KPSS'ye Kimler Girecek

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Forumda Kpss sınavına girecek varmı belki kpss ye girecekler arasında aynı okulda sınava girecekler bile vardır. Ben girmiş olmak için gireceğim tutacağından değilde bi girip alacağım puana bakmak istiyorum :)

Sınava gireceklere şimdiden aşarılar diliyorum :)

ben girecem öylesine :D okurken memur olmak güzel valla :D

Adalet mezunuyum 74-75 ile mülakata girebiliyorum ygs den kalma bilgilerle giricem ek çalışma yapmadım bakalım kaç gelicek :D

Ben giricemde öylesine yani zaten kazanmam imkansız 90-95 civarıyla atıyolar.Maksat eğlence :D Lise Mezunlarının girebildiğine giriyorum.Üniversite mezunlarının atanması kolay,sağlık meslek lisesi okuyanlar zaten çatır çutur atanıyor.Anadolu lisesi ve Fen Lisesi okumak hiç bir işe yaramıyomuş ben onu anladım.Okul puanınıda kaldırdılar hiç bir anlamı kalmadı okumanın.Boşuna diploma puanımız düşük geldi dersler zor olduğu için düz liseye giden adam benden çok diploma puanı aldı.Neyse içimi döktüm :D

Ben giricemde öylesine yani zaten kazanmam imkansız 90-95 civarıyla atıyolar.Maksat eğlence :D Lise Mezunlarının girebildiğine giriyorum.Üniversite mezunlarının atanması kolay,sağlık meslek lisesi okuyanlar zaten çatır çutur atanıyor.Anadolu lisesi ve Fen Lisesi okumak hiç bir işe yaramıyomuş ben onu anladım.Okul puanınıda kaldırdılar hiç bir anlamı kalmadı okumanın.Boşuna diploma puanımız düşük geldi dersler zor olduğu için düz liseye giden adam benden çok diploma puanı aldı.Neyse içimi döktüm :D

hocam lütfen sağlık meslek mezunları çatır çutur atanmıyo ebe bölümü düşüktür.Hemşirelik ortada ANESTEZİ'de alım bile yok ne atanması :D

hocam lütfen sağlık meslek mezunları çatır çutur atanmıyo ebe bölümü düşüktür.Hemşirelik ortada ANESTEZİ'de alım bile yok ne atanması :D

Yani genel olarak hemşirelikler felan puan olarak 75-80 lerde gezdiğini gördüm Bursa için en azından :D ama düz olarak fen,anadolu ve düz lise mezunlarının şansı çok çok düşük meslek liselerine göre ama üni okuyup düz memur olmak için sınava girersen o zaman şansın yükseliyor baya.Adam gardiyan bile alırken 4 tane alacaksa 1 tane ortaöğretm 3 tane lisans alıyor :D

Yani genel olarak hemşirelikler felan puan olarak 75-80 lerde gezdiğini gördüm Bursa için en azından :D ama düz olarak fen,anadolu ve düz lise mezunlarının şansı çok çok düşük meslek liselerine göre ama üni okuyup düz memur olmak için sınava girersen o zaman şansın yükseliyor baya.Adam gardiyan bile alırken 4 tane alacaksa 1 tane ortaöğretm 3 tane lisans alıyor :D

abi anadolu veya fen okuyup düz memurluk isteyen adamın aklı yoktur.Zaten sağlıkçıların yüzde doksanıda yüksekokul okur bknz: Ben :D

abi anadolu veya fen okuyup düz memurluk isteyen adamın aklı yoktur.Zaten sağlıkçıların yüzde doksanıda yüksekokul okur bknz: Ben :D

Yok anadolu okudum ama istiyorum çünkü üniyide ikinci öğretim okurum gündüzde çalışırım temiiiiz diye düşünüyordum ama o puanları almak imkansıza yakın :D şaka değil 2000 tl maaş.Çok iyi para.Üniversitede okurken çok rahatlık sağlar.Kredi çekip araba vs. rahat rahat alır insan :D

Bende giricem de sınav ne zaman nerede giricem hep bunları unutmuştum şimdi görünce aklıma geldi :)

Konu başlığında 1 fazlalığı ve 1 harfin yanlış yerde kullanımı mevcut hocam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri