powerstorm
Yasaklanmış
Adalet mezunuyum kaç puan alsam atanırım arkadaşlar ? Birde devletin çalışan öğrenciler için yaptığı herhangi bir uygulama var mı nöbetçi mahkemelerde felan çalıştırmak gibi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen bide lisans düzeyinde olanı gör![]()
Bugün itibariyle başvurular başladı.
Ortaöğretim ve ön lisans mezunları (sınav tarihine kadar mezun olabilecekler de dahil) için başvurular başladı. 27 Temmuza kadar devam edecek.
Sınav ücreti 40 tl
İsterseniz sınav ücreti ödemesi dahil internetten başvuru yapabilirsiniz. Ben hepsini internetten yaptım.
Bu arada 35 yaş sınırının kalktığınıda belirtmek isterim, kurumlar kendi mülakatlarında belki bahane edebilirler ama kanunen yaş sınırlaması kalktı (polis ve kamu yönetimi bölümleri hariç)
Adalet mezunuyum kaç puan alsam atanırım arkadaşlar ? Birde devletin çalışan öğrenciler için yaptığı herhangi bir uygulama var mı nöbetçi mahkemelerde felan çalıştırmak gibi ?
hocam bende adalet okuyorum daha mezun olmadım ama zaten adalette en çok şey sorunmus mulaket klavye mulakatı dışında ekstra sözlü mulakat yapılıyormus onlar zorluyormus
hocam başvuru linki ne olarak kendimiz girebilcez onu söylermisin hiç şimdi okullarda sıraya girmeyelim boş yere
hocam bende adalet okuyorum daha mezun olmadım ama zaten adalette en çok şey sorunmus mulaket klavye mulakatı dışında ekstra sözlü mulakat yapılıyormus onlar zorluyormus
Vay arkadaş bazen üniversiteyi bitirmeyip sadece lise yada 2 yıllık okuyup bıraksaymışım diyorum. 4 yıllık bitirip memur olmak hakkatten çok zor ya. Hele ki 5 temmuzda yapılan kpss de çıkan tarih sorunlarını görünce kendime bir kez daha hak verdim. O tarih sorularını bilseydim direk 500 milyon istere girer parayı alır çalışmadan yatardım![]()
Hangi bölümü okudunuz?
Başvuracağınız Oturum Sayısı: dediği nedir arkadaşlar 1 ve 2 var?
hocam iş bankasında ödemeler kısmına tıklıyorum görünmüyor nereden ödeniyor tam olarak?
internetten nasıl yatırıyoruz bulamadımda ?
hocam başvuru linki ne olarak kendimiz girebilcez onu söylermisin hiç şimdi okullarda sıraya girmeyelim boş yere
Yıllardır çalıştığım özel sektör işyerinden haziran sonunda çıkartıldım bu yaştan sonra iş bulmak kolaymı sanıyorsunuz siz.35 yaş sınırı kaldırmak nedirya herif 40 yaşında memur olunca 60 emekli olur adaletlimiydi şimdi bu hakkımı helal etmyorum
peki 24 yaşlarımdayım sizin benden 12 yaş büyük olup o yaştan sonra kamuya girmeniz adaletmidir çalışmayla kpss kazanmaz inanılmaz zor puanlar olmuş 88-90 helede bilgisayar mühendisliği programcılık en az 85 puan türkiyenin heryerinde iski giren birkişi geçen sene 96puanla yerleşti nasıl alayım okadar puanı allah beni okadar zeki yaratmamış ki öyle olsam tıp okurudum ne işim var memurluklaortaöğretim mezunuysanız 1 oturum
Din görevlileri sınavına girecekseniz 2 oturum seçmelisiniz
https://odeme.osym.gov.tr/
https://ais.osym.gov.tr/
Yıllardır çalıştığım özel sektör işyerinden haziran sonunda çıkartıldım bu yaştan sonra iş bulmak kolaymı sanıyorsunuz siz.
peki 24 yaşlarımdayım sizin benden 12 yaş büyük olup o yaştan sonra kamuya girmeniz adaletmidir çalışmayla kpss kazanmaz inanılmaz zor puanlar olmuş 88-90 helede bilgisayar mühendisliği programcılık en az 85 puan türkiyenin heryerinde iski giren birkişi geçen sene 96puanla yerleşti nasıl alayım okadar puanı allah beni okadar zeki yaratmamış ki öyle olsam tıp okurudum ne işim var memurlukla
peki 24 yaşlarımdayım sizin benden 12 yaş büyük olup o yaştan sonra kamuya girmeniz adaletmidir çalışmayla kpss kazanmaz inanılmaz zor puanlar olmuş 88-90 helede bilgisayar mühendisliği programcılık en az 85 puan türkiyenin heryerinde iski giren birkişi geçen sene 96puanla yerleşti nasıl alayım okadar puanı allah beni okadar zeki yaratmamış ki öyle olsam tıp okurudum ne işim var memurlukla
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.