Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Etiketlere ve açıklamalara önem ver. Birde küçük resimlere dikkat çekici resimler koymanı öneririm hatırı sayılır bir artış olucaktır izlenme sayında ve vine çalışıyorsan compilation çalışmanı öneririm.
Vine Kanalı açtım 150 video attım 1 gün oldu bütün videolar 0 izlenme ne yapacağımı bilemedim bütün katogorileri denedim olmuyor![]()
Benim 1 ay önceki halimi hatırlattıAma 1 günde olmuyor öyle aslında.siz yüklemeye devam edin.300-400 olsun.baktnız olmuyor mu,o kanalla uğraşmayı bırakın.zaten 300-400 video olmuştur.Başka bi kanal başka kategori açın onla uğraşın.siz başka kanalla uğraşırken bile o vine kanalı yavaş yavaş ilerleyecektir ve 50 kr 1 tl bıraksa bile karınıza olacaktır
![]()
Haklısınız şimdi izlenmeleriniz ne kadar![]()
Vine Kanalı açtım 150 video attım 1 gün oldu bütün videolar 0 izlenme ne yapacağımı bilemedim bütün katogorileri denedim olmuyor![]()
üyelik tarihime bak.o günden beri bu işteyim ilk defa bu ay para alıcam.bide sen hesap et![]()
abone ? izlenim ?
daha 1 aylık kanal tertemiz telifsiz.520 abone + yaklasık 300K izlenim
maşallah kardeşim, özgün mü çalışıyorsun?
7 saniyelik vine boş vakit kaybı sadece abone kasar. bence..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.