Kötü öneri gibi gözüküp izlerken Yuh, Oha dedirten film önerilerim

kafa avcılarını arkadaşın tavsiyesi üzerine izledim muhteşemdi :)

Adam film önerisi yapmak için üye olmuş.. Davetiye gönderenle beraber sınırsız banlanmalı..
Arkadaş kaç gün olduda sen foruma geledinde film öneriyosun veya film önerisi istiyosun.
Şeklin ne senin kardeşim? Kimi tanıyosun dertleşek muhabbetin ne de film öneriyosun he..
Uyuz olmaya başladım yeni üyelerin açtığı bu tarz konulara..

Son düzenleme:
Khan çok güzel bir film önerimdir, diğerlerini izlemedim ama izlerim bu gidişle. :)

2 - ATM Muhteşem bir kurgu yapılmış gerçekten mükemmel bir gizem Filmi dağa
2222.jpg

3 - The Tail Men - Uzun adam yada Sır - olarakda aratabilirsiniz... işte benim aradığım tarz film bu abi diyebilceginiz Güzlel Bir film Gizem Aksiyon gerilim hepsi bir arada

3.jpg

Ayrıca değerli arkadaşlar 2 saat 25 dakkalık film bana ters demeyin. Bu Bollywood filmini heralde seyretmeyen kalmamıstır...
BENİM ADIM KHAN VE BEN TERÖRİST DEĞİLİM
1.jpg

Kahrolsun bağzı şeyler...

Pan'ın Labirenti'ni izlemiştim seneler önce, dandik bi film bu ne demiştim, sonunda da 3 gün kendime gelememiştim:D iyi bir ornek olarak bu geldi aklıma, son zamanlarda pek hadi canım dediğim film olmuyor öyle izliyorum ne varsa

ATM bence o kadar iyi bir film değil

Korku istiyorsanız en son izlediklerimden "It Follows" u öneririm, baştan sona gerilim :rolleyes:

Adam film önerisi yapmak için üye olmuş.. Davetiye gönderenle beraber sınırsız banlanmalı..
Arkadaş kaç gün olduda sen foruma geledinde film öneriyosun veya film önerisi istiyosun.
Şeklin ne senin kardeşim? Kimi tanıyosun dertleşek muhabbetin ne de film öneriyosun he..

saçma bir bakış açısı bence

yeni üye oldu diye arkadaş paylaşımda bulunamaz mı

Belkide aylarca forumu takip etti arkadaş ortamı seviyordu ama üye olma fırsatı bulamadı

Yeni üyeler size göre ne yapmalı ?

bana göre insanlarla kaynaşmak için güzel bir konu açmış arkadaş. Gayet güzel tepkiler almış insanlar sohbete katılmış

Ben de bu yeni üye oldun şöyle yapma böyle yapma diyen arkadaşlara tav oluyorum.

Bırakın isteyen istediğini yapsın size bir zararı mı var ?

Schindler's list - boy in the striped pjyamas - save private ryan - gladiator - 300 serisi - th e hobbit serisi - big hero 6 - fury - the dictator - the interview - the shawshank redemption - the pursuit of happyness

sıralama karışık canı sıkılan seçsin izlesin izlemişsinizdir zaten çoğunu ama gerçekten çok güzel filmler son günlerde zaman buldukça izliyorum.

the raid izleyin kalbiniz dursun

Üniversiteden beri film arşivlerim 2002 yılında KTÜ de 100mb internet hızı vardı hala da o hıza yaklaşamadık neyse 10mb ziplerle gmaille film atardık birbirimize rapidshare e film yüklerdik wardom hackhell forumtr diye forumlarda paylaşırdık bedava :)

O emekle 10 000 den fazla filmim var bir kaçını önereyim çoğu bilindik bazıları öyle pek duyulmamış genelde sonu güzel biten izlerken sıkılmadığım filmler daha bir sürü var zaman olsa da kategorileştirsek iyi seyirler

kpss ygs sınav gazı için hatta devamlı kanalı kapananlara

Umudunu Kaybetme (2007) - Sinemalar.com

bu filmi öneririm... :D

Makinist (2004) - Sinemalar.com

Koku: Bir Katilin Hikayesi (2007) - Sinemalar.com

Olağan Şüpheliler (1995) - Sinemalar.com

Akıl Defteri (2000) - Sinemalar.com

V For Vendetta (2005) - Sinemalar.com

Adalet Peşinde (2009) - Sinemalar.com

Can Dostum (1997) - Sinemalar.com

Umudunu Kaybetme (2007) - Sinemalar.com

Sıkıysa Yakala (2002) - Sinemalar.com

Ocean's 11 (2001) - Sinemalar.com

Şimdi ya da Asla (2007) - Sinemalar.com

3:10 Treni (2007) - Sinemalar.com

12 Maymun (1995) - Sinemalar.com

Oyun (1997) - Sinemalar.com

Monte Kristo Kontu (2002) - Sinemalar.com

Şeytanın Avukatı (1997) - Sinemalar.com

Ölü Ozanlar Derneği (1989) - Sinemalar.com

Azap Yolu (2002) - Sinemalar.com

Kelebek Etkisi (2004) - Sinemalar.com

Sihirbaz (2006) - Sinemalar.com

Prestij (2006) - Sinemalar.com

Yeşil Yol (1999) - Sinemalar.com

Deja Vu (2006) - Sinemalar.com

Kimliksiz (2011) - Sinemalar.com

Aşk Doktoru (2005) - Sinemalar.com

Onurlu Bir Adam (2000) - Sinemalar.com

21 (2008) - Sinemalar.com

Limit Yok (2011) - Sinemalar.com

Melekler Şehri (1998) - Sinemalar.com

Ada (2005) - Sinemalar.com

Köstebek (1999) - Sinemalar.com

Sefiller (1998) - Sinemalar.com

Ben Efsaneyim (2007) - Sinemalar.com

Sherlock Holmes (2009) - Sinemalar.com

Pearl Harbor (2001) - Sinemalar.com

Armageddon (1998) - Sinemalar.com

Kemik Koleksiyoncusu (1999) - Sinemalar.com

Kod Adı Kılıçbalığı (2001) - Sinemalar.com

50 İlk Öpücük (2004) - Sinemalar.com

Next (2007) - Sinemalar.com

Esaretin Bedeli (1994) - Sinemalar.com

Uçuş Planı (2005) - Sinemalar.com

Başlangıç (2010) - Sinemalar.com

İskelet Anahtar (2005) - Sinemalar.com

Dövüş Kulübü (1999) - Sinemalar.com

Beyler bu atm nin sonu ne oldu böyle yaa bu kapşonlu adamın derdi nedir neden böyle bişey yaptı adam manyak mı nerden izledim ben bu filmi ya sorular sorular

neden bi filmin sonunda oalcağı söylüyorsunuz ? spoiler verin çok güzel.filmi izlemenin ne manası var.sağolun sayenizde atm filmini izlememe gerek kalmadı.

saçma bir bakış açısı bence

yeni üye oldu diye arkadaş paylaşımda bulunamaz mı

Belkide aylarca forumu takip etti arkadaş ortamı seviyordu ama üye olma fırsatı bulamadı

Yeni üyeler size göre ne yapmalı ?

bana göre insanlarla kaynaşmak için güzel bir konu açmış arkadaş. Gayet güzel tepkiler almış insanlar sohbete katılmış

Ben de bu yeni üye oldun şöyle yapma böyle yapma diyen arkadaşlara tav oluyorum.

Bırakın isteyen istediğini yapsın size bir zararı mı var ?

Var arkadaş bana zararı. Yeni üye gelmesin yeni üyelerede gıcığım sanada gıcığım hatta senin tabirinle tavım. Yarın birgün sende kesin sorarsın mail nasıl açılır. Bot nasıl kullanılır. Vds nedir. O nedir bu nedir. Varmı kardeşim bana faydalı bir paylaşımın? Onu paylaş bende senle kaynaşıyım. Paylaşmıyosan seninde konuyu açan arkadaştan farkı yok. Sanada gıcığım seni foruma davet edenede gıcığım o zaman..

Waoowwwwwwww Arkadaş çok eski saygı gösterin.. Lütfen..

Waoowwwwwwww Arkadaş çok eski saygı gösterin.. Lütfen..

Saygı istemiyoruz gerek yok. :) Foruma saygısızlık etme yeter.. Hoşgeldin. Daha faydalı paylaşımlar bekliyoruz.. Bizim bilmediğimiz forumun bilmediği paylaşımlar.. Ben büyüğümüde küçüğümüde saygı gösteririm. He geyik yapmak istiyosan arkadaş forumlarını öneriyorum sana..

Var arkadaş bana zararı. Yeni üye gelmesin yeni üyelerede gıcığım sanada gıcığım hatta senin tabirinle tavım. Yarın birgün sende kesin sorarsın mail nasıl açılır. Bot nasıl kullanılır. Vds nedir. O nedir bu nedir. Varmı kardeşim bana faydalı bir paylaşımın? Onu paylaş bende senle kaynaşıyım. Paylaşmıyosan seninde konuyu açan arkadaştan farkı yok. Sanada gıcığım seni foruma davet edenede gıcığım o zaman..

sorarsam konuma gelme lütfen, başka yerlerde kus kinini.
keşke sitenin adminleri kadar mütevazi ve hoşgörülü olabilsen.
ama
Hayata bakış açın bu demekki Allah ıslah etsin.

Son düzenleme:
tartışma yüzünden konu kapanmasın tartışma var diye gerekli cezaları verip gidin mesajları silin bu konudaki film önerileri benim işime yarıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri