Kore Yemeklerini ve İçiceğini Tattık :)

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
O değilde ilk defa yediğinden yerden yere vurmuş güzel kardeşimiz :) Kore kültürünün yemekleri genel olarak balık ağırlıklı. Son yediği erişte tamamen sizin yorumunuza bağlı olarak, farklı lezzetlere bürünebilir.

Size tavsiyem ki genelde tüm yapılan uzak doğu yemekleri öyle olur. Bu tarz yemekleri ilk yediğinizde, Türk damak tadına uygun olarak yorumlamanız. :)

Video genel olarak güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

O değilde ilk defa yediğinden yerden yere vurmuş güzel kardeşimiz :) Kore kültürünün yemekleri genel olarak balık ağırlıklı. Son yediği erişte tamamen sizin yorumunuza bağlı olarak, farklı lezzetlere bürünebilir.

Size tavsiyem ki genelde tüm yapılan uzak doğu yemekleri öyle olur. Bu tarz yemekleri ilk yediğinizde, Türk damak tadına uygun olarak yorumlamanız. :)

Video genel olarak güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

Eyvallah Hocam Tavsiyeler İçin Yeni Videolar'da Dikkate Alıcaz Teşekkür Ederim :)

Japon böreği yedir kardeşine yada çin kore böreğide olabilir çekiklerin böreği işte 10 numara bişey :D

Japon böreği yedir kardeşine yada çin kore böreğide olabilir çekiklerin böreği işte 10 numara bişey :D

Anneme Soylim'de Bugun Yapsın :D :D :D Nerden Bulucaz Kardeşim Japon Böreğini Çin Böreğini Beaaa :D Çayın Yanında Nasıl Gidiyor :D

Anneme Soylim'de Bugun Yapsın :D :D :D Nerden Bulucaz Kardeşim Japon Böreğini Çin Böreğini Beaaa :D Çayın Yanında Nasıl Gidiyor :D

Haahahah ya güldürdün valla :D valla bnde yurtdışında yemiştim namussuzlar ne kadar güzel yapmış anlatamam su böreğine bin basar :D

videoların başına 5-10 saniyelik videonun en ilgi çekici kısmını koyun hocam ben şahsen başta gösterilen 5-10 saniyelik kısım güzelse video sıkıcı olsa da o kısım gelene kadar izliyorum :)

Haahahah ya güldürdün valla :D valla bnde yurtdışında yemiştim namussuzlar ne kadar güzel yapmış anlatamam su böreğine bin basar :D

Gül Kardeşim Gül Allah Ağlatmasın :D Valla Bu Kore Yemeklerini'de Mecidiye Köyde Bir Dükkan'da Bulduk O Kadar Fazla Şey Yoktu İstanbul'da Japon Kore Çin Gibi Ülkelerin Aburcuburlarını Yemeklerinin Satıldığı Yer Yok Heral'de Yada Ben Bulamadım :D

videoların başına 5-10 saniyelik videonun en ilgi çekici kısmını koyun hocam ben şahsen başta gösterilen 5-10 saniyelik kısım güzelse video sıkıcı olsa da o kısım gelene kadar izliyorum :)

Aslın'da Aklıma Geldide Aceleye Geldi :D Ama Bidaha ki Videolar'da Yapıcam Kesinlile :D Tavisiye İçin Teşkkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri