Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah razi olsun hocam desteğiniz içinKitapların siparişini verdim hocam. Sizi bu çabalarınız için canı gönülden tebrik ediyorum.
Miniklere sevgiler ve selamlar diyelim..![]()
Tamamdır Teşekkür Ederim İnş. Yardımlar ile sevinir çocuklarAllah razı olsun hocam, cesaretimiz yardım bulamayınca kırılır atılan laflarla değil şükür sizler sayesinde bu cesaretimiz hocam. Şuanda sizde şıkışık bi süreçtesiniz, ilerleyen zamanlarda eliniz inşAllah bollaşınca destek verirsiniz hocam. Aileniz varsa onları mağdur etmeyelim çocuklara şükür geliyor destek
Hocam ulastimi gönderdigimiz kargo ?Günceldir arkadaşlar. Okullarımızın desteklerinize ihtiyacı var. Ilk okulumuzu bitirdik şimdi bu konumuzda yer alan okulumuzda. Bazı eksiklerimiz tamamlandı. Allah destek verenlerden razı olsun.
Hocam ulastimi gönderdigimiz kargo ?
Cok güzel bir resim,Allah zihin acikligi versin.Geldi hocam. Buyrun öğrencilerimizin resmi ve yüz ifadeleri. Gülümsemeleri yeter bence teşekkür için
![]()
Çok güzel bir kampanya. Böyle maddi durumu olmayan okullara ve öğrencilere herkes duyarlı olabilse keşke... Eline sağlık hocam çocukları gözlerinden öpüyorum. Ayrıca bir kaç hadsiz çıkmış "büyüyünce ne olacakları belli" falan demişler. Yazıklar olsun, insanlığınızdan utanın başka bir şey demiyorum.
öyle demeyin hocam, biz nasıl eğitirsek şuanda öyle olurlar düşündüğünüz gibi bir durum yok bahsettiğim okulda. Her çocuk uğraşmaya değer benim fikrim bu
Öğretmen ihtiyacınız varsa okul öncesi öğretmenliği için gelebilirim.[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION]
İhtiyaç Haritası [MENTION=9487]azat_usta[/MENTION]
Bu da kenarda dursun belki sizin yada başka arkadaşların işine yarayabilir hocam
ben kullanmadım hiç işleyişi pek bilmiyorum ama bir arkadaş tavsiye etti.
Şuanda var öğretmenimiz gönderelim alalım sizi hoca, okul öncesi mezunuysanız bu taraflarda çok ihtiyaç oluyor.
---------- Spam Engelliyici 20:04 ---------- Önceki Mesaj 20:03 ----------
Biliyoruz hocam yeni haberdar olduk orayada vericez inşAllah sizin gibi yardım sever insanlar buradayken önceliğimiz burası. Okulumuzun sizlere ulaşıp yardımlarınızı talep etmesi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.