 vidoe birleştir güzel birşeyler orataya cıkar aynısını tekrar yükleme sonra gör bak nasıl para kazanıyorsun ve forumda çok faydalı konular var katagori nasıl bulunur vs onları da bi araştır

hocam 2 yıldır youtube işindeyim diyorsun senin gibilere inanamıyorum yani doğrudur ama gerçekten inanmakta zorluk çekiyorum youtube dan para kazanmamak mümkün deği ya sana tavsiyem bot vds zart zurt kullanma elle tek tek günnde 1 2 video yükle ve bunu devam ettir hangi katagoriyi yaparsan yap ne yüklersen yükle devam etceksin düzenli video at ve güzel şeyler yap 2 3 vidoe birleştir güzel birşeyler orataya cıkar aynısını tekrar yükleme sonra gör bak nasıl para kazanıyorsun ve forumda çok faydalı konular var katagori nasıl bulunur vs onları da bi araştır

Katılıyorum. Youtube'un ne demek olduğunu bilmeyen bir arkadaşa anlattım Youtube'u, girdi Kürtçe bir kanal açtı. Her gün bulduğu en fazla 1 videoyu yüklüyordu özenerek. Şimdiden sizin kadar kazanmıştır birkaç ay oldu daha.

Katılıyorum. Youtube'un ne demek olduğunu bilmeyen bir arkadaşa anlattım Youtube'u, girdi Kürtçe bir kanal açtı. Her gün bulduğu en fazla 1 videoyu yüklüyordu özenerek. Şimdiden sizin kadar kazanmıştır birkaç ay oldu daha.

Ben de denedim ama eşleşensiz bulamıyorum. Bi ara bi kanalımda 900 aboneye ulaşmıştım fakat güncelliği hemen bitti. Ne yüklesem bilemedim.

Eşleşen engel falan sıkıntı değil render falanla geçersin de 1 yıldır adam akıllı bir kategori bende bulamadım ya çok telifli oluyor ya az izleniyor

Edit : 100 kanalımın günlük izlenimi 2000 :D

Eşleşen engel falan sıkıntı değil render falanla geçersin de 1 yıldır adam akıllı bir kategori bende bulamadım ya çok telifli oluyor ya az izleniyor

Az ama hiç yoktan iyi. Benim az kanalım olsun ama iyi izlensin. Bunu istiyorum

burdan demekki ne çıkarıyoruz 100 kanal da olsan 2000 izlenimi geçemiyor 100 kanal yapacağına adam akıllı sabit birşey yap daha iyi benimde 1 kanalım vardı 20 video aylık 3m izlenme 7 ay sonra kapandı ama yetti 2 sene idare eder beni

burdan demekki ne çıkarıyoruz 100 kanal da olsan 2000 izlenimi geçemiyor 100 kanal yapacağına adam akıllı sabit birşey yap daha iyi benimde 1 kanalım vardı 20 video aylık 3m izlenme 7 ay sonra kapandı ama yetti 2 sene idare eder beni

böle dediğiniz gibi kategori bulmanın kolay olmadığını düşünüyorum hocam .Daha 1 senedir doğru düzgün kategori bulamadım full dizi çizgi film çalışıyorum

böle dediğiniz gibi kategori bulmanın kolay olmadığını düşünüyorum hocam .Daha 1 senedir doğru düzgün kategori bulamadım full dizi çizgi film çalışıyorum

neden dizi çizgi film çalışıyorsun çünkü forumda çok geçtiği için ve forumda bunun sayesinde çok iyi kazananlar olduğu için ama unutuma ki senin herkezden farkın olsun herkezden duyduğun şeyi yapma tavsiyem milyonlarca katagori var ama mesele işte görebilmek ha belki sende iyi kazanıyorsundur ama forumda katagori dendimi direk herkez sabit şeyleri söyliyo funny car crash vine dizi film artık bunların dışına çıkın

Bizde öyle olsun istiyoruz şans yok hocam :D benim kanalımı kopyalayan kişi 3 gün sonra 700 abone toplar benim 5-6 aydır kanal duruyo 24 abonesi var ben ne yapayım daha :D

Ne kadar doğru söylemiş,ben de aynı bu şekilde çalışıyorum,bana yetiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri