Köy Okulu Projemizin Ilki

azat_usta

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ustanetwork.com
Selamun aleyküm

Hatırlarsanız köy okulumuza yardım diye konu acmiştik. Allah razi olsun yardımlar gelmekte, sizlere ilk yaptığımız okulumuzu paylaşmak istedim bu sayede hem maddi hemde manevi olarak bizlere yardım edenlerin ettikleri yardımların yerine ulaştığını gostermek istedik. Elbetteki yardımlarınıza her zaman ihtiyacımiz var. Bu yardımlarınız sadece maddi olarak değil yaptıklarımızı sosyal medyada paylaşarak bizlere yardım ulaşmasını sesimizi duyurmamıza yardımcı olursunuz. Sadece etrafımızda onlarca ihtiyacı olan okul bulunmaktadır. Bunlardan bitanesini şuanda yurutuyoruz. Tezgeçer okulumuz olarak. Hem maddi hemde manevi olarak desteklerinizi bekliyoruz.

Haber verdiğimiz şekilde olmasada yayınlandı, sizlerde yayarak bizlere destek ulaştırabilirsiniz. Bu sayede civarda bulunan okullarımızın ihtiyaçlarını gideririz inşAllah

FEDAKAR ÖĞRETMEN GÖREV YAPTIĞI OKULUN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ - Diyarbakır Haberleri - Milliyet Diyarbakır

DETAYLI RESİM PAYLAŞMAK İÇİN ŞUANDA YÜKLENMESİNİ BEKLİYORUM BİTİNCE KONUDA GÜNCELLEME YAPACAĞIM

NWJDga.jpg

a0RYM4.jpg

YJR6r2.jpg

8QozDn.jpg

EpMD5z.jpg

jjR6VL.jpg

B4gzDM.jpg

l9RZvr.jpg

V6RDvv.jpg

n2olLM.jpg

rRv1Z3.jpg

QWG2Zy.jpg

Tadilata başladıktan sonraki hali
Çeşmemiz
ZJR3kV.jpg

l9RZjr.jpg

Lavabomuz
V6RDav.jpg

n2olMM.jpg

1r0EvN.jpg

rRv1M3.jpg

Sondaj çalışmamız
kJR6nq.jpg

a0RY24.jpg

8QozZn.jpg

Öğrencilere gelen yardımlar
p9VnBr.jpg

RBRDo7.jpg

3PJzY0.jpg

68GN50.jpg

yR9qLk.jpg

OBOD74.jpg

zYqMr7.jpg

J6BDnJ.jpg

48OzbA.jpg

0LAzmZ.jpg

XJp6L3.jpg

9ElN2N.jpg

gyR6ZO.jpg

PBzDPO.jpg

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:04 ----------

Resimler eklenmiştir. İlk okulumuzu bitirdik şimdi sırada ikinci okulumuz, desteklerinize gerçekten ihtiyacımız var. Elinizden ne gelirse, en azından çevrenize duyurun durumu iyi olupta yardım etmek isteyen mutlaka çıkacedaktır

Son düzenleme:
valla çok sevindim ya. allah hepinizin yardımcısı olsun. çok güzel işler yapmışsınız

Yüzlerindeki en ufak tebessüme herşey değer

valla çok sevindim ya. allah hepinizin yardımcısı olsun. çok güzel işler yapmışsınız

Destekleriniz olduğu sürece biz öğretmenlerde gelen yardımları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız inşAllah

---------- Spam Engelliyici 22:50 ---------- Önceki Mesaj 22:50 ----------

Yüzlerindeki en ufak tebessüme herşey değer

Bir tebessüm dediğiniz gibi değiyor. Buna değerler hocalarım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri