Konya da tamamen elektrik yok

ef_sane

Kayıtlı Üye
Konyada su anda karatayda tamamen elktrik gitti baska elektrik olmayan yer varmi....

Çokta uzak olmayan bir zaman diliminde hayatımızda elektrikte olmayacak internette. Yeri gelmişken söylemek istedim. Elektrik uzak ihtimal ancak internet kısmı yakın ihtimal.

Bunu düşünerek yaşantımı ona göre dizayn ediyorum. Her sıkıntıyı aşabiliyorum ancak. Banka-Para olayını bir türlü aşamadım. Bu konuda fikirlere açığım

Çokta uzak olmayan bir zaman diliminde hayatımızda elektrikte olmayacak internette. Yeri gelmişken söylemek istedim. Elektrik uzak ihtimal ancak internet kısmı yakın ihtimal.

Bunu düşünerek yaşantımı ona göre dizayn ediyorum. Her sıkıntıyı aşabiliyorum ancak. Banka-Para olayını bir türlü aşamadım. Bu konuda fikirlere açığım

Niye olmayacak hocam?

neden olmucak hocam sizi dinliyoruz :)

Niye olmayacak hocam?

Nedenini tam olarak açıklayamacağım hocam, kendi yaptığım bir çalışmanın konusu. Ama şöyle söyleyebilirim çok uzak olmayan bir zamanda uydular kullanılmaz hale gelecek.

Ben bunu 5-7 yıl olarak öngörüyorum. Tabi o zamana uydu sisteminden farklı bir sisteme geçilirse bilemem.

Local iletişim dönemine geçileceğini tahmin ediyorum bu süreçte.

Nedenini tam olarak açıklayamacağım hocam, kendi yaptığım bir çalışmanın konusu. Ama şöyle söyleyebilirim çok uzak olmayan bir zamanda uydular kullanılmaz hale gelecek.

Ben bunu 5-7 yıl olarak öngörüyorum. Tabi o zamana uydu sisteminden farklı bir sisteme geçilirse bilemem.

Local iletişim dönemine geçileceğini tahmin ediyorum bu süreçte.

İnternetin %90 fiber ile deniz altından geçiyor hocam, %10 luk kullanım uydadan oluyor. Cezayir internet hattını araştır istersen

İnternetin %90 fiber ile deniz altından geçiyor hocam, %10 luk kullanım uydadan oluyor. Cezayir internet hattını araştır istersen

Tüm akademik çalışmalarım çöpe gitti :p 1-2 saat daha gelmeseydiniz daha ne senaryolar yazacaktım hocam. Bilgi için teşekkürler bu arada.

millet darbe oluyor diye sokağa inmiş, darbeyi durdurduk ama psikolojimiz feci bozuldu:(

bu kadar sorun etmeyin arkadaşlar elektiriğin gitmesini trafolarda bakım falan vardır.yada kedi girmiştir:)

Oho :) Mersin Tarsus ilçesinde her gün tüm ilçe karanlığa gömülüyor. Yıllardır aynı hiçbir gelişme yapılmadı. Türkiye'nin en kalabalık ilçelerinden biri, gelişmişliği de yüksek ama elektrik yaz aylarında 30 günde 20 gün kesiliyor ve tamamen tüm şehir karanlık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri