Koronavirüs Salgını - Tek Konu

Milletle alenen dalga geçiyorlar.
Hafta içi TATİL modunda takılan virüs, hafta sonu bulaşıyor.
:D

Aklımızda resmen alay ediyorlar.
Bu sene hafta sonu tatili insanlara haram herhalde, birde gece yarısı karar aldılar.
Yarın yine marketleri doldurur insanlar.

Vaka artsada kimse hatasını kabul edip erken normalleşmeye gittik diyip kabullenmeyecek yada artan vakalar açıklanmayacak bir kere bunu kafanıza yerleştirin. Heryeri aç mekanlar full çeksin hafta sonu yasak yap. Ben çözemedim bu tezatlığı

Bizim arkadaşlardan bir tanesi wp de story atmış 40 dan fazla genç asker eğlencesi yapıyor dip dibeler kimsede maske yok sonra neden virüs bitmiyor böyle aptal insanlar yüzünden bitmez tabi devamlı uyarı yapılıyor sosyal mesafeye dikkat edin maske takın ellerinizi yıkayın yok millet ölmeyi bayılmak sanıyor. Acilen asker egleneceleri yasaklanmalı adam askere gidecek virüs kapıp gidecek sonra al başına bela uğraş dur .

Sağlık Bakanı : Sokağa çıkma yasağı yok.
İçişleri Bakanı : Sokağa çıkma yasağı var.
Cumhurbaşkanı Müjde müjde size, sokağa çıkma yasağını kaldırdım gitti.
:D

Gerçekten komedi filmlerinde olacak sahneler yaşanıyor ülkemizde.

Bilgisi olan muhakkak vardır.İnternette ne bir bilgi bulamadım.pazar günü özel araçla şehirler arası yolculuk yapıcam.Kişi Sayısı sınırlaması var mı ? net bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim Teşekkürler

Muharrem Ince cok guzel yazmis , Devlet hızlı karar almaz, devlet doğru karar alır. Sağlık Bakanı hafta sonu sokağa çıkma yasağı önerilmedi dedi, İçişleri Bakanlığı sokağa çıkma yasağı ilan etti, “şahsım” sokağa çıkma yasağını kaldırdı. Aklınız yerinde mi?

Bilindiği gibi salgın döneminde, milletimizi Koronavirüs'ten korumak için çok sayıda tedbiri hayata geçirdik. Bunlardan biri de tüm Türkiye’de veya belirli illerimizde uyguladığımız sokağa çıkma sınırlamalarıydı.

Esasen, en son sınırlamanın ardından bu yöntemi yeniden kullanmayı düşünmüyorduk. Ancak, bir ara 700 küsurlere kadar inen günlük vaka sayısı neredeyse bini buldu. Bu olumsuz gelişme üzerine, sokağa çıkma sınırlaması tedbirini tekrar gündemimize almak zorunda kaldık.

Sağlık Bakanlığımızın önerisi ve İçişleri Bakanlığımızın genelgesi ile bu hafta sonu da 15 ilimizde sokağa çıkma sınırlaması uygulanacağı dün gece ilan edilmişti. Fakat vatandaşlarımızdan aldığımız değerlendirmeler, bizi kararı yeniden gözden geçirmeye yöneltti.

Tek amacı hastalığın yayılmasını önlemek ve vatandaşımızı korumak olan bu kararın, farklı sosyal ve ekonomik sonuçlara yol açacağı anlaşıldı. 2,5 aylık bir aradan sonra yeniden günlük hayatını düzenlemeye başlayan vatandaşlarımızın sıkıntıya düşmesine gönlümüz razı olmadı.

Bunun için, Cumhurbaşkanı olarak, 15 ilimizi kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım. Vatandaşlarımdan, MASKE-MESAFE-TEMİZLİK kurallarına bu süreçte de titizlikle riayet etmelerini önemle rica ediyorum.

Sokağa çıkma yasağının iptalini iptal eden karar iptal edildi..

Turizm gelmesini umdukları 35 milyar dolar parayı hazineye sokabilmek için vaka sayısı artsa dahi yasak ilan etmeyecekler 1 2 ay etseler de turizm bölgeleri bu yasakların içinde olmayacak vahim tablo ise ağustos ayının sonunda eylül ayının başında ortaya çıkacaktır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri