KPSS başvuruları başladı

Ortaöğretim (Lise) Eğitim Bilgisinde "KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Programı" alanı zorunludur.

Böyle bir hata alıyorum ??

Eğer ilk defa başvuruyorsanız bence başvuru merkezlerine gidin. İnternetten yapılan başvurularda size yardımcı olacak bir yardımcı yok. OSYM telefonları kilitlenmiş durumda şu an.

çok saçma bir düşünce.

İsterse 50 yaşındaki adam atansın 10 sene çalışsın emekli olsun hakıdır kazanmış olmuş.
Bende 21 yaşımdayım dert etmiyorum hiç.Elin adamının ekmeği seni niye bu kadar geriyor anlamıyorum?
puanların farkındamısınız nekadar çok kişi olursa okadar girmek zor adam 40 yaşına gelmiş devlete çalışacak onun faydası 15 sene olursa diğeri 30 sene ondan faydalı olur adalet bunu gerektirir malesef özel sektör bizi 1000-1500 tl verip düzgün tatil dahi vermeyip köle gibi çalıştırmak istiyor enazından devlet hakkımız olanı veriyor bu yüzden kendimi mecbur hissediyorum benim için değilde genel düşünüyorum zira ben polis sınavlarına hazırlanıyorum

hocam ortaögretim için kacıncı sınıflar girebilirm şuan lise 3 e geçtim mesleki acık ögretimden katılabilirmiyim araştırdım ama 2 yıl içinde liseden mezun olabilecekler sınava katılabilir yazıyordu detaylı bilgiye sahip olan varmı ? yani bir dahaki ortaögretim düzeyindeki kpss 2016 haziran sonunda olacak lise3 ler ise 2016 haziran basında mezun olacak bu yüzden kpss girebilirler diye biliorm daha fazla bilgisi olan bi arkadas yazarsa cok iyi olur

Bende gireyim ya la.beyaz kalem alenen soruları verdi bu yıl zaten lisansüstü de,mezun durumda değilim girebilirim o yüzden.10 tane deneme çözerim yeter .

ben saolsun konuyu açan arkadasın konuyu açması sayesinde başvuru yaptım sorunsuz kredi akrtından ödedim hemen ödeme yansıdı sisteme formu doldurdum onayladım

Şimdi bunun çıktısını alıcaz heralde

Sınav zamanı gene ösym'nin sitesine girip hangi okullda sınava gircegimizimi ögrenicez yani burdan basvurunca herhangi bir şey gerekmiyor dimi ösym bürosu okullara gitmek vs kurtuldummu şimdi ben bu basvruru derdinden

pek bi umudum yok ama başvuralım bakalım

ben saolsun konuyu açan arkadasın konuyu açması sayesinde başvuru yaptım sorunsuz kredi akrtından ödedim hemen ödeme yansıdı sisteme formu doldurdum onayladım

Şimdi bunun çıktısını alıcaz heralde

Sınav zamanı gene ösym'nin sitesine girip hangi okullda sınava gircegimizimi ögrenicez yani burdan basvurunca herhangi bir şey gerekmiyor dimi ösym bürosu okullara gitmek vs kurtuldummu şimdi ben bu basvruru derdinden

maestro kart yada iş bankasından ödeme yapılıyor mu?

ben bu sene 4 senelik üniversiteden mezun oldum.. yüksek lisans için başvurular yapıyorum bir yandan, askerliğim 2016 yılına kadar tecilli.. kpss'ye girip atanma şansım olabilir mi puan yeterse?

edit: arkadaşın açtığı konunun sınavı farklı sanırım..

sen hata yapmışssın hocam.üniversiteden mezun olmadan kpss sınavına girecektin ve liseden mezun olanlarla aynı sınava girecektin.o liseden mezun olanlarda genelde bir kaç yıl önce mezun olmuşlar ve tam randımanlı sınava hazırlanamayanlardan oluştuğu için kazanma şansın yükssek oluyor.hatta matematik öğretmenliğinde falan okuyanlar süper şanslı duruma geliyor.

kendimden bilirim her girişimde çalışmadan 70 alırım ama çalışsam ne olacak,adam matematik öğretmenliği 4.sınıfı okurken geliyor benle aynı sınava girip full matematik cevaplıyor.:D

YGS başvurusundan daha fazla başvuru olacak bu sene KPSS ye

arkadaşalar ayıptır söylemesi benim matematik 27-29 net geliyor ama tarih coğrafya sıfır.

Kpss Lisans Başvuruları 21 Mayıs Saat 23:59 da sona eriyor.60 lira ücreti var 3 oturuma katılacak olanlar 180 lira ödüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri