Kredi masraflarini geri almak!

ikiciftlaf

Kayıtlı Üye
Herkese selam
Etrafimda cogu kisi bankadan kredi masraflarini geri aldi. Ama onlarda belge vardi.
Ben 3 kere kredi cektim ama tarihlerini bilmiyorum.

Bu konuda benzer sekilde parasini alan var mi?

Bu cektigim kredi tarihlerine nasil ulasirim?

hangi bankadan çektiysen git müşteri hizmetlerine ver kimliğini geçmişe yonelik çekmiş olduğum kredi masraflarının dekontlarını istiyorum de. senden bir dilekçe yazmanı isteyebilirler yada direk verirler bankadan bankaya değişiklik gösterir. Basit bir dille dilekçede istediklerini yaz. Banka istediğin dekontları vermekle yükümlü. (Dekont için belli bir para isteyebilirler 10-20 tl gibi) ama parayı alırken dekont parasını da alırsın.

Tarihlerine de verdikleri dekontlarda gorursun. yada başta sorursun onlar tarihi soylerler herhangi birşey istemeden.

hangi bankadan çektiysen git müşteri hizmetlerine ver kimliğini geçmişe yonelik çekmiş olduğum kredi masraflarının dekontlarını istiyorum de. senden bir dilekçe yazmanı isteyebilirler yada direk verirler bankadan bankaya değişiklik gösterir. Basit bir dille dilekçede istediklerini yaz. Banka istediğin dekontları vermekle yükümlü. (Dekont için belli bir para isteyebilirler 10-20 tl gibi) ama parayı alırken dekont parasını da alırsın.

Tarihlerine de verdikleri dekontlarda gorursun. yada başta sorursun onlar tarihi soylerler herhangi birşey istemeden.

Sanirim dekont almak daha etkili olur. Ing banktan bir sorayim bakalim. Dekonttan az kaziklarlar umarim :)

Dekonttan para almak nedir? Bu sizin en doğal hakkınız. Sakın para vermeyin! İsterlersede böyle bir uygulamanız olduğunu gösteren resmi yazı vs. var mı diye sinirli bir şekilde sorun üzerlerine gidin para felan almayacaklardır.

Dekonttan para almak nedir? Bu sizin en doğal hakkınız. Sakın para vermeyin! İsterlersede böyle bir uygulamanız olduğunu gösteren resmi yazı vs. var mı diye sinirli bir şekilde sorun üzerlerine gidin para felan almayacaklardır.

Dogru diyorsun ama sanirim ozellikle yuksek fiyat istiyorlar. Caydirma amacli yapmislar. Biraz zorlarim tabii hala musteriyim ama tahminim para almadan vermeyeceklerdir.

Ama arkadasin dedigine gore onun parasinida geri alabiliyor musuz. Her yerden soymaya alistilar.

Banka bir sms atiyor odeme 2 gun gecikti diye ertesi ekstrde 6.5 tl kesinti yapiyorlar masraf adi altinda . neler var neler.

sanırım dosya mastafı ücretini soruyorsun eğer oyleyse tüketici heyetine bi dilekçe verip yaklaşık 6 ay 1 sene sonra ptt den zarf geldi kabul olmuştur paranız yatacaktır diye sonra da o çektiğin bankadaki hesaba yatıyor para. Hesap yoksa o zarf geldikten sonra o bankadan hesap aç oraya yatar. aynı şekilde biz de 3 farklı bankadan almıştık hepsini aldık geriye.

ben iki kredimin ve tüm kredi kartlarımın geçmişe dayalı paralarını aldım. Maks 5-6 aya tüm işlemler bitmiş ve paranızı almış oluyorsunuz. Zaten yapmanız gerekenleri üstteki mesajlarda yazmışlar paranız kalmaz emin olun alırsınız

ben iki kredimin ve tüm kredi kartlarımın geçmişe dayalı paralarını aldım. Maks 5-6 aya tüm işlemler bitmiş ve paranızı almış oluyorsunuz. Zaten yapmanız gerekenleri üstteki mesajlarda yazmışlar paranız kalmaz emin olun alırsınız

Benim sikintim elimde dokuman yok.
Kredi tarihleri ve belgeleri yok.
Onlari nasil bulurum diye dusundum.

Kredi kartlarida ayni durumda.
Belgeleri bulursam gerisi hakem heyetine kaliyor. Genelde olumlu sonuclaniyormus.

Benim sikintim elimde dokuman yok.
Kredi tarihleri ve belgeleri yok.
Onlari nasil bulurum diye dusundum.

Kredi kartlarida ayni durumda.
Belgeleri bulursam gerisi hakem heyetine kaliyor. Genelde olumlu sonuclaniyormus.
tüm bilgilerini bankalardan istiyorsun hocam kredi kartı - kredi farketmiyor.. Kredi kartlarını müşteri hizmetlerini ara direk mailde atarlar zaten yukarda yazmış işin mantığını.. kredi kartı ekstrelerinede para isteyebilirler olurmu öyle şey falan deyin ben ödemedim hiçbirine @Denizciyiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri