Konuyu ''Kuru Fasülyenin Faydaları'' Şeklinde Açmak İsterdim Ama..

EliteMaster

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtube.com
Selamınaleykum arkadaşlar çoğu arkadaşlar dert yanarak giriyor sorunlarına ben ironi yapıyim istedim. :D Deneme kanalı açıp yapmam gerekirken aceleci davranıp daha önceden açmış para kazanması açık kanalda denemeler yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi oldu, ilk dünya engelinde hiç bir sıkıntı çıkmadı ama ikinci dünya engelini gördüğünde kanal +15 dakikası kapandı kanalın, hiç bir şekilde telif gelmedi kanala onuda belirtiyim ve telif gelmesi çok uzak bir kanal, aşağıdaki fotoğraflara bakarak bu kanal hakkında ne yapmalıyım dünya engeli gösteren videoları sildim para kazanması açık kanalın hesaba bağlı bir şekilde resimde yazıyorki 6 haziran tarihinde sona erecektir yazıyor bunu derken ne demek istiyor ? Şimdiden cevabını esirgemeyen ytpara ailesine teşekkür ederim. :cool:
DXBalO.png

vzXqEv.png

öncelikle o kanalı sil yada çöp adsense taşı.para kazanman gidebilir. 2.si orda zaten herşey yazıyor 4 haziranda hesabın iyi duruma gelebilir yani o contect idlerin süresi dolacak

Kanal eğer iyi bir kanal değilse sil gitsin.Ayrıca dünya engeli ile ilgili dün yaşadığım bir olayı anlatayım.Spam yaptıgım bir kanalda toplam 5 dünya engeli geldi.Videolar yüklenirken kanalım açıkdı.Dünya engeline takılan videoları anında siliyordum.5 dünya engeline rağmen kanalımın durumu halen iyi.

#AdsenseBagla :) hocam sorun teşkil etmeme ihtimali var mailinde kotu bir mail yoksa bagla adsenseye devam et , partnerin alması biraz zor gibi gozukuyor

Telif gelmeyeceğini adım gibi bildiğim bir kanalım yani 6 Hazirana kadar videoda yüklemicem ama para kazanması açık kalıcak, böyle yapmayı düşünüyorum yanlış düşünmüyorum umarım.. :confused: Bu durumun daha sonraki açıcağım kanallara bağliyacağım Adsense hesabımla bir alakası olmaz diye düşünüyorum çünkü o kanala özgü bir durumdu bu, o kanala telif gelmesi durumunda sıkıntı doğabilir sanırım, peki başka bir kanallarımdada bu durumla karşılaşsam bu bir ihtar gibi yani bunları yakaladım sende kanalını gözetim altına aldım ayağını denk al diyor ama başka kanallarım ve başka kanallarıma bağlı Adsensem için sadece o kanalda çalışmaya devam edersem tehdit oluşturuyor sanırım durumu kavramışmıyım ?

Telif gelmeyeceğini adım gibi bildiğim bir kanalım yani 6 Hazirana kadar videoda yüklemicem ama para kazanması açık kalıcak, böyle yapmayı düşünüyorum yanlış düşünmüyorum umarım.. :confused: Bu durumun daha sonraki açıcağım kanallara bağliyacağım Adsense hesabımla bir alakası olmaz diye düşünüyorum çünkü o kanala özgü bir durumdu bu, o kanala telif gelmesi durumunda sıkıntı doğabilir sanırım, peki başka bir kanallarımdada bu durumla karşılaşsam bu bir ihtar gibi yani bunları yakaladım sende kanalını gözetim altına aldım ayağını denk al diyor ama başka kanallarım ve başka kanallarıma bağlı Adsensem için sadece o kanalda çalışmaya devam edersem tehdit oluşturuyor sanırım durumu kavramışmıyım ?
dün gece 4 gibi konuyu bende acdım araştırdım ve sonuç olarak adsenseye skıntısı yok sadece orda dediği gibi uzun videolar içerik oluşturma vs kapanıyor yani seni bir anlamda 2 sınıf kanal olarak görüyor 1 ay içinde de seni temize çıkarıyor herzaman sölerim az öz ve uzun çalışın herzaman az videolarla ve önemli uzun videolarla çalışınca çoğu sıkıntı gidiyor tek derdin telif oluyor. siz tavsiyem az video ile çalışınca paravan kanalınız olsun ve özverili davranın derim.

6 adet dünya engeli yedim telif falan gelmedi hemen sildim bende, içime bir kuşku düştü para kazanmasını açmıştım ama adsenseye bağlamak istemedim 18 saat geçtikten sonra kanala girdiğimde para kazanması yok olmuş bir şekilde karşılaştım ve bi andan adsenseye bağlamadığıma sevindim bu yüzden. Ben Dünya engeli gelen hiç bir kanalı adsenseye bağlamınızı önermem en kötü şartlarda 2 gün bırakın ve sonucunu izleyin.

Şuan aynı şekil gene attıklarım videolardan dünya engeline takılanlar oldu onları silip diğer videoları başka kanal çekicem bu kanalıda deneme amaçlı gene para kazanmasını açıp tutacam sonucu yazarım.

o kadar basit olsa keşke.yükledikten 1 hafta sonra aynı kategorideki 5 videoya dünya engeli gelmiş ve para kazanmalar gitmiş.o kadar saat online oluruz,dışarda olduğum saati bulmuş.

çöp kanalda bir yere kadar idare eder.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri