Kpss Atamaları

mesela öğretmenlik alımlarıyla ilgili haberler bunlar. alındı mı? hayır.

MEB 15 bin ek öğretmen ataması en son haberler - Son Dakika Eğitim Haberleri | AKŞAM

öğretmen ataması zaten yıl boyu yapılıyor arkadaş öğretmen atamasından bahsetmiyor hocam doğru okursan anlarsın.

---------- Spam Engelliyici 14:45 ---------- Önceki Mesaj 14:45 ----------

Öyle bir kaygım yok arayabilirsiniz başbakan ve bakanların açıklamalarını tv'den dün gibi hatırlıyorum.

https://www.google.com.tr/webhp?sou...=UTF-8#q=google+news+memur+alımı+fetö&tbm=nws

hocam kaygın yoksa yanlış yorumda yapmamalısın varsa biyerde dediğin gibi haberler göster bilelim yani

Asgari ücret 1300 TL olacak demedik açıklamasını aklıma getiriyor bu olay yakında memur alımı olacak demedik derlerse şaşırmayın :)

öğretmen ataması zaten yıl boyu yapılıyor arkadaş öğretmen atamasından bahsetmiyor hocam doğru okursan anlarsın.

---------- Spam Engelliyici 14:45 ---------- Önceki Mesaj 14:45 ----------

hocam kaygın yoksa yanlış yorumda yapmamalısın varsa biyerde dediğin gibi haberler göster bilelim yani

merak etme hocam ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum o konuda hiç sıkıntım yok eminim sen de anlıyorsundur fakat okumuyorsun. ben zaten cümleme "mesela" ile başlamışım bu bir diğeri de arkadaşlar bir önceki sayfada 5-6 video atıp 10-15 de link vermiş bir önceki sayfaya dönüp bakabilirsin

merak etme hocam ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum o konuda hiç sıkıntım yok eminim sen de anlıyorsundur fakat okumuyorsun. ben zaten cümleme "mesela" ile başlamışım bu bir diğeri de arkadaşlar bir önceki sayfada 5-6 video atıp 10-15 de link vermiş bir önceki sayfaya dönüp bakabilirsin

senin cümleye başladığın mesela arkadaşın iddası ve senin iddanı desteklemiyor hocam onu nası yapıcaz ? sende aynı vidyoları tekrar verseydin hocam mesela yazacağına ? iyi forumlar

senin cümleye başladığın mesela arkadaşın iddası ve senin iddanı desteklemiyor hocam onu nası yapıcaz ? sende aynı vidyoları tekrar verseydin hocam mesela yazacağına ? iyi forumlar

Kanıt kanıt diyen patatese videolar gösterilince patates olmuş.

Bırakın arkadaşım bu işleri.

İyi bişey yapılınca övülüyor ona bişey dediğimiz yok.

Ama kötü şeyler olunca bari susun da fazla batmayın konuştukça.

Alım olacak denmiş mi ? Denmiş. Alım olmadı. E daha kime neyi savunuyorsun ki. Git öte tarafta tatmin et kendini. Milletin karnı bu masallara tok artık

Alım olacak denmiş mi ? Denmiş. Alım olmadı. E daha kime neyi savunuyorsun ki. Git öte tarafta tatmin et kendini. Milletin karnı bu masallara tok artık

Bazı insanlara laf anlatamazsınız (örnek: patates). Tv de yaptıkları açıklamaları insanların gözünün içine baka baka biz böyle açıklama yapmadık diye yalanlayanlar bu başımızdakiler değil mi ?

nerede vidyo ? sen burada hayallerle tatmin et kendini kardeş. ergen gibi vidyoalaşakmı? koyayımmı bende sana tam tersi milyon tane video ? iyi forumlar...

---------- Spam Engelliyici 15:21 ---------- Önceki Mesaj 15:19 ----------

Bazı insanlara laf anlatamazsınız (örnek: patates). Tv de yaptıkları açıklamaları insanların gözünün içine baka baka biz böyle açıklama yapmadık diye yalanlayanlar bu başımızdakiler değil mi ?

Sizleri gördükçe ülkenim hal,i normal geliyor. Hep beleş zihniyeti yatarak para kazanalım memur olup ömrümüzün sonuna kadar yatalım. Alıcaz deselerde yüksek puan aldıktan sonra zaten giriyorsun sen 60 puan yap sora biz atanamıyok de yok ya ?

nerede vidyo ? sen burada hayallerle tatmin et kendini kardeş. ergen gibi vidyoalaşakmı? koyayımmı bende sana tam tersi milyon tane video ? iyi forumlar...

Sizleri gördükçe ülkenim hal,i normal geliyor. Hep beleş zihniyeti yatarak para kazanalım memur olup ömrümüzün sonuna kadar yatalım. Alıcaz deselerde yüksek puan aldıktan sonra zaten giriyorsun sen 60 puan yap sora biz atanamıyok de yok ya ?

Memur adayı değilim kpss e filanda girmedim. Ülkede hergün şehit haberleri varken herşey günlük gülüstanlıkmış gibi göstermeye çalışan bir zihniyettesin seninle daha fazla uğraşmayacağım siz aynen bu şekilde gözünüz kapalı birşeyleri savunmaya devam edin ama sakın böyle olan olaylar üzerine sorgulama yapmayın. Aman dikkat edin uzun süredir beyninizi kullanmadığınız için inme filan inmesin.

Çok güzel para topladılar yine insanları yolmanin en kolay yolu onlara Umut vermek

valla benim okuduğum 4,5 aydır alım olamayacak yönünde ayrıca kpss ye daha önce hazırlanmış biri olarak evet süreç zorlu ama yapacak bişey yok. Herkesde memur olmayı versin hocam devlet bu kadar memur almak zorunda değil zaten fetöden atılsada yeteri kadar fazla memur var devlette.

Yeteri kadar memur. Vardı o zaman neden aldılar bu zamana kadar ? Madem 60Binden fazla kişiye attıkları halde hala açık yoksa neden doldurdular bu kişileri şimdiye kadar ?
Sanırım sizede bu kişilerden biri maddi akış varki doğrular suratına çarpıldığı halde çarpıtmaya çalışıyorsunuz

Bence konu kilitlenmeli siyasete kaymamamasi gereken bir konu bile siyasete kayıyor sebebi ise bazı kişilerin sorunlu olması

Çok güzel para topladılar yine insanları yolmanin en kolay yolu onlara Umut vermek

Giren Aday Sayısı : 3.498.000 Kişi
Kişi Başı Ödeme : 55 TL

3.498.000x55 = 192.390.00 TL

192 Milyon TL'nin 90 milyon TL'si masraf ıvır zıvır olsa.
Geriye kalan 100 Milyon TL püff.. çok iyi para valla.

Giren Aday Sayısı : 3.498.000 Kişi
Kişi Başı Ödeme : 55 TL

3.498.000x55 = 192.390.00 TL

192 Milyon TL'nin 90 milyon TL'si masraf ıvır zıvır olsa.
Geriye kalan 100 Milyon TL püff.. çok iyi para valla.

Hocam bu ülkede yoksullara kömür dağıtıyoruz diyerek yandaş firmalara aracılık sağlatarak devletin çıkardığı komürü alıp 10la çarpıp tekrar devlete sattılar daha söyleyecek bir sözüm yok herkes hak ettiği yerde yolda yürürken günde en az 10 kere durdurulup abi ekmek parası yol parası vs .... Gibi şeyler oluyorsa maalesef bir problem. Var demektir
Neyse şimdi siyaset yapıyor derler ben daha birşey yazmam

Yeteri kadar memur. Vardı o zaman neden aldılar bu zamana kadar ? Madem 60Binden fazla kişiye attıkları halde hala açık yoksa neden doldurdular bu kişileri şimdiye kadar ?
Sanırım sizede bu kişilerden biri maddi akış varki doğrular suratına çarpıldığı halde çarpıtmaya çalışıyorsunuz

Bence konu kilitlenmeli siyasete kaymamamasi gereken bir konu bile siyasete kayıyor sebebi ise bazı kişilerin sorunlu olması

Kardeş sen önce kendi mesajlarına bir bakıver. Herkes bir şekilde tepkisini belirtmiş. Sen de tepkisini belirten herkese saldırıyorsun.

Geçenlerde de böyle bir konu açılmış bir süre sonra kilitlenmiş ve orada da yine sen başrol oynamışsın.

Mesajların çok trajikomik duruyor.

Misal memurluğu yan gelip yatma sanıyorsun, veya devletin memur alımı yaparak onların yükünü sırtlandığını, onlara baktığını düşünüyorsun, halbu ki diğer kilitlenen konuda da bir arkadaşın sana söylediği gibi (ama bir kulağından girip diğerinden çıkmış, ya da anlamak istememişsin) devlet memura bakmaz, memur devlete bakar, memurlar sayesinde işler yürür ve devlet işler.

Burada ki konu da gayet açık.

Malum olaydan sonra işe alım yapılacağı söylendi konuşuldu. Hadi bu kısmı geçelim.
Milyonlarca kişi bir şekilde ümit bağlayıp sınava giriyor. Ve sınavdan sonra açıklanıyor sadece çok cüzi bir miktar alım yapılacağı. Burada ki tepkinin asıl sebebi bunun sınavdan önce neden açıklanmamış olması. Ama sen bunu anlamamakta ısrar ediyorsun.

Neyse ben zaten yakın bir zamanda 3-4 sene ceza aldım bir konudan dolayı. Sonra onu iyi hal indiriminden 4 aya indirdik :)

Fetodan dolayı memurluktan atılanlar genel itibariyle asker - polis, birazda öğretmen. Bunlardan zaten yakın zamanda üni mezunu onbinlerce asker - polis alımı yapılacağı açıklandı, öğretmen olayıda dönem dönem 10bin 20 bin v.b alımlar yapılıyor bunları topla al sana onbinlerce memur alımı. Her habere inanmayın birçok haber sitesi hit çekmek için sahte veya benzer başlık atarak yanıltıcı haber yapıyor son yıllarda

Her haber sitesi böyle yalanlar atar ama her devletin bakanıda yalan mı atar yapmayın allah aşkına hadi haber sitesi yalan attı devletin görevli bakanıda alım yapacaz dediğinde yalan atıyor o zaman :) yine kpss uğruna verilen emekler yine komik rakamlı alımlar. Aslında sormak lazım madem memura ihtiyaç yoktu bunca yıl neden bu kadar insan devlet bünyesinde görev yapmış? Bu konuda sorulacak çok soru var ama cevabı olmayan sorular olduğu için öyle kalsa daha iyi bu sorular

Kardeş sen önce kendi mesajlarına bir bakıver. Herkes bir şekilde tepkisini belirtmiş. Sen de tepkisini belirten herkese saldırıyorsun.

Geçenlerde de böyle bir konu açılmış bir süre sonra kilitlenmiş ve orada da yine sen başrol oynamışsın.

Mesajların çok trajikomik duruyor.

Misal memurluğu yan gelip yatma sanıyorsun, veya devletin memur alımı yaparak onların yükünü sırtlandığını, onlara baktığını düşünüyorsun, halbu ki diğer kilitlenen konuda da bir arkadaşın sana söylediği gibi (ama bir kulağından girip diğerinden çıkmış, ya da anlamak istememişsin) devlet memura bakmaz, memur devlete bakar, memurlar sayesinde işler yürür ve devlet işler.

Burada ki konu da gayet açık.

Malum olaydan sonra işe alım yapılacağı söylendi konuşuldu. Hadi bu kısmı geçelim.
Milyonlarca kişi bir şekilde ümit bağlayıp sınava giriyor. Ve sınavdan sonra açıklanıyor sadece çok cüzi bir miktar alım yapılacağı. Burada ki tepkinin asıl sebebi bunun sınavdan önce neden açıklanmamış olması. Ama sen bunu anlamamakta ısrar ediyorsun.

Neyse ben zaten yakın bir zamanda 3-4 sene ceza aldım bir konudan dolayı. Sonra onu iyi hal indiriminden 4 aya indirdik :)

Hocam yazmayacaktimda neyse ben yaziyim fikir olsun sana
Benim yakın akrabalarımdan ne kadar memur polis olduğunu tahmin edemezsin boş konusmuyorum. Bu memur olanlar 3-5 senelik değil 20+ senelik işleyişin nasıl olduğunu anlatayim.
Şimdi size departman vermeyecegim
1 tane müdür var 40 yaşında 5 tane başkan var 30-40 yaşlarında
30 taneden fazla memur var
Bu memurlardan bazıları başkanların tanıdıkları 25-30 yaşlarında hiçbirşey yapmıyorlar zaten kapasite yok
Bazıları çok çalışkan kimisi 55 yaşında it gibi çalışıyor 9-5 çalışacağı halde 30 yaşında başkan babası yaşındaki adama it muamelesi yapıyor bazi zamanlar akşam 9/10 a kadar tutuyorlar mesai ücreti de yok :)
Bazı ücretli görevler oluyor başkanlardan birisi memurun görevi yerine akrabalarından birisini yazıyor sağlam ücret var çünkü memurlardan birisi şikayet ediyor soruşturma açılıyor
Müfettiş geliyor Cay içiyor gidiyor
Daha neler var ama neyse sen gözlüğünü tak ve devam et

Hocam yazmayacaktimda neyse ben yaziyim fikir olsun sana
Benim yakın akrabalarımdan ne kadar memur polis olduğunu tahmin edemezsin boş konusmuyorum. Bu memur olanlar 3-5 senelik değil 20+ senelik işleyişin nasıl olduğunu anlatayim.
Şimdi size departman vermeyecegim
1 tane müdür var 40 yaşında 5 tane başkan var 30-40 yaşlarında
30 taneden fazla memur var
Bu memurlardan bazıları başkanların tanıdıkları 25-30 yaşlarında hiçbirşey yapmıyorlar zaten kapasite yok
Bazıları çok çalışkan kimisi 55 yaşında it gibi çalışıyor 9-5 çalışacağı halde 30 yaşında başkan babası yaşındaki adama it muamelesi yapıyor bazi zamanlar akşam 9/10 a kadar tutuyorlar mesai ücreti de yok :)
Bazı ücretli görevler oluyor başkanlardan birisi memurun görevi yerine akrabalarından birisini yazıyor sağlam ücret var çünkü memurlardan birisi şikayet ediyor soruşturma açılıyor
Müfettiş geliyor Cay içiyor gidiyor
Daha neler var ama neyse sen gözlüğünü tak ve devam et

Kardeş son cümlene kadar hak veriyorum ama o gözlük hoş olmamış ;)

Tabi ki her memur aynı işi yapmıyor, işi rahat olan ya da ağır olanlar vardır. Sabahtan akşama kadar bilgisayarda okey oynayan bile vardır eminim. Ama bu memurluğun gereksizliğini göstermez. Misal bir nüfus müdürlüğünde memur olmasa ne gibi işlerimiz aksar düşünebiliyor musun? Benim mesajım o arkadaşın diğer konuda bir kaç kez sarfettiği "Devlet memur alıp bakmak zorunda değil" cümlesine cevap idi. Anafikri de "Devlet memura bakmaz, memur devletin işleyişini ayakta tutar".

Devlet çalışan bir araç ise memurlar da bu aracın birer parçasıdır. Kimi çok yoğun çalışır, kimi arada bir. Ama sonuçta hepsine de ihtiyaç vardır.

Diğer yandan benim şahsi görüşüm, bu açıklanan rakamların şuan memur ihtiyacını karşılayacak rakamlar olduğunu sanmıyorum. Asıl memur alımı yine bilindik tarzla yapılacaktır. Tanıdık, bildik, referanslı (halk arasındaki deyimle torpilli) olan kişiler alınıp yerleştirilecektir boş bölümlere. Bu tanıdık bildik, referanslı kişiler dururken sırf KPSS adındaki bir sınavdan bilmem kaç almış diye sıradan birini neden yerleştireyim zihniyeti var ortada. Bunu ve, devletin kendi yaptığı sınav için vatandaşlarından bilmem kaç TL ücret isteyip, toplamda bilmem kaç yüz milyon TL hasılat yapıp, sınavdan sonra (bakınız önce değil sonra, önce olsa sorun yok) şu kadarcık alım yapcez demesini bir vatandaş olarak insanlar kabul edip sindirebiliyorsa fazla da şeyapmamak lazım zaten.

EDIT Konudaki son mesajımdır. 4 aylık cezamız dün bitti. Çok siyasete kaymamak gerek :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri