Kripto'daki Para Hiç Bir İşte Yok

Captain Price

Kayıtlı Üye
Yatırımlarımın yüzde 94'u Ethereum'da Yüzde 5 Cake'de Yüzde 1 Doge'de

Demin şunu hesapladım, Kasım ayında ethereum 4800 gördü. Ozamanlar tüm coinleri satıp nakite geçseydim ve şimdi yani son zamanlarda alsaydım. Tamı tamına 70 bin dolar daha malı çoğaltmış olacaktım.
Benim yüklü meblağ birikimim kriptoda var. Zamanında memlekette kullanmadığım bir evi satıp Ethereum almıştım.

Yani diyeceğim şu ki, bu işteki para hiçbir işte yok. Doğru zamanda alıp satarsanız sadece 10 bin lira bir parayla dahi girseniz bir yıl sonra en kötü o parayı 100bin yaparsınız. Burdaki fırsatlar hiç bir işte yok.
Size ikinci tavsiyem teknik analiz öğrenin. Halen hiçbirşey için geç değil.
Teknik analiz öğrenmek isterseniz şu eğitim setini tavsiye ederim. Piyasada çok sayıda eğitim seti var. 20 30 40 saat süren eğitimler var. Videolar nekadar uzadıkça bir yerden sonra bıkkınlık gelebiliyor insana, sıkılıyorsunuz. Öğrendiğiniz tüm bilgiler bu tarz durumda karman çorman olur. Kafanız karışır. Ancak benim dediğim eğitim sanıırm 3 saat olması lazım. 3 saatte tüm konuları kısa öz nokta atışı şekilde anlatıyor.
Tabi eğitim benim değil. Ben bu zamana kadar çok sayıda eğitim aldım. İçlerinden en beğendiğim eğitim bu olduğu için, bu işe girmek isteyenlere bu sebeple bunu tavsiye etmek istiyorum. Eğitim ile de eğitmen ile de bir bağlantım yok.
https://www.udemy.com/course/borsada-teknik-analiz-temel-paket/

Size ikinci tavsiyem asla kaldıraçlı işlemler denemeyin. Paranızı riske atmak mı istiyorsunuz; Spot piyasada riskli coinler alın. Belki gün gelir paranızın 10 da 1 kadar kısmı kalır ama yinede satmadığınız sürece zarar etmiş sayılmazsınız. Ve yine gün gelir 10' 1 düşen paranız 10x de yapabilir. Riski seviyorsanız yinede spot piyasada işlemler açın
Ben 3000 dolar parayı kaldıraç piyasada kaybettiğim için tecrübelerimi anlatıyorum. Spot piyasasının en kötü coini, kaldıraçlı işlemlerden bin kat daha iyidir

Son düzenleme:
Kriptoda grafik analizle değil alıp unutarak kazanılır.

Yatırımlarımın yüzde 94'u Ethereum'da Yüzde 5 Cake'de Yüzde 1 Doge'de

Demin şunu hesapladım, Kasım ayında ethereum 4800 gördü. Ozamanlar tüm coinleri satıp nakite geçseydim ve şimdi yani son zamanlarda alsaydım. Tamı tamına 70 bin dolar daha malı çoğaltmış olacaktım.
Benim yüklü meblağ birikimim kriptoda var. Zamanında memlekette kullanmadığım bir evi satıp Ethereum almıştım.

Yani diyeceğim şu ki, bu işteki para hiçbir işte yok. Doğru zamanda alıp satarsanız sadece 10 bin lira bir parayla dahi girseniz bir yıl sonra en kötü o parayı 100bin yaparsınız. Burdaki fırsatlar hiç bir işte yok.
Size ikinci tavsiyem teknik analiz öğrenin. Halen hiçbirşey için geç değil.
Teknik analiz öğrenmek isterseniz şu eğitim setini tavsiye ederim. Piyasada çok sayıda eğitim seti var. 20 30 40 saat süren eğitimler var. Videolar nekadar uzadıkça bir yerden sonra bıkkınlık gelebiliyor insana, sıkılıyorsunuz. Öğrendiğiniz tüm bilgiler bu tarz durumda karman çorman olur. Kafanız karışır. Ancak benim dediğim eğitim sanıırm 3 saat olması lazım. 3 saatte tüm konuları kısa öz nokta atışı şekilde anlatıyor.
Tabi eğitim benim değil. Ben bu zamana kadar çok sayıda eğitim aldım. İçlerinden en beğendiğim eğitim bu olduğu için, bu işe girmek isteyenlere bu sebeple bunu tavsiye etmek istiyorum. Eğitim ile de eğitmen ile de bir bağlantım yok.
https://www.udemy.com/course/borsada-teknik-analiz-temel-paket/

Size ikinci tavsiyem asla kaldıraçlı işlemler denemeyin. Paranızı riske atmak mı istiyorsunuz; Spot piyasada riskli coinler alın. Belki gün gelir paranızın 10 da 1 kadar kısmı kalır ama yinede satmadığınız sürece zarar etmiş sayılmazsınız. Ve yine gün gelir 10' 1 düşen paranız 10x de yapabilir. Riski seviyorsanız yinede spot piyasada işlemler açın
Ben 3000 dolar parayı kaldıraç piyasada kaybettiğim için tecrübelerimi anlatıyorum. Spot piyasasının en kötü coini, kaldıraçlı işlemlerden bin kat daha iyidir

bu sene 470k yı gördüğünde artık yeter izlemicem dedim ve arabamı küçültüp 50k kadar parayı paribuda tuttum. btc 819k da bozdum. sanki içime doğdu çakılacağı. geri çekilince panik yaptım açıkcası:D. eşim dedi ki içine mi doğdu evet dedim. panik yaptım demedim:D iyikide yapmışım. tekrar 500k seviyesine düşerse alırım. onun dışında izleyeceğim biraz. ha bu arada parayı tl ye çekip altın aldım. sonra altın çakıldı zarar ettim falan. o kısmı anlatmayacam:D. ama şimdi toparladı. para 2x den fazla yaptı. aldığım arabada üzerine 200k koydu falan. ticaret can ya. devlet memuru da tırmalasın dursun. işçi yi söylemiyorum bile:(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri