kafa avcılarını arkadaşın tavsiyesi üzerine izledim muhteşemdi 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 - ATM Muhteşem bir kurgu yapılmış gerçekten mükemmel bir gizem Filmi dağa
![]()
3 - The Tail Men - Uzun adam yada Sır - olarakda aratabilirsiniz... işte benim aradığım tarz film bu abi diyebilceginiz Güzlel Bir film Gizem Aksiyon gerilim hepsi bir arada
![]()
Ayrıca değerli arkadaşlar 2 saat 25 dakkalık film bana ters demeyin. Bu Bollywood filmini heralde seyretmeyen kalmamıstır...
BENİM ADIM KHAN VE BEN TERÖRİST DEĞİLİM
![]()
Adam film önerisi yapmak için üye olmuş.. Davetiye gönderenle beraber sınırsız banlanmalı..
Arkadaş kaç gün olduda sen foruma geledinde film öneriyosun veya film önerisi istiyosun.
Şeklin ne senin kardeşim? Kimi tanıyosun dertleşek muhabbetin ne de film öneriyosun he..
Uyuz olmaya başladım yeni üyelerin açtığı bu tarz konulara..
Finalde Magdur adam 2 arkadasını birde yabancı birini öldürmekle tutuklanıyor..
saçma bir bakış açısı bence
yeni üye oldu diye arkadaş paylaşımda bulunamaz mı
Belkide aylarca forumu takip etti arkadaş ortamı seviyordu ama üye olma fırsatı bulamadı
Yeni üyeler size göre ne yapmalı ?
bana göre insanlarla kaynaşmak için güzel bir konu açmış arkadaş. Gayet güzel tepkiler almış insanlar sohbete katılmış
Ben de bu yeni üye oldun şöyle yapma böyle yapma diyen arkadaşlara tav oluyorum.
Bırakın isteyen istediğini yapsın size bir zararı mı var ?
Waoowwwwwwww Arkadaş çok eski saygı gösterin.. Lütfen..Adam film önerisi yapmak için üye olmuş.. Davetiye gönderenle beraber sınırsız banlanmalı..
Arkadaş kaç gün olduda sen foruma geledinde film öneriyosun veya film önerisi istiyosun.
Şeklin ne senin kardeşim? Kimi tanıyosun dertleşek muhabbetin ne de film öneriyosun he..
Uyuz olmaya başladım yeni üyelerin açtığı bu tarz konulara..
Waoowwwwwwww Arkadaş çok eski saygı gösterin.. Lütfen..
Var arkadaş bana zararı. Yeni üye gelmesin yeni üyelerede gıcığım sanada gıcığım hatta senin tabirinle tavım. Yarın birgün sende kesin sorarsın mail nasıl açılır. Bot nasıl kullanılır. Vds nedir. O nedir bu nedir. Varmı kardeşim bana faydalı bir paylaşımın? Onu paylaş bende senle kaynaşıyım. Paylaşmıyosan seninde konuyu açan arkadaştan farkı yok. Sanada gıcığım seni foruma davet edenede gıcığım o zaman..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.