Kosgeb

yklmzomer

Yasaklanmış
Merhaba, KOSGEB hakkında tecrübesi olan var mı? Sistem nasıl işliyor tam anlayamadım.

Almam gereken belirli eğitimler var, bu eğitimleri aldıktan sonraki süreç nasıl işliyor? Konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi?

Çalışıyor olmaman Lazım , eğitim görüyorsun, sonra kurula proje sunuyorsun kabul edilirse projen belgeyi hakediyorsun, aldıgın malın faturasını veriyorsun ödemeyi kapıyorsun diye biliyorum ayrıntıları elbet vardır

Merhaba, KOSGEB hakkında tecrübesi olan var mı? Sistem nasıl işliyor tam anlayamadım.

Almam gereken belirli eğitimler var, bu eğitimleri aldıktan sonraki süreç nasıl işliyor? Konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi?

projeni hazırlayıp sunuyorsun eğer o şehirde o projeden pek fazla yoksa kesin onaylanıyor, mesela birçok şehirde cafe fikri için hala kosgeb desteği sağlanıyor.

eğer adamın varsa projeni daha rahat onaylatırsın o ayrı tabiki ama orjinal proje ve mülakatta o projenin üstünden kalkabileceğini gösterebilirsen onaylanıyor.

sistem senin projeni hazırlayıp onay için beklemenle işliyor anlayacağın.

edit: kullanacağın ürünler için kosgeb sana mekan gösteriyor, harcamlarının fişlerini saklıyorsun, kosgeb sana fişleri veriyor. ayrıca ekstra için de bişeyler kapabilirsin, ilk ay işçilerin maaşı gibi. bir de 2 sene sonra geri ödemeye başlıyorsun diye hatırlıyorum. 60000 TL ye kadar geri ödemesizdi galiba.

Son düzenleme:
Öncelikle bulunduğunuz yerdeki uygulamalı girişimcilik kurslarına katılırsanız bir adım önde olursunuz. Orada hayali olarak şirketi kurduruyolar zaten size. Bunun dışında kursa katılmadan da başvuru mümkün diye duydum ama iş planı konusunda mutlaka destek almalısınız. İş planınız kurul tarafından kabul edilirse; başlangıç olarak 3.000+15.000+12.000 tl şeklinde 30 bin tl hibe alıyorsunuz. Destek oranı, cinsiyet,engelli olma durumuna ve ekstra destek verilen bölgelere göre farklılık gösterebiliyor diye biliyorum.
Şuradan sizde inceleyebilirsiniz : KOSGEB

Kosgeb'in destek verdiği sektörlerde bunlar : KOSGEB Resmi Web Sitesi

projeni hazırlayıp sunuyorsun eğer o şehirde o projeden pek fazla yoksa kesin onaylanıyor, mesela birçok şehirde cafe fikri için hala kosgeb desteği sağlanıyor.

eğer adamın varsa projeni daha rahat onaylatırsın o ayrı tabiki ama orjinal proje ve mülakatta o projenin üstünden kalkabileceğini gösterebilirsen onaylanıyor.

sistem senin projeni hazırlayıp onay için beklemenle işliyor anlayacağın.

edit: kullanacağın ürünler için kosgeb sana mekan gösteriyor, harcamlarının fişlerini saklıyorsun, kosgeb sana fişleri veriyor. ayrıca ekstra için de bişeyler kapabilirsin, ilk ay işçilerin maaşı gibi. bir de 2 sene sonra geri ödemeye başlıyorsun diye hatırlıyorum. 60000 TL ye kadar geri ödemesizdi galiba.

Öncelikle bulunduğunuz yerdeki uygulamalı girişimcilik kurslarına katılırsanız bir adım önde olursunuz. Orada hayali olarak şirketi kurduruyolar zaten size. Bunun dışında kursa katılmadan da başvuru mümkün diye duydum ama iş planı konusunda mutlaka destek almalısınız. İş planınız kurul tarafından kabul edilirse; başlangıç olarak 3.000+15.000+12.000 tl şeklinde 30 bin tl hibe alıyorsunuz. Destek oranı, cinsiyet,engelli olma durumuna ve ekstra destek verilen bölgelere göre farklılık gösterebiliyor diye biliyorum.
Şuradan sizde inceleyebilirsiniz : KOSGEB

Kosgeb'in destek verdiği sektörlerde bunlar : KOSGEB Resmi Web Sitesi

Arkadaşlar benim projem için çalışana gerek yok ve şuan Türkiye'de ( araştırdığım kadarı ile yurtdışında da ) bu proje yok. Sanıyorum ki onaylanacak o zaman, kurslara katılıp işin aslını iyice öğrenmek en doğru hareket olacak sanırım..

Cevaplar için teşekkürler

aynen öyle, ne olursa olsun zaten kurslara katılmakta fayda var, ya tutarsa mantığı ile :) o zamana kadar 10 tane proje üretilir. kosgeb keşke internet hizmetlerine da destek sağlasaydı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri