Arkadaşlar 6-7 aydır köpek maması vs gibi yiyecek verdiğim bir sokak köpeği var.Daha önce ön ayaklarından biri kırılmış o nedenle tam basamıyordu.Şimdi arka ayaklarından birini köpek ısırmış sanırım şuan basamıyor.3-4 veretirenerle konuştum sakinleştirici tablet vs verelim kliniğe götüreyim diye.Ama adamlar bizde yok öyle birşey diyor.Tasma tak kafasına getir bişey olmaz diyorlar.
Yara yaklaşık 50 kuruş büyüklüğünde, çok kötü değil ama basamıyor.Muhakkak köpeği olan ve benzer durumu yaşayan vardır diye konu açtım.
Yakından iyice baktım kırık falan yok gibi, yaraya krem sürsem düzelir mi? 4-5 güne düzelmezse kafasına tasmayı geçirip zorla götürmeyi planlıyorum ama korkup ısırır diye hafiften tırsıyorum.
Köpek beslemiş tecrübeli arkadaşlar ne önerir? Ne yapmalıyım?
Yara yaklaşık 50 kuruş büyüklüğünde, çok kötü değil ama basamıyor.Muhakkak köpeği olan ve benzer durumu yaşayan vardır diye konu açtım.
Yakından iyice baktım kırık falan yok gibi, yaraya krem sürsem düzelir mi? 4-5 güne düzelmezse kafasına tasmayı geçirip zorla götürmeyi planlıyorum ama korkup ısırır diye hafiften tırsıyorum.
Köpek beslemiş tecrübeli arkadaşlar ne önerir? Ne yapmalıyım?