Korku Oyunu Oynarken Altına İşedi :D

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
benim analamdıgım ülkemizdeki gamer youtuberller (orkun ışıtmak) hariç bana çok yapmacık geliyor çok yalandan bagırmalar hareketler ve şu oynadıkları oyunlarda gram korku yok.

benim spamım bunun özgününden daha fazla izlenir ve daha yararlıdır NET

Necati youtuber değil twitch.tv üzerinden yayın yapıyor. 24 saat yayın yaptı orda olmuştu sanırım bu olay.

Birde bu adamın sevgilisinin yerine koyun kendinizi :D

Son düzenleme:
Twitch üzerinde bu arkadaş oxi denen beyin less arkadaşın yaptıkları herşey yapmacık inanmayın prim için yapılan haraketler ve ne hikmetse bu adamlar turk streamları arasında en cok izleniyor düştüğümüz hallere bak

Twitch üzerinde bu arkadaş oxi denen beyin less arkadaşın yaptıkları herşey yapmacık inanmayın prim için yapılan haraketler ve ne hikmetse bu adamlar turk streamları arasında en cok izleniyor düştüğümüz hallere bak
Aynen öyle hocam oxiyle kavgayla ettiler bir ara çok saçma ve çok ilginç şeyler dönüyor.

bu ve oxi denen kişi milleti kandırarak hit çekiyor ve başarıyorlar.Biraz anormal davranan hiti alıyor youtubede ne yazıkki

türkiyede gamerlar çok yapmacık benim gözümde hepsi ya mal yada mal taklidi yapıyor Burak Oyunda kanalının buraktan tepkiler videosunda salak salak bağırıyor benim 10 yasındaki kuzenim gülmekten yere yatıyor kitle belli

videoyu hem NSA hem CIA hem de MIT e gönderdim, tam olarak nerede korku unsuru olduğunu tespit edip bana geri dönecekler. Sanırım normal bir insan gözüyle o sahnedeki korku unsurunu tespit etme imkanı yok. Bu arkadaş yüzyılın dahisi olabilir

videoyu hem NSA hem CIA hem de MIT e gönderdim, tam olarak nerede korku unsuru olduğunu tespit edip bana geri dönecekler. Sanırım normal bir insan gözüyle o sahnedeki korku unsurunu tespit etme imkanı yok. Bu arkadaş yüzyılın dahisi olabilir

anlamak imkansız bide onlar şanısnı denesin

EDİT:Tam bir kesinlik olmadığı için boşa uğraşmama gerek yokmuş.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri