Konya'da yaşayan, yaşamış olan var mı?

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, 4 sene üniversite okuyacağım Konya'da. Hiç bilmiyorum nasıl bir yer olduğunu o yüzden 1-2 sorum var;

Uzak doğu sanatlarını alabileceğimiz bir kurs falan var mı ? Muay thai, karate, taekwondo vb.. Amacım kavga etmek falan değil zaten kavga çıkaran birisi de değilim sadece merakım var küçüklüğümden beri. Bizim burası küçük ilçe burada yok, yoksa gidecektim zamanında. Uzak doğuluların yaptığı hareketler, konsantre olmaları falan baya hoşuma gidiyor bir nevi kafa dağıtma gibi bir şey.

Kısaca özetlersem :D Konya da bunları öğrenebileceğim bir kurs veya halk eğitim gibi bir şey var mı ? Fiyatı ne kadar oluyor ? Kaliteli mi ? Saat kaç gibi oluyor bunlar ?

Merhaba arkadaşlar, 4 sene üniversite okuyacağım Konya'da. Hiç bilmiyorum nasıl bir yer olduğunu o yüzden 1-2 sorum var;

Uzak doğu sanatlarını alabileceğimiz bir kurs falan var mı ? Muay thai, karate, taekwondo vb.. Amacım kavga etmek falan değil zaten kavga çıkaran birisi de değilim sadece merakım var küçüklüğümden beri. Bizim burası küçük ilçe burada yok, yoksa gidecektim zamanında. Uzak doğuluların yaptığı hareketler, konsantre olmaları falan baya hoşuma gidiyor bir nevi kafa dağıtma gibi bir şey.

Kısaca özetlersem :D Konya da bunları öğrenebileceğim bir kurs veya halk eğitim gibi bir şey var mı ? Fiyatı ne kadar oluyor ? Kaliteli mi ? Saat kaç gibi oluyor bunlar ?

kardeşim konya büyük bir yer merak etme istediğin herşeyi bulursun.ucuzuda var pahalısıda var.halk eğitim kurslarında Uzak doğu sanatlarını ögretmiyorlar bildiğim kadarıyla ama özel yerler var.fiyatlarıysa kaliteye göre değişir tabi sen hele bir gel yerleş bunları sonra ögrenirsin:D

Birde nasıl bir yer oldugunu bilmiyorum demişsin ya kısaca özetleyeyim : denizi yok :) çanakkaleden en az 5 kat büyük içe kapanık bir şehir

Ahmet Gündüz konyalı milli antrenördür .Ailem kafana vuruyolar kafan şiiy oluyor. Muhammet ali azaymır gibi şeyler demeden kendisinin öğrencisi idim salonu postanenin arkasındadır iyi bir hocadır.Şu an konyada yasamıyorum bilmiyorum son durumdan habeim yok

Selçuk üniversitesi alleaddin kampüsü mü hocam 6sene olacak bu sene yardımcı olayım [emoji41]

Sent from my iPhone using Tapatalk

kardeşim konya büyük bir yer merak etme istediğin herşeyi bulursun.ucuzuda var pahalısıda var.halk eğitim kurslarında Uzak doğu sanatlarını ögretmiyorlar bildiğim kadarıyla ama özel yerler var.fiyatlarıysa kaliteye göre değişir tabi sen hele bir gel yerleş bunları sonra ögrenirsin:D

Birde nasıl bir yer oldugunu bilmiyorum demişsin ya kısaca özetleyeyim : denizi yok :) çanakkaleden en az 5 kat büyük içe kapanık bir şehir

aynen hocam fark ettim ya daha büyük şehir de biraz içe kapanık insanı karamsarlığa sokuyor :D bizim buralar yemyeşil falan alışmışımdır ondandır heralde ya :D Sizin öneriniz var mı veya nereleri var ? tanıdığınız falan var mı giden veya bilen ? :D

Ahmet Gündüz konyalı milli antrenördür .Ailem kafana vuruyolar kafan şiiy oluyor. Muhammet ali azaymır gibi şeyler demeden kendisinin öğrencisi idim salonu postanenin arkasındadır iyi bir hocadır.Şu an konyada yasamıyorum bilmiyorum son durumdan habeim yok
yazdıklarınızın yarısını anlamadım hocam :D
Selçuk üniversitesi alleaddin kampüsü mü hocam 6sene olacak bu sene yardımcı olayım [emoji41]

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynen hocam :D

4 sene okudum orda okumaz olaydım... büyük şehir vardır öyle kurslar belediyenin bile var komek mi neydi öyle bişey

Vays hayırlı olsun kardeşim ne kazandın :) Konya da bizim antrenörler var çoktur orda spor salonu

İngiliz dili ve edebiyatı kazandım hocam :D Var mı ki ya uzak doğu sporu falan acaba.

4 sene okudum orda okumaz olaydım... büyük şehir vardır öyle kurslar belediyenin bile var komek mi neydi öyle bişey

araştırdım hocam da pek bilgi bulamadım uzak doğu sporu ile ilgili :D

oo gonyalı reis :D ne biliyim sizin memlekete hiç ısınamadım ya :D

---------- Spam Engelliyici 22:56 ---------- Önceki Mesaj 22:55 ----------

İngiliz dili ve edebiyatı kazandım hocam :D Var mı ki ya uzak doğu sporu falan acaba.

araştırdım hocam da pek bilgi bulamadım uzak doğu sporu ile ilgili :D

ing dili ve edebiyatı 4.sınıfa geçen arkadaşlar var selçuk üni.de benim bişey gerekirse söyle ben sorarım onlara yardımcı olurlar, bölümün baya zor biliyosun demi :D

oo gonyalı reis :D ne biliyim sizin memlekete hiç ısınamadım ya :D

---------- Spam Engelliyici 22:56 ---------- Önceki Mesaj 22:55 ----------

ing dili ve edebiyatı 4.sınıfa geçen arkadaşlar var selçuk üni.de benim bişey gerekirse söyle ben sorarım onlara yardımcı olurlar, bölümün baya zor biliyosun demi :D

baya ne kelime hocam baya baya hard yani :D :D ama yapıcaz artık yapıcak bi şey yok :D

Özel yerlerden kastınız Doğanlar mı Orhan bey : )

hocam siz de Konyalısınız sanırım :D bi el atar mısınız benim şu konuya :))

Tabiki seve seve : )

Konya'da bu tür kurslar belediye tarafından ücretsiz olarak verilmekte. Kontejyanlar doldukca belirlenen halk eğitim merkezlerinde ücretsiz olarak saat tarih programlaması yapılarak size ulaşıyorlar.

İlgili linki paylaşıyorum : Konya Karatay Halk Eitim Merkezi KARATE kursu

Ben 2009 yıllarında fotoğrafcılık kursu almıştım gayet ilgililer, 3 aylık bi kurs süreci boyunca bizi tarihi yerlere götürüp çekim yaptırdılar. Kurs sonunda sertifikalarımızı aldık.

Kafanıza takılan öğrenmek istediğiniz bi yer olursa herzaman yardımcı olurum.

Konya ve Alanya olmak üzere çift ikametim bulunuyor artık hangisine yolunuz düşerse :)

0332 606 03 57'den de ulaşabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri