Koronavirüs Salgını - Tek Konu

Simpson çizgi filminin bir bölümünde trump ölüyordu acaba trump değilde Boris Johnson olabilirmi birbirlerine benziyorlar sonuçta ?

maxresdefault.jpg

yok ya bariz trump bu

Sarı saçlım Sürü Bağışıklığını - savunuyordu, yoğun bakıma kaldırılmış.
İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur ve İngiltere halkına hizmet etmeye devam eder.

Hala bu virüse doğal diyenlere bir tarafımla gülüyorum..

Bu virüs insanoğlu için özel üretilmiş biyolojik bir silah..

Hedef nüfusu 1 milyarın altına indirmek..

Not:İyileşen insanlarda ileriye dönük ne gibi bir hasar bıraktığınıda zaman gösterecek...Yani dediğin doğru hocam,hepimiz yandık..yanacağız..

Bu virüsle ilgili tubitak'ın sitesinde bir makale var. Bizde insanlar okumaz ancak bir tarafıyla güler.

Virüs kendini nasıl kopyalıyor, neden mutasyona uğruyor oku istersen.

dünden beri malesef bende belirtileri var dün inanılmaz bir olay yaşadım akıllara zarar suan iyi degilim bugün içinde anlatıcam

dün sabah erken saatlerde inanılmaz derece sag arka belimde inanılmaz derece acı ile kaltım inanın agladım hastaneye giderken özel hastaneye yakın yere ailem götürdü beni testleri yaptırdım bu arada 22 yaşındayım böbrek taşı düşürüyormusum eminim bu forumda o acıyı cekenler bilir resmen insan kendisini intar eşigine getiriyor bu acı dayanılmaz birşey. 45 dakikalık verdigim kan ve idrarım sonucları cıkıcaktı beni odaya aldılar ben odada ignem vuruldu agrım hafiflesin diye birde yatakta serum yemeye basladım o arada odada tek basıma oturuyordum tabi özel oldugu için pek kalabalık degildi ardından odaya elemanın biri geldi 43 yaşında bi adam aramızda 1.5 2 metre bi fark vardı arada 2 3 dakika sonra hemşire geldi hastalıgı sordu o esneda hemşire ateşine baktı elemanın dedi benim arkadasım 5 gün önce corona yakalanmış taburcu edildigini söyledi ardından hemşire beni alıp baska odaya gotürdü hızlı bir sekilde serüm ile o arada adamın kuru öksürük ve halsizlik varmıs onu söyledi sonra hemşire ve ben o an odadan cıktık gittik baska odaya sonra doktor ve temizlik elemanı özel kıyafet giydiler elemanın yanına gidip kan aldılar sonra önümde hemşire saglık bakanlıgına haber verdi umarım sorun yoktr bende dün geceden beri öksürüyorum eger kötü olursam test yapmaya gidicem bu arada hala agrım var bu böbrek taşı düsürme gerçektende hayattan sogutuyor insanı bu arada eleman maskesiz geldi onun ben anasını avradı.... bilinçsiz o.bu evladı

Son düzenleme:
Zorunlu olmadıkca cıkmayın diyorlar benimde dişim kırıldı kırılan dişinde dolgusu çıktı kanama vardı. Tanıdıga sorduk kimse yapmaz dedi gerçekden de yapmıyorlar suan kadın acıdan duramayacak sekle geldiğinde gel ilaç verelim dedi. Vrüs bitene kadar aman diyim dikkat edin ben suan yemek yiyemeyecek duruma geldim

dünden beri malesef bende belirtileri var dün inanılmaz bir olay yaşadım akıllara zarar suan iyi degilim bugün içinde anlatıcam

dün sabah erken saatlerde inanılmaz derece sag arka belimde inanılmaz derece acı ile kaltım inanın agladım hastaneye giderken özel hastaneye yakın yere ailem götürdü beni testleri yaptırdım bu arada 22 yaşındayım böbrek taşı düşürüyormusum eminim bu forumda o acıyı cekenler bilir resmen insan kendisini intar eşigine getiriyor bu acı dayanılmaz birşey. 45 dakikalık verdigim kan ve idrarım sonucları cıkıcaktı beni odaya aldılar ben odada ignem vuruldu agrım hafiflesin diye birde yatakta serum yemeye basladım o arada odada tek basıma oturuyordum tabi özel oldugu için pek kalabalık degildi ardından odaya elemanın biri geldi 43 yaşında bi adam aramızda 1.5 2 metre bi fark vardı arada 2 3 dakika sonra hemşire geldi hastalıgı sordu o esneda hemşire ateşine baktı elemanın dedi benim arkadasım 5 gün önce corona yakalanmış taburcu edildigini söyledi ardından hemşire beni alıp baska odaya gotürdü hızlı bir sekilde serüm ile o arada adamın kuru öksürük ve halsizlik varmıs onu söyledi sonra hemşire ve ben o an odadan cıktık gittik baska odaya sonra doktor ve temizlik elemanı özel kıyafet giydiler elemanın yanına gidip kan aldılar sonra önümde hemşire saglık bakanlıgına haber verdi umarım sorun yoktr bende dün geceden beri öksürüyorum eger kötü olursam test yapmaya gidicem bu arada hala agrım var bu böbrek taşı düsürme gerçektende hayattan sogutuyor insanı bu arada eleman maskesiz geldi onun ben anasını avradı.... bilinçsiz o.bu evladı

geçmiş olsun. Ama panik yapmayın bu kadar çabuk sürede etkisini göstermez hemen öksürük başlamıyor.

benim 3 gündür boğazımda yanma var açıkıyorum ama yemek yiyemiyorum yanma geçmiyor corona belirtilerinde yanma falan yok ama nedeni ne paranoyak olduk iyice :D

Hava yoluyla bulaşma olasılığı düşük ayrıca hemen ertesi gün belirtileri göstermez hocam sakin olun :) Siz yine de evde birlikte yaşadığınız ve risk kategorisinde yer alan biri varsa kendinizi onlardan izole edin içiniz rahat eder en azından.
Ayrıca gittiğiniz hastaneyi sağlık bakanlığına şikayet edin. Sizin başınıza gelmiş başkaları aynı şeyi yaşamasın. Hastaneler girişte ateş ölçüp öyle içeri almalı ve belirti gösteren kişilere ayrı olarak işlem yapmak zorunda.

Geçmiş olsun. Böbrek taşı ağrısından bayılan bile gördüm, çok berbat bişey. Sana bişey olmaz ama sen ne olur ne olmaz, kendini evdeki büyüklerinden izole et.

cumhurbaşkanı açıklama yapıyor. seferberlik ilan ediliyor galiba.

Boris şaka maka gidiyor ha adam , solunum sıkıntısı başlamış fakat henüz entübe edilmemiş

Geçenlerde program da anlatılan bu projede büyük bir ülke liderinin ölmesi gerekiyor ve bunu yakın zamanda bekliyoruz ve işin içinde dünya Sağlık örgütü de var demişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri