Kötü öneri gibi gözüküp izlerken Yuh, Oha dedirten film önerilerim

SerkanYurtsever

Yasaklanmış
TAVSİYE FİLMLERİM GİZEM İÇERİKLİDİR GİZEM SEVMİYORSANIZ YOK ABİ BEN ISIRILIRSAN ZOMBİ OLURSUN VAMPİR OLURSUN TARZI FİLMLERDEN HOŞLANIYOM DİYOSANIZ HİÇ BAKMAYIN:)

1- Kafa avcıları - ilk 30 dakka bu ne yav diyip Spnrasında keşke bitmese diyceğiniz harika bir film
111.jpg

2 - ATM Muhteşem bir kurgu yapılmış gerçekten mükemmel bir gizem Filmi dağa
2222.jpg

3 - The Tail Men - Uzun adam yada Sır - olarakda aratabilirsiniz... işte benim aradığım tarz film bu abi diyebilceginiz Güzlel Bir film Gizem Aksiyon gerilim hepsi bir arada

3.jpg

Ayrıca değerli arkadaşlar 2 saat 25 dakkalık film bana ters demeyin. Bu Bollywood filmini heralde seyretmeyen kalmamıstır...
BENİM ADIM KHAN VE BEN TERÖRİST DEĞİLİM
1.jpg

Son düzenleme:
film yüklemekten izlemeye zaman kalmıyor ki kardeşim :)

şu ATM'yi bana anlatır mısın? izlemiştim ama sonu garip bitti kim ne nasıl anlamadım :D

Nedendir bilmem ama konu başlığını 3 dakika sonra anlayabildim :D

Gizem iyidir. Bir ara izlerim :)

Film önerilir bir sitede kullanıcıda merak eder gider izler ilk dakkalarda önerecegin filmi ..... Diyip filmin devamında yuh oha sahnelerini görür ya onu anlatmaya çalıstım :) olmadı sanırım

Atm yi gece kanalları gezerken gördüm manyak bir film sonuda üzücü bitiyor suç çocuga kalıyor

dostum konuya bu tarz film hatırladıkca ekler misin? mesela bu film de "oha" dedirtir. Şiddetle tavsiye ederim: Oldeuboi (2003) - IMDb
+Memento'yu izleyin beyninin yanacaktır :D

Son düzenleme:
En sevdigim konulardan biri :D
Kafa avcilarina bi bakalim

Düşler duygular ve suçlar

Arkadaşlar Önereceğiniz Güzel Bilim Kurgu Filmleri Varmı Örneğin , Lucy , Robocop , Gibi Gibi ?

Konuyu takip ediyorum çok fazla film izleyen birisiyim ve sizin önerilerinizi de bekliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri