powerstorm
Yasaklanmış
[MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] bu arkdaşda konyada hukuk okucak![]()
Henüz konyayı tanıyacak kadar kalamadım orda kanka
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] bu arkdaşda konyada hukuk okucak![]()
Tabiki seve seve : )
Konya'da bu tür kurslar belediye tarafından ücretsiz olarak verilmekte. Kontejyanlar doldukca belirlenen halk eğitim merkezlerinde ücretsiz olarak saat tarih programlaması yapılarak size ulaşıyorlar.
İlgili linki paylaşıyorum : Konya Karatay Halk Eitim Merkezi KARATE kursu
Ben 2009 yıllarında fotoğrafcılık kursu almıştım gayet ilgililer, 3 aylık bi kurs süreci boyunca bizi tarihi yerlere götürüp çekim yaptırdılar. Kurs sonunda sertifikalarımızı aldık.
Kafanıza takılan öğrenmek istediğiniz bi yer olursa herzaman yardımcı olurum.
Konya ve Alanya olmak üzere çift ikametim bulunuyor artık hangisine yolunuz düşerse
0332 606 03 57'den de ulaşabilirsiniz.
Google denilen bir arama motoru var bilginize
https://www.google.com.tr/search?si...c.1.64.mobile-gws-hp..1.11.1803.3.ZhlaTZa9dok
Henüz konyayı tanıyacak kadar kalamadım orda kankao yüzden oranın yerlisi olan merte yönlendireyim [MENTION=10146]Mekaonee[/MENTION]
![]()
Mert'i tanıyorum ya aynı fakültedeyizKarşılaştırmalı edebiyat okuyor
![]()
Bizim fakülte de yakın heralde insallah görüsmek nasip olur![]()
hukuk mu okuyorsunuz hocamgörüşürüz tabii ki neden olmasın
Zaten bizim kampüs Türkiye'nin en büyük kampüsü gittiyseniz kaybolmanız muhtemel çünkü biz bizim fakülteyi ararken kaybolmuştuk
bu arada hocalarım bu soru size [MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] [MENTION=8708]yavuzacgz[/MENTION] [MENTION=10381]webtasarimda[/MENTION] [MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=28749]DamlaHosting[/MENTION]; Selçuk Üniversitesine yakın olan ilçeler hangileri ? Netten ücretli kurs bakıyorum dayakın olan ilçeleri seçmem gerekiyor ona göre geri dönüş yapacaklar
![]()
hukuk mu okuyorsunuz hocamgörüşürüz tabii ki neden olmasın
Zaten bizim kampüs Türkiye'nin en büyük kampüsü gittiyseniz kaybolmanız muhtemel çünkü biz bizim fakülteyi ararken kaybolmuştuk
bu arada hocalarım bu soru size [MENTION=14316]baskanorhan[/MENTION] [MENTION=8708]yavuzacgz[/MENTION] [MENTION=10381]webtasarimda[/MENTION] [MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=28749]DamlaHosting[/MENTION]; Selçuk Üniversitesine yakın olan ilçeler hangileri ? Netten ücretli kurs bakıyorum dayakın olan ilçeleri seçmem gerekiyor ona göre geri dönüş yapacaklar
![]()
,Selçuklu
henüz okumuyorum da bu sene başlıcaz nasip olursa insallahaynen kampüsü büyük biraz biz de kaybolmuştuk kampüsün en ücra köşelerinde fakülteler
Ayrıca bosna hersek mahallesinde vardır hocam spor salonu ben pazar taraflarında görmüştüm bi tane olmadı okulun kendi yeri vardır oraya gidersiniz
çanakkalenin yerini tutacağını pek sanmam![]()
,
başka var mı hocam ?
valla hocam ben spor salonu aramıyorumuzak doğu savunma sanatı eğitimi veren bir kurs tarzı bir şey arıyorum
fitness falan sevmem ben ya zaman kaybı geliyor. Onun yerine bir savunma sanatı falan öğren hem fitness yapmış oluyon hem zihnini daha iyi kontrol edebiliyosun
Ben de yeni başlıcam zaten bu sene
![]()
,
başka var mı hocam ?
valla hocam ben spor salonu aramıyorumuzak doğu savunma sanatı eğitimi veren bir kurs tarzı bir şey arıyorum
fitness falan sevmem ben ya zaman kaybı geliyor. Onun yerine bir savunma sanatı falan öğren hem fitness yapmış oluyon hem zihnini daha iyi kontrol edebiliyosun
Ben de yeni başlıcam zaten bu sene
![]()
Üstat karate,taekwando felan olur genellikle spor salonlarında, onlara bakabilirsiniz zaten konyada ulasım zor bide bosnadan çıkıp başına hiç iş alma o yorgunluğu üstüne yarım saat yol çekilmez![]()
valla dostum ben çekerim o yorgunluğu yeter ki istediğim spor olsunÜstat karate,taekwando felan olur genellikle spor salonlarında, onlara bakabilirsiniz zaten konyada ulasım zor bide bosnadan çıkıp başına hiç iş alma o yorgunluğu üstüne yarım saat yol çekilmez![]()
Selçukluda aradıgın herşey var merak etme.Bu mevzuyuda bu kadar dert etme hele gel yerleş herşeyi ogrenırsin merak etme.Konyanın 3 merkez ilçesi var meram karatay Selçuklu okulunun bulunduğu yer Selçuklu bolgesin de okulunun karsısında bulunan yerleşim yeri olan bosna Hersek te aradıgın yada araya bilecegin her şey mevcuttur.yoksada şehir merkezine 45 dakika mesafe okulun.
---------- Spam Engelliyici 00:04 ---------- Önceki Mesaj 00:02 ----------
Konyada ulaşım nasıl zor yav istediğin her saat şehrin her yerine vasıta var.Ya Konya yı pek bilmiyorsunuz yada pek gezmemişsiniz anlaşılan
Saat kaç gibi oluyor bunlar ?
valla dostum ben çekerim o yorgunluğu yeter ki istediğim spor olsunküçükken gidiyordum zaten de kapandı sonra burada
kaldı öyle. Hala merakım var
Hocam peki karate, tekvando, muay thai gibi uzak doğu sporları olan bir kurs, salon veya spor tesisi falan var mı Selçuklu'da ?
sadece bu dikkatimi çekti
arkadaşım Konyada okumuştu akşam 9 olunca her yer kapanıyor diyordu![]()
İllaki vardır bundan eminim.Ha nerde var dersen iş te onu bilmem pek ilgili oldugum bir alan değil spor.ama bulamazsan haber et bakayım 2 güne ogreniriz nerde var mış.sana en kolay yada yakın olan yer neresi ogreniriz dert etme.Yav geldiğin yer köy değil kardeş koca bir buyukşehir.sen hele gel bir gör.ondan sonra dert et bu mevzuları sıkıstığın bulamadıgın şeyler olursada haber et yardımcı oluruz içini karartma çok ta düşün me
Selçukluda aradıgın herşey var merak etme.Bu mevzuyuda bu kadar dert etme hele gel yerleş herşeyi ogrenırsin merak etme.Konyanın 3 merkez ilçesi var meram karatay Selçuklu okulunun bulunduğu yer Selçuklu bolgesin de okulunun karsısında bulunan yerleşim yeri olan bosna Hersek te aradıgın yada araya bilecegin her şey mevcuttur.yoksada şehir merkezine 45 dakika mesafe okulun.
---------- Spam Engelliyici 00:04 ---------- Önceki Mesaj 00:02 ----------
Konyada ulaşım nasıl zor yav istediğin her saat şehrin her yerine vasıta var.Ya Konya yı pek bilmiyorsunuz yada pek gezmemişsiniz anlaşılan
Hocam arazi büyük bosnadan merkeze suyu, elektriği açtırmak için gittik dünya kadar yol kendi arabamızla 30-40 dakika sürdü en azından ankarayla karşılaştırdığımda çok uzun. Bosna zaten apayrı bi yer ordan kalkıp başka bi semte spora gidilmez.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.