kptncsprv'un banı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

b2121

Yasaklanmış
Arkadaşlar dün gece açılan , türk bayrağı ile ilgili konuda belirttiğim görüşlerimden ötürü banlanmışım .. forum üyelerini kptncksprv'u report etmeleri konusunda telkin eden , terörist damgası vuran [MENTION=13218]aragon[/MENTION] 'a ve diğer faşitlere sesleniyorum .. sizin yaptığınız aşağılık provakatörlerden ne farkı vardı dün gece.. ben bir ülkenin değerine saygısızlık yapan adamları savunmadım bu forumda paylaşılması doğru değildi , bir daha paylaşılsa aynı tepkiyi gösteririm.. ama yine bazı türk miliyetçisi yobaz , ben ne dersem diyim beni bir terörist gibi göstermekten çekinmedi , hiç bir zaman türk yada bayrak düşmanı olmadım ama türk miliyetçilerinden her zaman nefret etttim ve edecem , dün geceki tavırlarınız ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gösterdi ..

15 aydır bu forumun üyesiyim ve hiç ban yemedim , kimseyle bir alıp veremediğim yoktu çünkü..
15 ay boyunca edindiğim tüm bilgi ve tecrübeler için başta [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] abim olmak üzere daha bir çok değerli arkadaşa teşekkür ediyorum , herşey için..

ve dün gece ki terör tellaları , siz ve sizin gibi zihniyetler bu ülkede var oldukça , kan durmaz , silahlar susmaz , anneler hep ağlar ..

Arkadaşlar bence arkadaşı yanlış anladınız hepimiz müslümanız elhamdülillah ben ortada bir yanlış anlaşılma oldugunu düşünüyorum sadece Türk Kürt kardeşliğini bozmak isteyenlerle mücadelemizi sürdürelim hepimiz bu vatanın evladıyız Allah korusun ülkemizde bir savaş çıksa hepimiz mücadele edeceğiz.

Son düzenleme:
böyle insanlar yüzündendir zaten , yıllardır kan akması , annelerin ağlaması.

ve dün gece ki terör tellaları , siz ve sizin gibi zihniyetler bu ülkede var oldukça , kan durmaz , silahlar susmaz , anneler hep ağlar ..

sen kimin ülkesinde kimi tehdit ediyorsun aslanım ? kan durmazsa biz buradayız bu millet burada hiçbiryere kimsenin gittiği yok ?
silah susmaz ne demek ? bizim gibiler bu ülkede hiçbir zaman eksik olmayacak !
neyin peşindesin silah susmaz diyerek ?
üredi bunlar heryerde ya !
o sizin gibiler dediklerinin sayesinde bi halt yiyemiyorsunuz ya en çok ona seviniyorum !

türk miliyetçilerinden her zaman nefret etttim ve edecem bunu diyen adam ban yemiş gelmiş birde multi üyelikle konu açmış s.mod yorum yapmış konuya konu açık adam duruyor neler görecez

Yaa şu forumda ne dini ne milli konular olsun rahatsız oluyorum ben artık,

Özel gün ve anlamlar kutlansın onda da genel mesajlar dışı mesaj atılmasın forum kocaman büyük bir forum 10 bin insanında düşüncesi aynı olacak değil tabi ki burada çok insan düşüncesini empoze etmeye kalkıyor hatleriymiş gibi

Birde beni forumda en çok rahatsız eden algı Her Türk Müslümanmış gibi yaklaşılması doğru değil bu TÜRK doğulur müslümanlık kişinin zamanla tercih edeceği bir şeydir burada bir çok inançsız arkadaşımızda mevcut (deisti, ateisti) kimseye düşmez bunları yorumlamakta.

Arkadaşlar dün gece açılan , türk bayrağı ile ilgili konuda belirttiğim görüşlerimden ötürü banlanmışım .. forum üyelerini kptncksprv'u report etmeleri konusunda telkin eden , terörist damgası vuran [MENTION=13218]aragon[/MENTION] 'a ve diğer faşitlere sesleniyorum .. sizin yaptığınız aşağılık provakatörlerden ne farkı vardı dün gece.. ben bir ülkenin değerine saygısızlık yapan adamları savunmadım bu forumda paylaşılması doğru değildi , bir daha paylaşılsa aynı tepkiyi gösteririm.. ama yine bazı türk miliyetçisi yobaz , ben ne dersem diyim beni bir terörist gibi göstermekten çekinmedi , hiç bir zaman türk yada bayrak düşmanı olmadım ama türk miliyetçilerinden her zaman nefret etttim ve edecem , dün geceki tavırlarınız ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gösterdi ..

15 aydır bu forumun üyesiyim ve hiç ban yemedim , kimseyle bir alıp veremediğim yoktu çünkü..
15 ay boyunca edindiğim tüm bilgi ve tecrübeler için başta [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] abim olmak üzere daha bir çok değerli arkadaşa teşekkür ediyorum , herşey için..

İyi de dün ortalığı karıştıran sendin hala sensin... Hala bayrağını milletini vatanını sevenleri faşistlikle itham ediyorsun. Sen burada siyaset yapmıyorsunda ne yapıyorsun. Orada bayrağımıza yapılan hakarete sessizmi kalacaktı insanlar.... Hala konuşuyorsun. UTANMADAN......... Ne olduğun ortada biz sana dedikmi vatan hainisin sen solcusun sen şusun.... gibi hayır ama kendin kaşınıyorsun hala........ [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=12033]daralll[/MENTION] bence multiden ve yine siyasetten banlamalılar seni.............

sen kimin ülkesinde kimi tehdit ediyorsun aslanım ? kan durmazsa biz buradayız bu millet burada hiçbiryere kimsenin gittiği yok ?
silah susmaz ne demek ? bizim gibiler bu ülkede hiçbir zaman eksik olmayacak !
neyin peşindesin silah susmaz diyerek ?
üredi bunlar heryerde ya !
o sizin gibiler dediklerinin sayesinde bi halt yiyemiyorsunuz ya en çok ona seviniyorum !

kimseyi tehdit etmiyorum.. o sizin gibiler dediklerim olmasaydı türkiye çok daha güzel bir yer olurdu bundan eminim .. siz öyle her gördüğünüz kürde terörist damgası yapıştırırsanız , eline silah alır çünkü anladığınız tekşeyin bu olduğunu düşünür. yıllardır sürüp giden savaşın da tek nedeni budur.. siz ne kadar kötü olursanız , dışlarsanız , o kadar sert tepki alırsınız.

forum kocaman büyük bir forum 10 bin insanında düşüncesi aynı olacak değil tabi ki
mevu türklük mevzu bayrak ! sen yapma bari !
herkes fikrini söyler herkes düşüncesine söyler ama konu millet bayrak olunca işin rengi değişir hocam ...
bayrak namustur vatan namustur laf söyletmem ki herkesin bu şekil davranması lazım
ne günlere kaldık yahu

tartışma olmasın.

neyin tartışması olmayacak dünkü konuya bakın kendisi ortalığı karıştırıyor işi milliyetçiliğe fasistliğe getiriyor hala konuşuyor.. Dırdırından bıktık bunun.. Zaten onu muhatap alan yok ama adam gibi konuşsun yeter...................... O noktalı yerlere çok şeyler yazarım da neyse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri