Köy Okulumuza Desteklerinizi Bekleriz.

azat_usta

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ustanetwork.com
Selamun Aleyküm,

Okulumuzun bir çok eksiği sağolsun forumdan arkadaşlar karşıladı. Eksik bittimi dersiniz 30 yıllık köy okulları hep bakımsız nasıl ihtiyaçları bitsin ki

Arayışlarımız sürmektedir arkadaşlar. Hiç olmazsa sosyal medyaya duyuralım. öğrencilerimize bir bilgisayar sınıfı, bol içerikli bir kütüphane ayrıca bir oyun alanı yapalım.

Okulumuzun boya ihtiyacını ismini açıklamak istemeyen kıymetli bir hocamız tarından karşılanmıştır. Kendisinden Allah razı olsun ve inşAllah kat be kat fazlasını kazanmayı nasip eder kendisine.
Bir firmadan 1 adet 2.el bilgisayar talep ettik göndermelerini bekliyoruz.

Karşılanan boyalar;
30 kğ Lila iç cephe boyası
10 kğ fıstık yeşili yağlı boya (kapı pencere için)
10 kğ Tavan Boyası
5k Tiner ve boya malzemeleri

Kitaplarımız var artık çocuklarımızın okuyabileceği çok güzel kitaplarımız oldu bu sayı elbetteki yeterli değil. Her hafta 1 kitap bitirtmek istiyoruz çocuklara elimizdeki kitap sayımız 120 civarı, bu sayıyı 1,2,3 ve 4 lere vurduğumuzda 3 ve 4 için yeterli gibi ancak 1 ve 2 sınıf öğrencilerimiz ilerleyen zamanlarında bunları tekrar okumak zorunda kalacaklar bunun yerine sizlerden daha fazla kitap rica ediyoruz.

Bir çok coçuğumuza kırtasiye desteğinde bulunabildik ancak hala karşılayamadıklarımız var ve civar köylerimizde aynı şekilde sizlerden yardım talep etmekte bu yardıma'da onlar adına biz talep ediyoruz. Bir kaç kişiye yüklemeyelim bu işi imkanı olan arkadaşlara sesleniyorum bizleri çıktığımız bu yolda yüz üstü bırakmayın, destek verin ki bizlerde gittiğimiz her okulu düzeltmeye kalıplaşmış bir şeyleri değiştire bilelim.

Yardım etmek isteyen elbetteki olur onlardan yardım talep ediyoruz ihtiyaçlarımız.

Sınıflarımızı tamamen halıyla kaplamak için halı ihtiyacımız var.
Çocuklar için içi dolu bir kütüphane
Bilgilerini daha iyi pekiştirmeleri ve bilgisayar kullanmayı öğrenmeleri için bir bilgisayar sınıfı.
Çocuklar için bir oyun alanı
Okulumuzun bahçesi için kaldırım taşları.
Okul etrafına ördüğümüz çitleri genişleterek bir tarım alanı eklemek istiyoruz.

Lütfen destek verelim.

Yardımda bulunacak olan arkadaşlar özelden ulaşırlarsa daha iyi olur.

Son düzenleme:
DİYARBAKIR köy okulu

Okul Yetkilisi

Şaka yapıyorsun herhalde

''özellikle büyük ve kasaba ile ulaşımı zor olan köylerde bulunan eğitim kurumudur. şöyle ki;
sabah beşte babaannem kalkar inekleri sağdıktan sonra sütü kocaman bir tencereye aktarıp kuzinenin üstüne koyardı. o süt yaklaşık yarım saat sonra kokusunu evin tüm odalarına yayardı. ahşap evin tahtaları mutfaktan yayılan sıcağın etkisiyle gıcırdamaya başlar ve ben uyanırdım; çünkü kurmalı bir saatim yoktu. mecburen bu şekilde uyanmayı öğrenmeliydim. beş buçukta kalktıktan hemen sonra o dağ suyuyla yüzümü yıkar ve kuzinenin başında yüzümü ısıtırdım. hemen sonrasında fırındaki buğulu ekmeği çıkarır ve içine tereyağını gömüp lokmalamaya başlardım. bundan sonraki dakikalar çok önemliydi; çünkü okulun sobası için üç tane diri odun bulmalı, yoksa kendim odun parçalayıp hazırlamalıydım. sonrasında bu odunu sırtıma astığım yöresel çantama yerleştirmeli ve okulun yolunu tutmalıydım. ne de olsa öğle yemeği olarak ağaçtan indireceğimiz iki ekşi elma, bir avuç erik yiyecektim. öyleyse ayrıca yemek hazırlamaya gerek yoktu. kara lastiğimi giyip okulda çıkaracak ve çantamda odunların arasındaki ayakkabımı giyecektim.

okula varınca okulun hemen yanındaki çeşme kalabalık olurdu; çünkü herkes kara lastiğini yıkıyor olurdu başında. altı da iyice temizlenen lastikler odunların olduğu çantaya özenle yerleştirilir ve deri ayakkabılar giyilirdi. ayakkabılar giyilirken ayağa olmayan yaramaz ayakkabıya sinirlenip dilimi ısırdığım anda başımı bir anlık havaya kaldırır o anda bir kıza aşık olmuş gibi olurdum. hiç aşık olmazdım ama. hep aşık olmuş gibi olurdum. o yüzdendir ki köy okulu bana ne aşık olmayı ne de çorapsız ayakkabı giymemeyi öğretebildi. ''

#17179898 04.11.2009 19:53anuk kokulu sair https://eksisozluk.com/koy-okulu--991586

Merak etme pazartesi dönücem,kaymakama kadar görüşücem eğer gerçekse çocuklara giysi de göndericem.Aksi durumda zaten capsleri aldım şikayet edicem seni,hayırlara vesile olursun inşallah.

PBa4Lv.png

buyrun size kanıtlardan biri daha fazlasını siz pazartesi öğrenirsiniz, umarım bu yaptıklarınız sırf Diyarbakır dediğim için değildir. Öyleyse bu beni hata tüm İnsanlığı üzer

[MENTION=43570]DMer[/MENTION] bunca kanittan sonra ne kadar yardim yapacaksin merak ediyorum!

ne kastirdiniz ya adam boya , firca istiyor. tokatlayacak olsa boya mi ister. biraz mantikli dusunun lutfen.

[MENTION=43570]DMer[/MENTION] biraz sakin ol hocam , cok agresif ve gerginsin forumdaki mesajlarında bunu goruyorum.. Konuyu acmıs kanıtlarını koymus , köy okulu oradaki insanların ihtiyacı var reklama şova gerek duymadan icinden geliyorsa arkadası skypeden eklersin yardımını yaparsın , inanmıyorsan inananları etkilemene gerek yok ..

Ya böyleleri nasıl bu forumda barınıyor aklım almıyor.

7292223f151f341e8c886e144ed3c279.jpg

Yaş 12 falan galiba 2 saat önce dailymotion izlenim almak için yazmışım bak 2 saat önce. Kendini büyük biri falan mı sandın da skype istedik diye yo sana falan diyorsun. Sende multi havası var ama dur bakalım görürüz yakında.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bekliyorum arkadaşı sayesinde çocuklar sevinecek pazartesiyi dört gözle bekliyorum hocam. Lütfen pazartesi görüşünce iletişime geçin belirttiğiniz miktarı alalım salı günü kolları sıvazlayalım.

bekliyorum arkadaşı sayesinde çocuklar sevinecek pazartesiyi dört gözle bekliyorum hocam. Lütfen pazartesi görüşünce iletişime geçin belirttiğiniz miktarı alalım salı günü kolları sıvazlayalım.

Boşver böylelerinden bir kuruş alma bi çaresi bulunur elbet ama şundan para alma gözünü seveyim.

272e93b91d96ab15a0ac11de293f4b6e.jpg

Şu üstdüzey zengin, kültürlü ve insan sarrafı arkadaşı kendi seviyesinde olan forumlara göndersek mi artık?
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=10033]fsever[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]

bu adam mutli büyük ihtimalle. Ahlaksız ve korkak adamın teki. Sınırsız banlanması lazım. Multi olmasa bile böyle insanların ne katkısı olur ki topluma.

kendini büyük görme ve ego bi insan için en eksi bir olaydır böyleleri topluma zarardan başka bişey getirmez

[MENTION=43570]DMer[/MENTION] senden gelecek yardım Allahtan gelsin bekleriz adamım çık git yoluna, konuyu okuyan yöneticilerden de bu adamın derhal uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Bu konuyu açan adam da dünkü üye değil, senin mesaj sayın kadar benim o adamla iş yapmışlığım var. [MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] hocam yardım kanalını PM ile iletirseniz durumum olduğunda ufak bir miktar hemen geçeyim

272e93b91d96ab15a0ac11de293f4b6e.jpg

Şu üstdüzey zengin, kültürlü ve insan sarrafı arkadaşı kendi seviyesinde olan forumlara göndersek mi artık?
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=10033]fsever[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]

Geçen seferki ban sanırım pek etki etmemiş tekrar 6 ay banladım. Bir daha devam ederse sınırsız banlanır.

Adamla kavga edeceğinize içinizdn gelirse gönderirsiniz para işi yatmadımı kafanıza okulun adresine yakın bir yere kargolatırsınız istenilen boya badana malzemelerini gönderirsiniz. Adam kanıtta sunmuş sizlere...

Millet yt çalışamadığı için nereye saracağını şaşırıyo yemin ediyorum.

Selamun Aleyküm,

Görev yaptığım okul için desteğe ihtiyacımız var. Okulumuzda Anasınıfı ve birleştirilmiş sınıf olarak 1,2,3,4 ler bulunmaktadır. Birleştirilmiş sınıfın sıkıntılarını sizlerde bilirsiniz, zor bir durum hem öğretmene hem öğrencilere. Bu nedenle bir ücretli öğretmen istedik, ancak sınıfımız yok öğrenciler için bu yüzde lojmanı sınıf haline getirip 1,2 ve 3,4 olarak ayırmak istiyoruz sınıfları. Bunun için aşağıdaki malzeme listesi gerekli, bunlar meb tarafından malesef verilmiyor sallıyorlar.

DUVAR BOYASI (2 ÇEŞİT)
TAVAN BOYASI
BOYA İÇİN FIRÇA VS

Ayrıca okulun çevresi açık ve yerlerde toprak kışın çamur oluyor, bunun için destek bulursak bir firmayla'da anlaşırsak mümkünse beton döktürmek değilse'de çakıl taşı döktürmek. Bu yüzden desteğe ihtiyacımız var.

Ayrıca okulda okutulacak hikaye vb birşey bulunmamakta bu yönden'de desteklerinizi bekleriz.
Ana sınıfımız için oyuncaklara ihtiyacımız var.

Okulun etrafını çitle kapatmak için buradan destek bulma imkanımız var ancak eksiklerimiz olacak %100 karşılamazlar maalesef.

Yardımda bulunacak olan arkadaşlar özelden ulaşırlarsa daha iyi olur. Ayrıca özelden okulumuzun ismini ve diğer gerekli bilgileri talep edebilirsiniz.,,,

Okul bilgilerimiz ve kanıtımız

PBa4Lv.png

OKULUN İSMİNİ VERMEK ZORUNDA KALDIK BAZI ARKADAŞLAR İÇİN

QWzEdr.jpg

Anasınıfımız

XJ37zO.jpg

bYEAon.jpg

d0NzVQ.jpg

Köye hangi kargo geliyor hocam? tam adreside özelden yazabilirmisin? birde hocam şu fırça v.s. dediğin listeninde detayı varsa yazarmısın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri