KPSS Önlisans

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

JiTeM

Kayıtlı Üye
Cümleten geçmiş olsun arkadaşlar sınava giren herkese :) hatırladıgınız soruları bu konu altında paylasırsanız arkadaşlar süper olur nasıl geçti bakayım sınav :D ben matematik hiç yapamadım ya :((

hangi ülke bayrağında ay işareti yoktur ?

Cevap : Irak

Emin olduğum tek soru :D

türkçe hariç geneli zordu gibi 85 puan civarı bekliyorum ama inşaat için zor gibi hele bide izmir için..

Kpss'ye lise mezunu arkadaslarmı girebiliyordu sadece lise'de okuyan felan arkdaslar giremezdi demi beyler bu arada herkese gecmis olsun hayırlara vesile olsun ins istediginiz yerlere gelebilrsiniz

-Onbasi diye bir kiz vardi sporcu
-adalet bakani -ulastirma bakani -icisleri bakani istifa eder.
-bursa demir yolu olmayan ben manisa yaptim :)
-kapukule bulgaristan siniri
-balikesir trakyada topragi olmayan
-hilal olmayan irak
Aklima gelen bunlar.

Edebiyat kolaydi bana gore. Sorularda ogrenci ders secne zimbirtisi vardi onda takildim yapmadim. Matematik hic ellemedim bile ��

Bolum bilgisayarli muhasebe. 100 alsam anca atamam cikar heralde. Tek umudum E ehliyeti var bende soforluk felan gelirse yazacam. Baskada umudum yok zaten.

Herkese gecmis olsun ��

Son düzenleme:
-Onbasi diye bir kiz vardi sporcu
-adalet bakani -ulastirma bakani -icisleri bakani istifa eder.
-bursa demir yolu olmayan ben manisa yaptim :)
-balikesir balkan topragi olmayan
-hilal olmayan irak
Aklima gelen bunlar.

Edebiyat kolaydi bana gore. Sorularda ogrenci ders secne zimbirtisi vardi onda takildim yapmadim. Matematik hic ellemedim bile ��

Bolum bilgisayarli muhasebe. 100 alsam anca atamam cikar heralde. Tek umudum E ehliyeti var bende soforluk felan gelirse yazacam. Baskada umudum yok zaten.

Herkese gecmis olsun ��

-balikesir balkan topragi olmayan
-hilal olmayan irak

bu üçünü aynı yapmısız :D Allah onların belasını vermesin :D bi ders secemediler beynım yandı bırde zaman yetmedı cok ugrasamadım :D matemeatık hıc yok zaten 55 70 arası alsam yeter yavv :(

TV'de felan soru cozumu yokmu yavv bakardık

vay be 4 yıl oldu kpss ye girelim nasıl olduysa çok iyi puan alıp atanmıştım :)

o değilde matamatiğe bi dalmışım süre var sanıyorum 30. soruya geldim 1 saat geçmiş türkçe tarihi apar topar yapmak zorunda kaldım inş iyi bişeyler gelir de atanırım bi yerlere... atanırsam bu foruma 100 kişiye yemeksepetinden yemek söyleyecem :)

o değilde matamatiğe bi dalmışım süre var sanıyorum 30. soruya geldim 1 saat geçmiş türkçe tarihi apar topar yapmak zorunda kaldım inş iyi bişeyler gelir de atanırım bi yerlere... atanırsam bu foruma 100 kişiye yemeksepetinden yemek söyleyecem :)

Yerimi alim ben :D atanmak ıstedıgın yer ve puanı alabılırmıyım :D :D :D

valla Türkiyenin neresi olursa olsun giderim hocam doğu tarafı olursa 4-5 yıl sonra batıya gelmesi şartı ile tabi :D puanda +80 üzeri :D

hiç doğu isteme tercihlerinde çünkü herkes artık kendi yerini tercih ediyor. Yani doğulu doğuyu batılı batıyı. Ben 2012'de branşımda 67 türkiye geneli 748. oldum aydına 2. sıra atandım benden sonra ki arkadaş 83 ile atandı yani hiç de belli değil anlayacağın doğu batı durumları.

hiç doğu isteme tercihlerinde çünkü herkes artık kendi yerini tercih ediyor. Yani doğulu doğuyu batılı batıyı. Ben 2012'de branşımda 67 türkiye geneli 748. oldum aydına 2. sıra atandım benden sonra ki arkadaş 83 ile atandı yani hiç de belli değil anlayacağın doğu batı durumları.

anladım hocam yani kader kısmette var da ben yok oraya gitmem yok buraya gitmem diyecek birisi değilim neresi olursa olsun yaparım görevimi :)

anladım hocam yani kader kısmette var da ben yok oraya gitmem yok buraya gitmem diyecek birisi değilim neresi olursa olsun yaparım görevimi :)

öyle olmuyor be kardeşim. sana önerim evine en yakın kuruma tayin iste evden ye iç evinde yat kalk tüm maaşınla yatırım yap. Ben ilk yılımda 12 vade ile focus almıştım maaşım yetmiyor üstüne 467tl para ekliyorduk evden sonrasında ev aldım ailem destek olduğu için genç yaşta iyi bir duruma geldim tabi evlenince de arabamı babama hediye ettim ailemin de arabasız kalmamasını sağladım. Bence sen atama öncesi benle irtibata geç ben sana hangi kurumun rahat olduğunu söylemeye çalışayım ben meb de çalışıyorum pek iş güç olmuyor yazın 3 ay tatil olduğunda hiç iş olmuyor örneğin sonrasında da senin yıllık izninde var ayrıca ab erasmus + projesi yapıyoruz onunla da yurt dışına çıkıyoruz örneğin mart da roma ya gidicez. ama sen gidip sgk falan seçersen iş bitmez nefret edersin memurluktan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri