KPSS başvuruları başladı

dombalak

Yasaklanmış
Bugün itibariyle başvurular başladı.

Ortaöğretim ve ön lisans mezunları (sınav tarihine kadar mezun olabilecekler de dahil) için başvurular başladı. 27 Temmuza kadar devam edecek.

Sınav ücreti 40 tl

İsterseniz sınav ücreti ödemesi dahil internetten başvuru yapabilirsiniz. Ben hepsini internetten yaptım.

Bu arada 35 yaş sınırının kalktığınıda belirtmek isterim, kurumlar kendi mülakatlarında belki bahane edebilirler ama kanunen yaş sınırlaması kalktı (polis ve kamu yönetimi bölümleri hariç)

Son düzenleme:
evet kredi kartınızla yapabilirsiniz ben kredi kartımla ödedim

hocam ben 5 temmuzda girdim bu ne kpss si?

Girecek kardeşlerime şimdiden geçmiş olsun.

Bu Konuya iyi çalışın sınavda lazım olacak

bende parayı yatırdım .. başvuru kaldı hayırlısı olsun herkes için şimdiden.

ben bu sene 4 senelik üniversiteden mezun oldum.. yüksek lisans için başvurular yapıyorum bir yandan, askerliğim 2016 yılına kadar tecilli.. kpss'ye girip atanma şansım olabilir mi puan yeterse?

edit: arkadaşın açtığı konunun sınavı farklı sanırım..

Son düzenleme:
Ayıp mı ? Kardeşim kusra bakma ama 4 sene adam gibi matematik görmemiş sağlık öğrencisine matematik sormak ayıp.Yaşıtlarımız dışarda top oynarker (14-15 yaş) biz evde it gibi anatomi çalışıyoduk asıl ayıp burda kardeşim.Sorsun bana anatomiyi vereyim cevap anahtarını ellerine.

Bu 2 yıl önce girip matematik-türkçe'den 60'da 55 yaptığım sınav mı yani liseyi bitirenlerin falan girebildiği :) Sosyal bölümü bomboştu orası ayrı tabi :)

Son düzenleme:
Ayıp mı ? Kardeşim kusra bakma ama 4 sene adam gibi matematik görmemiş sağlık öğrencisine matematik sormak ayıp.Yaşıtlarımız dışarda top oynarker (14-15 yaş) biz evde it gibi anatomi çalışıyoduk asıl ayıp burda kardeşim.Sorsun bana anatomiyi vereyim cevap anahtarını ellerine.

:( ne diyim o an görünce öle yazdım k.bakma Allah herkesin gönlüne göre versin

Bugün itibariyle başvurular başladı.

Ortaöğretim ve ön lisans mezunları (sınav tarihine kadar mezun olabilecekler de dahil) için başvurular başladı. 27 Temmuza kadar devam edecek.

Sınav ücreti 40 tl

İsterseniz sınav ücreti ödemesi dahil internetten başvuru yapabilirsiniz. Ben hepsini internetten yaptım.

Bu arada 35 yaş sınırının kalktığınıda belirtmek isterim, kurumlar kendi mülakatlarında belki bahane edebilirler ama kanunen yaş sınırlaması kalktı (polis ve kamu yönetimi bölümleri hariç)

hocam iş bankasında ödemeler kısmına tıklıyorum görünmüyor nereden ödeniyor tam olarak?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri