yok maalesef istanbul'da değilim.çok tatlıymış gerçekten.istanbuldaysan önerirmisin petshop.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok maalesef istanbul'da değilim.çok tatlıymış gerçekten.istanbuldaysan önerirmisin petshop.
bence köpek alma kokusuydu filan uğraşılmaz direk git AT al.
Kimseyi eleştirme ya da akıl verme gibi bi amacım yok. Hazır başlığı açılmışken içimi dökmek istiyorum sadece.
Sokakta bi dünya yardıma, sevgiye muhtaç hayvan varken, sadece cinsi yüzünden yeni bi hayvan almak; hele hele petshoplar gibi hayvanlara eziyetten hiç çekinmeyen mekanlardan bi hayvan almak beni gerçekten çok üzüyor.
Bir de bi hevesle bu hayvancıkları alıp, doğalarına aykırı biçimde eve alıştırıp sonra da sokağa bırakan vicdansızlara hiç girmiyorum. Bi canlı sahibi olmak gerçekten çok büyük sorumluluk, lütfen bunun bilinciyle alın ne alacaksanız.
Bir de, yiyemediğimiz yemekleri çöp konteynırlarının yanına bi şekilde bırakmaya özen gösterelim. Kedi, köpek, kuş vs. muhakkak bi canlıyı o gün aç bırakmamış olursunuz. En azından bunu yapalım o sahipsiz canlılar için.
Son olarak şu videoyu tekrar izlemekte yarar var:
https://www.youtube.com/watch?v=Yz33i8dWeEA
вαттυѕαу;1033717' Alıntı:Hocam bi heves ugruna yapma bence , eve bi isese kokusu haftalarca cikmiyor , bahceli evin yoksa vazgec bu sevdadan , bende almistim , 3 hafta sonra geri vermek zorunda kaldim , uzule uzule..
![]()
O simdi yeni ailesinde cok mutlu mesut
SM-N7500Q cihazımdan gönderildi
ilk alacağın zaman bende sana aynını söylemiştim hocam![]()
вαттυѕαу;1033879' Alıntı:İşte bend yeni alcakların konuya yorum yapıyorum , biz ettik siz etmeyin diye![]()
Kimseyi eleştirme ya da akıl verme gibi bi amacım yok. Hazır başlığı açılmışken içimi dökmek istiyorum sadece.
Sokakta bi dünya yardıma, sevgiye muhtaç hayvan varken, sadece cinsi yüzünden yeni bi hayvan almak; hele hele petshoplar gibi hayvanlara eziyetten hiç çekinmeyen mekanlardan bi hayvan almak beni gerçekten çok üzüyor.
Bir de bi hevesle bu hayvancıkları alıp, doğalarına aykırı biçimde eve alıştırıp sonra da sokağa bırakan vicdansızlara hiç girmiyorum. Bi canlı sahibi olmak gerçekten çok büyük sorumluluk, lütfen bunun bilinciyle alın ne alacaksanız.
Bir de, yiyemediğimiz yemekleri çöp konteynırlarının yanına bi şekilde bırakmaya özen gösterelim. Kedi, köpek, kuş vs. muhakkak bi canlıyı o gün aç bırakmamış olursunuz. En azından bunu yapalım o sahipsiz canlılar için.
Son olarak şu videoyu tekrar izlemekte yarar var:
https://www.youtube.com/watch?v=Yz33i8dWeEA
Benimde köpeğim var 2 yıldır evimin bahçesinde bakıyorum . Sokak köpeği olarak almıştım ,aldığımda daha yavruydu .Cinsine bakmadan aldım hiçbir zamanda aldığıma pişman olmadım.
Bu videoyu izleyince gerçekten içim parçalandı ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.