Köpek İsmi Önerileriniz Lütfeeenn :)

Alfa koyun (koyun derken hayvan olan değil, fiil olab koyun yani koymak fiili)

buna benzer bi video daha izlemiştim. bende parayla köpek almaya karşıyım. bazı sorunlardan dolayı bakamayan ailelerden almayı istiyorum. barınağada bakıcam. istanbul avcılara yakın bi barınak biliyosan adresini yada sitesini atabilirsin. teşekkür ederim bilinçlendirdiğin için

Gönül isterdi ki bizde öyle bişi yapalım ama , gerçekten golden istiyodum , barınakta golden var eyvallah ama evde büyümesi felan ev için uygun görmedim . Bu aldıgım tür dedigim gibi en fazla 25 cm olup 3 kg oluyor , Barınakta bu türü bulmak maalesef mümkün degildi

yanlız abi bunu aldın ama bakımı gerçekten çok zor öncelikle sarkık kulak oldukları için çok fazla kulak rahatsızlığı yaşıyorlar 6 ayı geçene kadar tuvalet eğitimi oturmuyor eve geldikten bir kaç gün sonra ortalığı kemirmek en ufak yaptığı şey ek olarak geceler kapalı bi yerde tutacaksan kafes gibi ortalığı yıkıyorlar tavsiyem tüm bunlara sabret bir kaç gün sonra bıkıp yavrucağı barınağa falan atma

yanlız abi bunu aldın ama bakımı gerçekten çok zor öncelikle sarkık kulak oldukları için çok fazla kulak rahatsızlığı yaşıyorlar 6 ayı geçene kadar tuvalet eğitimi oturmuyor eve geldikten bir kaç gün sonra ortalığı kemirmek en ufak yaptığı şey ek olarak geceler kapalı bi yerde tutacaksan kafes gibi ortalığı yıkıyorlar tavsiyem tüm bunlara sabret bir kaç gün sonra bıkıp yavrucağı barınağa falan atma

Yok tabiki, bunları göze alarak aldık bu türü :) Ömürlük bende inş , Köpek dost demek :)

---------- Spam Engelliyici 00:12 ---------- Önceki Mesaj 00:11 ----------

o daha büyüyecek demi

Yok , azcık daha büyücek , 25 Cm 3 Kg olcak , oda en fazla :o

buna benzer bi video daha izlemiştim. bende parayla köpek almaya karşıyım. bazı sorunlardan dolayı bakamayan ailelerden almayı istiyorum. barınağada bakıcam. istanbul avcılara yakın bi barınak biliyosan adresini yada sitesini atabilirsin. teşekkür ederim bilinçlendirdiğin için

E-5 yolu üzeri,Üzengi Sokak, 5, Avcılar, 34310 İstanbul, Türkiye

(0212) 694 5391

İnternetten baktım şimdi hocam İstanbulu pek bilmediğim için Avcılara yakın bir yer de bulamadım ama hemen hemen her semtte varmış sanırım

E-5 yolu üzeri,Üzengi Sokak, 5, Avcılar, 34310 İstanbul, Türkiye

(0212) 694 5391

İnternetten baktım şimdi hocam İstanbulu pek bilmediğim için Avcılara yakın bir yer de bulamadım ama hemen hemen her semtte varmış sanırım

üzengi sokağı biliyorum. gece gece aramadım ama facebook sayfalarına mesaj gönderdim. geri dönüş yapınca gidip konuşcam. teşekkür ederim

hocam ODİ koy adını garfialden köpeği :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri