Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hangi ülke bayrağında ay işareti yoktur ?
Cevap : Irak
Emin olduğum tek soru![]()
-Onbasi diye bir kiz vardi sporcu
-adalet bakani -ulastirma bakani -icisleri bakani istifa eder.
-bursa demir yolu olmayan ben manisa yaptim
-kapukule bulgaristan siniri
-balikesir balkan topragi olmayan
-hilal olmayan irak
Aklima gelen bunlar.
Edebiyat kolaydi bana gore. Sorularda ogrenci ders secne zimbirtisi vardi onda takildim yapmadim. Matematik hic ellemedim bile ��
Bolum bilgisayarli muhasebe. 100 alsam anca atamam cikar heralde. Tek umudum E ehliyeti var bende soforluk felan gelirse yazacam. Baskada umudum yok zaten.
Herkese gecmis olsun ��
hangi ülke bayrağında ay işareti yoktur ?
Cevap : Irak
Emin olduğum tek soru![]()
son saniye de yaptığım soruwinn
![]()
o değilde matamatiğe bi dalmışım süre var sanıyorum 30. soruya geldim 1 saat geçmiş türkçe tarihi apar topar yapmak zorunda kaldım inş iyi bişeyler gelir de atanırım bi yerlere... atanırsam bu foruma 100 kişiye yemeksepetinden yemek söyleyecem![]()
Yerimi alim benatanmak ıstedıgın yer ve puanı alabılırmıyım
![]()
![]()
![]()
valla Türkiyenin neresi olursa olsun giderim hocam doğu tarafı olursa 4-5 yıl sonra batıya gelmesi şartı ile tabipuanda +80 üzeri
![]()
hiç doğu isteme tercihlerinde çünkü herkes artık kendi yerini tercih ediyor. Yani doğulu doğuyu batılı batıyı. Ben 2012'de branşımda 67 türkiye geneli 748. oldum aydına 2. sıra atandım benden sonra ki arkadaş 83 ile atandı yani hiç de belli değil anlayacağın doğu batı durumları.
anladım hocam yani kader kısmette var da ben yok oraya gitmem yok buraya gitmem diyecek birisi değilim neresi olursa olsun yaparım görevimi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.