Kardesim buna kimse dikkat etmemistir. Bankaya sorman gerekir, buna cevap verebilmek icin maillerimi kontrol ettim gelen ektrelere bakmak icin ama bulamadim bankaya girdim orda da detaylari goremedim

dedim ya kimse dikkat etmemistir. Sen simdi sordun diye baktim ama birsey bulamadim.
soyle dusun, bankalar 5 de kapaniyor yani hesap kesim tarihinde aksam 5 den sonra yeni islemlere gecmesi gerekiyor ama olaya soyle bakarsan bu fikrimi siliyor..
simdi ben kim ne nezaman kesilmi bakmam ama TR hesabimi her ay kagida dokerim ve benim krede karti hesabimin hesap kesim tarihi ayin 18 dir.
hesaplaririmi kagida dokerken ne harcami ne kazanmis ne gitmis ne gelmis hesaplarini yaparken benim 18 de yaptigim islem 18 de 19 da yaptigim islem 19 da gozukuyor yani saat farki oldugunu sanmiyorum...
yani bugun gece 12 ye kadar yapacagin islemler bugune ait olarak hesaplaniyordur ve bence sistem hesapliyordur eger sistemsel birsey ise gece 12 ye kadar beklemelisin 19 dediginde sistem yeni hesap aciyordur senin icin gibi yani..
valla mantikli bakarsak ben bu cevabi buldum..
hesap kesim tarihinin 24:00 rina kadar islem yaptiginda bu aya isliyor.