Köpeklerin araba önüne atlaması

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Hiç araba sürerken denk geldiniz mi bilmiyorum, Tekirdağ'da yaşıyorum ve burada belli başlı bölgelerde sürekli köpekler yol kenarlarında bekleyip yoldan geçen arabaların önüne atlıyorlar. Geçen gün direksiyon hakimiyetimi kaybediyordum çarpmayayım diye. Severim her yaratılanı ama neden bunu yapıyorlar, hiç bir fikri olan var mı :D

o bölgenin hakimi olduğunu düşünüyorlar. arabaları da tehdit olarak görüyorlar.

o bölgenin hakimi olduğunu düşünüyorlar. arabaları da tehdit olarak görüyorlar.

Aynen olabilir, çünkü her zaman aynı noktadalar, ağaçlar arasında paralel olarak yolun sağ ve solunda durup yoldan geçerken birden arabanın önüne atlayıp kısmen saldırıyorlar :D Arabadan insem parçalayacak gibiler ama yaya yürüyünce kuyruk sallayıp sevdiriyorlar kendilerini :rolleyes:

Ben de Eskişehir'de motorumla geçerken havlarlar bana zararları olmaz motora odaklanıyorlar. :D

sadece araba değil bisiklet motosiklet hareket eden şeylere köpekler nedense öyle yapıyor

tekeri tehdit olarak görüyorlar, bizim burdada anayolun ortasına yatıp araba 50cm kala ters ters bakıp kenara çekiliyorlar

içgüdüsel olarak yapıyorlar ,genelde koruma içgüdüsü.Küçükken köpeğimiz hep öle yapardı,şimdi başka köpekler ben arabayla geçerken yapıyor :)

Birkaç defa öyle köpek denk geldi frene bile basmadım çünkü öyle bir anda manevra ölüm, kaza, yaralanma demektir. Allah korusun. Kendi canını kendi korusun. Haaa hiç çarptım mı? Hayır. Kendileri çekiliyor zaten frene felan basmazsanız. Çarparsanız da hem bir cana kıymış oluyorsunuz üstüne aracı da pert ediyor. Allah korusun. Benim yaptığım gibi öyle alanlarda gaza daha az basın.

bende yaşadım bunu.Gece köpek birden arabanın önüne atladı bende tabi durdum çekilmesini bekledim ama yüzünde komik bi sırıtış vardı bu kadar güzel gülen bi köpek görmemiştim daha önce neyse baktım çekileceği yok geri ileri yapıp gittim.Sonra birden Yoldaki herkes selektör yapmaya başladı Allah Allah dedim bu kadar tanıyanımız mı var , meğersem plakalığın vidasını kırmış it o sırıtışın sebebı oymuş

Cumartesi Konyanın bi köyüne gittim yolun ortasında inekler sıra sıra bir yere gidiyordu haliyle bizde araba ile zor geçtik coban felan başlarında yoktu etrafa baktım resmen inekler kendi başlarına evlerine gidiyor dedim böyle birşey mümkünmü ?

Cumartesi Konyanın bi köyüne gittim yolun ortasında inekler sıra sıra bir yere gidiyordu haliyle bizde araba ile zor geçtik coban felan başlarında yoktu etrafa baktım resmen inekler kendi başlarına evlerine gidiyor dedim böyle birşey mümkünmü ?

mümkün ineklerin başında çoban olmaz

Şırnak'ta belediler anons yapardı sene 2012'de çöplerin ağzını açık bırakın inekler yiyor diye. İnekler şehir içinde geziyordu hey gidi hey.

0 araba almısım.ordudan geçiorum . Km de da 80 fln. Normal seyredarken köpek önüme koşarak çıktı. Son anda fren ile sağ kırdım. Arabanın sol Ön taraftan arkaya kadar havada surttu. Hayvan geldiği istikameta kosmaya devam etti. Bise olmamıstır. Benim araba boydan çizildi

---------- Spam Engelliyici 17:27 ---------- Önceki Mesaj 17:27 ----------

Kırmasam direksiyonu. Köpek ölürdü :( tampon flnda kalmazdı

motorcu arkadaşlarım çok var çevremde,en çok şikayet ettikleri şeylerden birisi buydu.ama olay ses mi hızlı hareket etmesi mi bilemiyorum.alanını korumak istemesi benim de aklıma en çok gelen sebepdi fakat biçok defa şahit oldugum bi durum var bunun aksini gösteren.mesela köpekler bi yerde duruyor işte,insanlar yanlarından yürüyerek geçiyor ama onlara karşı bi hamle yapmıyorlar.aynı insanlar hızlıca bisikletle geçse kovalıyorlar,motorla geçse kovalıyorlar,arabayla geçse kovalıyorlar.hatta aynı insanlar koşarak geçse yine kovalıyorlar.ama normal şekilde yavaş yavaş yanından yürüyüp geçtiklerinde kafayı çevirip bakmıyorlar dahi...

not : bunun aksi olarak gördügüm şeyse;özellikle grup olarak tek bi yerde bekleyen köpekler oluyor mesela.onlar o bölgeye giren herşeye,herkese saldırıyor.o açık bi şekilde belli,kendi alanlarını koruyorlar...

Her köpek havlar kovalar diye birşey yok insanların nasıl değişik karakterleri varsa onlarında aynı şekilde kovalayan havlayanı vardır birde sapığı vardır.Ben ankara da işe giderken konya yolunu kullanıyorum orada melih gökçek yaptırdığı kapı var konya yolundam konyayolunda diye bir video var tam orada bir kurt köpeği ile tanıştım oraya bir güzel insan kulube yapmış yapan insanlar sonradan tanışma fırsatım oldu kurt köpeği 7/24 orada yaşıyor şehirler arası vızır vızır araba geçer ama o oradan yaşadığı için güzel arkadaş bir kulube yapmış onun içinde yaşıyor bende arabamda köpek maması bulundurum yolda felan gördüğün iyi olmadığını veya aç olduğu düşündüğüm hayvanlara veririm kurt köpeğinde vermeye başladım sakin mi sakin haftada 2 kere o yolu kullanırım nöbet çıkışları yanına uğrar biraz sever suyunu mamasını veririm herzaman suyu mamasını o güzel insan veriyor ama bende ne olur olmaz gelemez diye kurt köpeği görmeden eve gitmezdim bana baya bir alıştı yemeğin verdikten sonra ayakları açılsın oralarda yürüttüm koştuk oralarda derken sapık köpek gerçek yüzünü gösterdi biraz köpeklerin dilinden anlarım evimde besledim bu kurt köpeği bildiğiniz sapıktı ne zaman suyunu maması kaba koyayım diye eğiliyorum direk arkaya geçip koklamaya başladı koklamalar zıplamalara dönüştü sonra tedbir aldım arkayı duvara verdim.yürürken de o çakalı önden yürüttüm sakin mi sakin tatlı mı tatlı bir köpekti orada neden yaşar araba gürültüsünden bir canlı yaşamaz arabalar vızır vızır geçiyor ama o orada mutluydu belediyede kulube birşey demiyordu 1 sene bu şekilde arkadaş olduk birgün gittim köpek yoktu oradan ayrılmazdı kesinlikle birisi aldı evine götürdü bahçeye baksın diye kulubeyi yapan arkadaş telefon numarası bırakmış geri getirin veya gören haber versin diye ama hiç dönüş olmadı 3 ay sonrada felan kulubeyi belediye kaldırmış bazen o yoldan geçerken gözüm onu arar şimdi de burada bu yazıyı görünce yazayım dedim her köpek aynı değildir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri