Konyalı Arkadaşlar Bir Bakarmısınız.

• Kullanıcı IYI3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

IYI3

Kayıtlı Üye
Kuzenim konyaya askere gidecek arkadaşlar bende birliğine teslim etmek için konyaya gideceğim. Konya terminalinden havaalanına ve ordan askeri birliğe nasıl giderim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bizim k.maraş'a gelen asker yok mu ya otogardan alıp birliğine teslim ederim :)

konyada mekanlar birbirine fazla uzak değil
bir taksiye binmenizi öneririm
otogardan havaalanına 40 tl taksi parası olur heralde

askeri birlik nerde bilmiyorum :)

askeriye tren garının arka tarafında diye biliyorum, konya terminalden niye havalanına niye ordan birliğe ? bi gariplik var sanki yada ben anlamadım. terminal dediğin otogar mı ?

askeriye tren garının arka tarafında diye biliyorum, konya terminalden niye havalanına niye ordan birliğe ? bi gariplik var sanki yada ben anlamadım. terminal dediğin otogar mı ?

Hocam kuzenim istanbuldan uçakla gelecek bende aksaraydan otobüsle konyaya geçecem

Hocam kuzenim istanbuldan uçakla gelecek bende aksaraydan otobüsle konyaya geçecem

kuzenin havaalanından otogara gelsin taksiyle sende otogarda bekle otogarda buluşun, otogarın hemen önünde tramvay var atlayın tramvaya sonra en son duraktan bi önceki yerde ineceksiniz zafer durağında, ordan sonra ister minibüs isterseniz yürüyün birine sorsanız tarif eder. ama dediğim gibi tren garının arkasındaysa benim dediğim gibi değilse bilemem. , konyalı değilim...

kuzenin havaalanından otogara gelsin taksiyle sende otogarda bekle otogarda buluşun, otogarın hemen önünde tramvay var atlayın tramvaya sonra en son duraktan bi önceki yerde ineceksiniz zafer durağında, ordan sonra ister minibüs isterseniz yürüyün birine sorsanız tarif eder. ama dediğim gibi tren garının arkasındaysa benim dediğim gibi değilse bilemem. , konyalı değilim...

Peki hocam çok teşekkür ederim

Hangi askeri birliğe gidecek ? Usta birliğine mi geliyor acemi birliği mi ? Birliğin tam adı ne yazarsanız direkt yardımcı olurum.

Hangi askeri birliğe gidiyor orda bir kaç yer var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri