Kredi Çekebilir miyim

hikmetsonmez

Yasaklanmış
Web sitesi
hikmetsonmez.com.tr
merhabalar benim en acilinden 2 ay içinde ödeyebileceğim şekilde kredi çekmem lazım. kredi miktarı 1000 lira. ufak borçlarım var ve çok acil bu durum.

benim hiç sigorta girişim yok lise stajından başka. çok çalıştım ama sigortam yapılmadı. kredi de çekmedim kredi kartım da yok faturalı hattım da yok bu tarz hiçbişiyim yok.

Benim çok acil 1000 liraya ihtiyacım var ve bi işe girdim dün 17 günlük çalışmışlığım verilmeden işten çıkarıldım mağdur durumda kaldım nasıl bi yol izlemeliyim bu kadar parayı az faiz ile almak için

daha önceden kredi / kredi kartı kullabmışlığın yoksa alman zor hocam

Daha once kredi karti kullanmayan kisiyi banka taninmayan kisi olarak gorur guvenmez ve kredi cikmasi zordur cikarsa en dusuk cikar duzenli oderseniz bi sonrakini yuksek verir.Sigortali maas bordrolu olmadan kredi almak bildigim kadariyla olmuyor.

Daha once kredi karti kullanmayan kisiyi banka taninmayan kisi olarak gorur guvenmez ve kredi cikmasi zordur cikarsa en dusuk cikar duzenli oderseniz bi sonrakini yuksek verir.Sigortali maas bordrolu olmadan kredi almak bildigim kadariyla olmuyor.

Aynen yukardaki gibi hatta sigortali maaş + bordro + kefil bile yetmiyor . Kredi çekmeden önce Kredi kartı kullanıp düzenli odeyip belli bi kredi puanı yapmak zorundasın yoksa vermioyorlar :mad:

merhabalar benim en acilinden 2 ay içinde ödeyebileceğim şekilde kredi çekmem lazım. kredi miktarı 1000 lira. ufak borçlarım var ve çok acil bu durum.

benim hiç sigorta girişim yok lise stajından başka. çok çalıştım ama sigortam yapılmadı. kredi de çekmedim kredi kartım da yok faturalı hattım da yok bu tarz hiçbişiyim yok.

Benim çok acil 1000 liraya ihtiyacım var ve bi işe girdim dün 17 günlük çalışmışlığım verilmeden işten çıkarıldım mağdur durumda kaldım nasıl bi yol izlemeliyim bu kadar parayı az faiz ile almak için

denizbanki dene.

*çok zor 18 yaş altı birine kredi/kredi kart verilmez.
*iş sahibi olmayan birinede kart vermeleri çok zor.
bildiklerim bunlar.

2 çözum olabilecek girişimde;
online bankacılık hizmeti veren bankalarda hesap açtıgında , enpara sitesi gibi kredi belki alabılırsın. Açık bırakılıyor, birde malum -kredi hesap, yani kmh deniyor, onuda bin tl açtırabılırsın..

emin olamıyorum, birde sıfırdan hesap aç ing bankda, orada 12 ay ödemeli hoş geldin kredisi felan vardı, faiz yok bin tl. , ing bank git goruş herşeyden önce derim.

kredi kartınız yokmu hocam nakıt avans cekeblrsnz 1000tl taksıtle odersınz mesela 12 ay

Nkolay Kredi Puanı Ne Olursa olsun veriyor İlk kredi hizmetinizde.

daha önceden kredi / kredi kartı kullabmışlığın yoksa alman zor hocam
anladım hocam saolun.
anladım saolun hocam
Aynen yukardaki gibi hatta sigortali maaş + bordro + kefil bile yetmiyor . Kredi çekmeden önce Kredi kartı kullanıp düzenli odeyip belli bi kredi puanı yapmak zorundasın yoksa vermioyorlar :mad:
saol hocam bilgi için
peki hocam arayacağım.
Odeabanka basvur hocam. Internetten basvur hemen
peki hocam birazdan arayacağım saolun
*çok zor 18 yaş altı birine kredi/kredi kart verilmez.
*iş sahibi olmayan birinede kart vermeleri çok zor.
bildiklerim bunlar.

2 çözum olabilecek girişimde;
online bankacılık hizmeti veren bankalarda hesap açtıgında , enpara sitesi gibi kredi belki alabılırsın. Açık bırakılıyor, birde malum -kredi hesap, yani kmh deniyor, onuda bin tl açtırabılırsın..

emin olamıyorum, birde sıfırdan hesap aç ing bankda, orada 12 ay ödemeli hoş geldin kredisi felan vardı, faiz yok bin tl. , ing bank git goruş herşeyden önce derim.
21 yaşındayım hocam saolun bilgi için
kredi kartınız yokmu hocam nakıt avans cekeblrsnz 1000tl taksıtle odersınz mesela 12 ay
kredi kartım hiç olmadı hocam
Nkolay Kredi Puanı Ne Olursa olsun veriyor İlk kredi hizmetinizde.
hocam hiç kredi çekmedim sigortalı işimde olmadı alabilir miyim sizce

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri