Konularımı Neden Kilitliyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehtap seçkin

Kayıtlı Üye
Konularımı Neden Kilitliyosunuz ??

belki bu konu hakkında farklı görüşler alıcam. zaten inceledim forumu olmuyor. olmadığı için farklı görüşlere ihtiyacım var. ÜNLEM işaretinden nasıl kurtulucam onu ögrenmek istiyorum. Lütfen konuyu kilitlemeyin. Özel mesaj yollamayın.

Ya hocam gidin forumu araştırın taktikler var [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] hocam uyardı sizi hatta kendi açtığı render ile ünlem geçme konusu var.

Al bir YTkazan botu ünleme takılanları ünlem gec sistemi ile geç..Konunun kilitlenmesini gördüm tam cevap yazıyordum kilitlenmiş,zaten bende bildirecektim.Forumda en az 10 tane Ünlem Geç yöntemi var hiçbiri olmuyorsa biz napıyoruz ozaman ? Denediniz mi olmuyor ? Baktınız zor geldi,olmuyor deyip çıkıyorsunuz.

Al bir YTkazan botu ünleme takılanları ünlem gec sistemi ile geç..Konunun kilitlenmesini gördüm tam cevap yazıyordum kilitlenmiş,zaten bende bildirecektim.Forumda en az 10 tane Ünlem Geç yöntemi var hiçbiri olmuyorsa biz napıyoruz ozaman ? Denediniz mi olmuyor ? Baktınız zor geldi,olmuyor deyip çıkıyorsunuz.

Şimdi ben bot mu alacam yani ???

render nasıl yapılır ??? ya arkadaşlar ben biraz acemiyim
hocam ünlem geçmeden önce konuları okusanız tüm forumu ben bu işe başladan önce 1 ay içinde tüm forumu okudum ilk kazançlar bölümünü bile azmim arttı bilgim arttı zamanla.Ayrıca her şeyi hazır beklemeyin hocam.Ünlem geçmeyi editsiz geçmek istiyorsanız böyle geçen 1 2 kişi var onlar da satmaz zaten fiyatı en az 1000tl olur böyle bir sistem varsa.

hocam forumu inceleseydiniz bemonthun açmış olduğu hızlı render ile ünlem geçmeyi uygulardınız

yaw bilader daha renderin anlamını bilmiyon gelmiş forumu okudum diyosun

hocam ünlem geçmeden önce konuları okusanız tüm forumu ben bu işe başladan önce 1 ay içinde tüm forumu okudum ilk kazançlar bölümünü bile azmim arttı bilgim arttı zamanla.Ayrıca her şeyi hazır beklemeyin hocam.Ünlem geçmeyi editsiz geçmek istiyorsanız böyle geçen 1 2 kişi var onlar da satmaz zaten fiyatı en az 1000tl olur böyle bir sistem varsa.

valla zahmetsiz değil benim amacım. ama ben belki başka yöntem kullanan olurda paylaşır diye bekledim. Ondan yani

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 22:02 ----------

Video düzenleme programlarıyla işlemen gerekiyor videoyu, program bilmiyorsan bilgisayarında movie maker vardır onunla deneyebilirsin birşeyler
movie maker var evet. onunla yapmayı denicem. bakın bunu bilmiyodum işte. teşekkürler çok mutlu oldum şimdi. amacım da buydu. farklı yöntem denemek.:)

---------- Spam Engelliyici 22:05 ---------- Önceki Mesaj 22:04 ----------

yaw bilader daha renderin anlamını bilmiyon gelmiş forumu okudum diyosun

saol bilader :) hey Allahım ya :) bilader güzelmiş

Birton gereksiz başlık açmışsın ondan.
Şu yeni üyelere gösterilen müshema Eskilerede gösterilse keşke.

Bende Gereksiz başlık açmak istiyorum.
:cool:

ünlemi renderla geçebilirsiniz.50 farklı konu vardır.araştırın bulun hocam.gereksiz her konu ayakta olsa forumda bilgi bulmak zorlaşır.şuanda bile binlerce gereksiz konu var belki.bilgileri bulamıyoruz.

Öncelikle Konu Sahibi Arkadaş Bayansa, Yorum Atan Arkadaşların Biraz Daha Doğru Kelimeler Kullanmasını Öneririm..

Konu Sahibi Arkadaşa İse Şöyle Bir Kısaca Anlatımım Olacak..

Eğer Spam Yapıyorsan (Yani Youtube'de Olan Videoyu Tekrar Youtube'ye Yüklüyorsan) Ünlem Alırsın..

Bu Ünlemi Geçmek İçin Videolar Üzerinde Oynamalar Yapmalısın..

Bunun İçin Bot Alabilirsin Veya VPS Alıp Kendin Render Yapabilirsin..

Tam Profesyonel Değilim Ama Sorularınızı ÖM (Özel Mesaj) Yoluyla Sorabilirsiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri