Kredi Kartındaki Parayı Paypal Bakiyeme Nasıl Aktarabilirim

• Kullanıcı EmekThoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

EmekThoR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
sa. arkadaşlar sorum başlıktaki gibi kredi kartım paypal hesabıma tanımlı buradan direk parayı paypal bakiyeme geçirmek istiyorum onuda paypal nakit karta aktaracam (kredi kartından paypal nakit karta para aktarma hizmeti yakında girecekmiş yani şu anda öyle bi sistem yokmuş)
lütfen cevap verin acil lazım çok önemli
Teşekkürler:)

Cevap: (Acil)Kredi Kartındaki Parayı Paypal Bakiyeme Nasıl Aktarabilirim

sa. arkadaşlar sorum başlıktaki gibi kredi kartım paypal hesabıma tanımlı buradan direk parayı paypal bakiyeme geçirmek istiyorum onuda paypal nakit karta aktaracam (kredi kartından paypal nakit karta para aktarma hizmeti yakında girecekmiş yani şu anda öyle bi sistem yokmuş)

direk geçirmeyi bilmiyorumda şöyle yapabilirsin başka bi mail adresine kendine ait ona ödeme talebi gönder kaç para istiyosan onu kartınla ödersin çok kesmiyodu diye biliyorum en kötü öyle yapabilirsin.

Paypalın sitesinden bakiye ekleme şansın olur ise eklenen paypal bakiyeni nakit karta geçirebilirsin.

Dıger arkadasında dedıgı gıbı odeme yapacaksan paypalda bakıyen olmasada gonderebılıyorsun alısverıs yapmıs gıbı kredı kartından kesecektır odemeyı

okey arkadaşlar tek yol o o zaman birine kredi kartından atacam o biride bana geri atacak ve para paypal bakiyesinde oradanda direk karta atacam bir soru daha kartla 1 günde max çekim tutarı ne kadar atmden

şu konu başlıklarına acil,yardım yazılarını siz yazmayın bari ;)

okey arkadaşlar tek yol o o zaman birine kredi kartından atacam o biride bana geri atacak ve para paypal bakiyesinde oradanda direk karta atacam bir soru daha kartla 1 günde max çekim tutarı ne kadar atmden
300 ₺

300 tl mi :eek: çok az ya ben bi 5bin tl tahmin etmiştim çok kötü ya, kaç günümü alır o parayı çekmek

Kimlikle banka subesinden istedigin kadar cekebilirsin, neden sadece atm'den cekiyorsun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri