Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ben de çok izlemem izleyince biraz güldüm ama hayran kitlesi epey fazla.benim spamım bunun özgününden daha fazla izlenir ve daha yararlıdır NET
aynı zamanda youtuberNecati youtuber değil twitch.tv üzerinden yayın yapıyor. 24 saat yayın yaptı orda olmuştu sanırım bu olay.
Aynen öyle hocam oxiyle kavgayla ettiler bir ara çok saçma ve çok ilginç şeyler dönüyor.Twitch üzerinde bu arkadaş oxi denen beyin less arkadaşın yaptıkları herşey yapmacık inanmayın prim için yapılan haraketler ve ne hikmetse bu adamlar turk streamları arasında en cok izleniyor düştüğümüz hallere bak
videoyu hem NSA hem CIA hem de MIT e gönderdim, tam olarak nerede korku unsuru olduğunu tespit edip bana geri dönecekler. Sanırım normal bir insan gözüyle o sahnedeki korku unsurunu tespit etme imkanı yok. Bu arkadaş yüzyılın dahisi olabilir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.