Konuşmani Çekerek Kazan

• Kullanıcı GOKTURK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GOKTURK

Yasaklanmış
Meraba Arkadaşlar

Bilğiniz Üzere Herkez Fıkra Okumayı Sever.Sevmeyen yoktur heralde.
Fıkralar Genelde Yazı Olarak Paylaşilir.Sizlerde Bu Yazıları Seslendirerek Videoya Çekip Youtubeye Yükleyerek Kazanabilirsiniz.Youtubede Biraz Araştirma Yaptım Tek Tük Fıkra Kanallari Mevcut Eminimki Forumumuzda Kimsenin Fıkra Kanali Yoktur.Sesine Güvenen Arkadaşlar Bu İşe Girebilirler.
Ayrica çektikleri Videolari Facebook Fıkra Sayfalarinda Paylaşmalari İçin Ricaedebilirler.

Not:Sesime Güvenmediğim İçin Bu İşe Girmiyommm :)

Hade Kolaygelsin :)

Bir fikir daha not defterime not alıyorum.Kanallarımı düzene soktuktan sonra o işede girebilirim :)

Türkçe Öğretmeniyim. Karadeniz ağzını taklit edebilirim. Doğu ağzını kullanabilirim. Fıkra bulun okuyayım. Ortak olalım :D:D:D

bu biraz daha farkli kendimi rezil edemem :)

Niye rezil edilesin ?!!! Seni izleyenlerin herkes Miss Model World 'den cikmis veya harika seslere (kime , neye gore harika bu da tartisilir) sahip kisiler mi ?

Ama unuttum burasi Turkiye!!! Aynaya erkekse bakmaya korkan bayan ise kalkan biryerleri indiren ve internet basina klavyeye sahip ,baskalarini goruntuleri ,kisisel ozellikleri ile yargilayan kisilerin en cok oldugu ulkelerden birindeyiz...

Yukaridaki saydiklarimdan cekinmene hic gerek yok Gokturk . Sen kendini rezil etmezsin. Bence cekinmene gerek yok.

Niye rezil edesin ?!!! Seni izleyenlerin herkes Miss Model World 'den cikmis veya harika seslere (kime , neye gore harika bu da tartisilir) sahip kisiler mi ?

Ama unuttum burasi Turkiye!!! Aynaya erkekse bakmaya korkan bayan ise kalkan biryerleri indiren ve internet basina klavyeye sahip ,baskalarini goruntuleri ,kisisel ozellikleri ile yargilayan kisilerin en cok oldugu ulkelerden birindeyiz...

Yukaridaki saydiklarimdan cekinmene hic gerek yok Gokturk . Sen kendini rezil etmezsin. Bence cekinmene gerek yok.

haklısında hocam işte cesaret yok sadece anlican

---------- Mesaj saat 15:58:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:57:43 civarında gönderildi. ----------

Müsait bi zamanda ilk denemeyi yapıp bu konunun altında paylaşıcam. Tuttum bu fikri ;) :rolleyes:

tamam :)

işi prof. yapamayacaksanız girmeyin derim. Kız kardeşiniz falan varsa okutun erkek sesi pek tutulmuyor tecrübe ile sabit. Ayrıca ses kalitesi için epey uğraş gerekiyor.

AYVAYI YEDİK önüne gelen fıkra okuyacak benim gibi sesi berat olanalrı dinlemek istemiyruuuummm :D [MENTION=1239]Linux[/MENTION] okusun bak ...adam da ne ses var ya la

AYVAYI YEDİK önüne gelen fıkra okuyacak benim gibi sesi berat olanalrı dinlemek istemiyruuuummm :D [MENTION=1239]Linux[/MENTION] okusun bak ...adam da ne ses var ya la

Sen oku Beyto sana izlenim yollamazsam ne dersen de . Her kanalima her videoma kanalinin linklerini aticam hehehe :D (Sadece senin icin gecerli)

Caner'in de toktur [MENTION=79]Strider[/MENTION] . Siir okusa anlarim da fikra ihhh

Fikra anlatmak bence bir hitabet sanatidir. Ayni fikrayi bir adamdam dinlersin suratina bon bon bakarsin , hitabeti kuvetli ve fikra anlatma yetenegi olan adamdan dinlersin gulmekten kirilirsin.

Riskli bir is ama kendine guvenen ve yetenegi olan birisi guzel isler cikarabilir.

Sen oku Beyto sana izlenim yollamazsam ne dersen de . Her kanalima her videoma kanalinin linklerini aticam hehehe :D (Sadece senin icin gecerli)

Caner'in de toktur [MENTION=79]Strider[/MENTION] . Siir okusa anlarim da fikra ihhh

Fikra anlatmak bence bir hitabet sanatidir. Ayni fikrayi bir adamdam dinlersin suratina bon bon bakarsin , hitabeti kuvetli ve fikra anlatma yetenegi olan adamdan dinlersin gulmekten kirilirsin.

Riskli bir is ama kendine guvenen ve yetenegi olan birisi guzel isler cikarabilir.

Bende şivede var tutarmı acaba ? :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri