Korona tedbiri için izolasyon

aykut267

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. Bir yakınımın, iş yerinde birlikte çalıştığı arkadaşında covid-19 testi pozitif çıkıyor. Haliyle bu yakınımı 14 gün evde izole kalması için taahüt imzalatıyorlar. Çalıştığı içinde görevliler aile hekiminden sağlık raporu alabiliceğini söylemişler. Benim sormak istediğimse sağlık raporunu 14 lük izolasyon sürecinden sonramı alması gerekiyor. Yoksa hemen mi? Hemen alması bana saçma geliyor şahsen. İzole olması gereken kişinin rapor için aile hekimine gitmesi mantıksız sonuçta. Yada raporu bir yakını alabiliyormu?
Birde ek olarak bu izolasyon süresince işe gitmediği günlerin parasını sgk ile alabiliyor değilmi? Tam prosedürü nedir bilmiyorum ama sanırım ptt den alması gerekecek.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ? Yazım hataları için kusura bakmayın. Hızlıca yazdım. Teşekkürler

Televizyona cikmayan profesor kalmadi, aylardir ko4ona ile yatip kalkiyoru ama bu sorunun yaniti yok, saka gibi.

Nasil yaniti yok kardesim, soyle boyle diyenler cikacakyir ama gercekten yok. Benzer sekilde bir arkadasimin basina geldi. Is yeri illa rapor getir dedi, tedavi gordugu hastane vermedi, aile hekimine yonlendirdi. Aile hekimi de vermedi baska hastaneye gonderdi. Izole olmasi gereken kisi hergun hastane hastane gezdirilip surunduruldu.

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Lazım olanlara fayda olur diye güncelleyim. Aile hekimini arayıp bilgi verildikten sonra gerekli raporu yanına gitmeden yazıyorlar. Raporu e nabızdan görüntüleyebiliyorsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri