D
daralll
Guest
kpss işi tam bir piyangodur.okullardaki gibi taban puanı olmadıgından sallama tercihler yapılır.sizin yazdıgınız yeri daha yüksek puanlılar yazmazsa memursunuz 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
neden yahu 80 iyidir bende sınıftaki kızla 80 almışızbelki gireriz kütahyada biryere
![]()
işten izin aldım sınava gittim. Sorulara baktım canım hiç çözmek istemedi zik zak çizdim cevap kagıdına. 72 aldımSoruları çözsem alamazdım herhalde
![]()
Rezil bir durumda görüyorum kendimi. çok yanlış yapmışım çook... Baraj 70. 70in altındakiler umutlanmasın
KPSSP94
73,31186
Başarı Sırası
256326
Testlerdeki Doğru ve Yanlış Cevap Sayıları
Genel Yetenek
Doğru - Yanlış
26 - 15
Genel Kültür
Doğru - Yanlış
27 - 26
---------- Spam Engelliyici 20:14 ---------- Önceki Mesaj 20:13 ----------
Öneri : memur olmak için herşeyimden vazgeçerim diyen varsa Doğu illerini yazsın. Ben dahil çoğu kişi doğu illerini yazmaz. böylece o kısımda seçilme şansınız artar.
Önlisanstan deneme amaçlı girdim 66 almışım
Genel Yetenek D:24 Y:11 Genel Kültür D:10 Y:10
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.