Kritik bilgileri Paylaşmayın!

Site içeriği google'da indexlenmiyor. 200 karakter sınırlaması getirildi. İçeriği sadece üyeler görebiliyor. Yani robotların takip etmesi gibi bir olay yok.

Google Robotu takip etmezse Transformerslar Takip Eder tek çözüm Optimus Prime

Şaka bir yana black hat sitelerinin seo şeklini incelemek iyi bir fikir.

Senin burda yaptıklarını yabancılarda mutlaka yapıyordur merak etme hemde bizden önce gidiyorlardır bu işte.O yüzden youtube sistem üzerinden aynı iş defalarca yapılıp bu işten kar sağlanıyorsa mühendisler belli bir değişikliğe gidiyor diye düşünüyorum.

PDF dosyaları kesinlikle indexleniyor. Ben bazen sınav haftası kitap ararken soruyu yazıyordum. Bir sürü pdf dökümanı geliyordu ve içinde soru vardı.

Öyle bir sistem yapmışlarki hızlı indexleniyor bu sayfaya PDF ile ilgili şeyler yazmışsınız Google reklamlarında altta PDF Reader reklamı çıkıyor..

elma armut gibi şifreli konuşmalıyız, bak elma armut yazdımya şimdide manav hayrinin reklamları çıkmaya başladı. :D

Bence en guzeli Boyle konular acilinca Modlar konuyu Premium bolumune tasir yada belli bir mesaj sinirlamasi gelir herkes goremez boylece paylasimlar uzun vadadede daha cok kalir. Ayrica forumun kaliteside artmis olur. Ve daha cok paylasim yapilir.

Ben daha Hiçbişey söylemiyorum bu konuyla ilgili. Yakın zamanda çok kişinin işine yarıyacak bi kaç paylaşım yapıcam. Bakalım bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılar foruma düşen bilginin en fazla 1 haftada çöp oldugunu canlı yaşadıklarında neler olacak.

Hocam forumda bir notepad dili geliştirsin coder arkadaslar programını yazsınlar o dile gore bir dosyaya yazalım o dili sadece bizim yazdıgımız program acabılsın ve programı ındırebılmek ıcın ise forumda bellı bir sure aktıf olman gereksın mesela boylece bılgı baska yerlere kaymaz gibime geliyor :D

Hocam forumda bir notepad dili geliştirsin coder arkadaslar programını yazsınlar o dile gore bir dosyaya yazalım o dili sadece bizim yazdıgımız program acabılsın ve programı ındırebılmek ıcın ise forumda bellı bir sure aktıf olman gereksın mesela boylece bılgı baska yerlere kaymaz gibime geliyor :D
[MENTION=11620]era[/MENTION] bunu beğenmedi :D

3 aydır karşı çıkıyorum, bazı armut piş ağzıma düş arkadaşlar nerdeyse dövecek.. 1 değil, 2 değil, 3 değil görmediniz mi her paylaşımdan 1 hafta sonra youtube fixliyor bunu artı o beyninize sokun arkadaşım.. Bu ne ego nede başka birşey, varsa sormak istediğin bir ton bilgili arkadaş var burda atarsın özelden pm müsait olursa verir cevabı..
Sırf etiket ve reklam yapmak için konu açıp kırıtık bilgileri paylaşan arkadaşlar biraz daha hassas olursa bu konuda sevinirim..

Heny Hazbay Google partners sunumunda kendisi söylemiş "O forumları biz de takip ediyoruz" diye :)

Bu gibi konularda bugüne kadar şu oldu; bilgili işi bilen 5-10 arkadaş paylaşmayın bilgileri geleceğini etkilemeyin dedi bazı armut piş ağzıma düş diye üren arkadaşlarda(bunların sayıları cok fazla demokratik olarak hep haklılar o yüzden) ''paylaşılacak abi burası paylaşım ve destek forumu değil mi o zaman forumu kapatın'' gibi cümlelerle kendilerini avutup sayıca cokluktan yararlanıp her zaman haklı cıktılar. Ha bugünden sonra paylaşın paylaşmayın kazanan kazanıyor işi bilen biliyor ve gideceği yere kadarda onlar götürecek o ezikler yine paylaşın diyecek botlara şunu getirin falan diyecek ama hep ay sonunda parasız kalacaklar ancak ezikce flag ve telif falan atacaklar.
Bilgi paylaşan arkadaşlarda ne siz kendinizi kandırın nede bizi kandırmaya çalışın eğerki o bilgili kullanabilecek kapasiteniz olsa paylaşmazsınız ;)

Bu ne iğrenç bir üslup ve hakaretler dizisidir sen kendini ne sanıyorsun sen kimsin la kopek ezik mezik yazmissin kapasite falan bilmem ne bunu banlayin banlanmasi lazim böyle çirkin herifleri forumdan barindirmamak gerek eminim ki daha çocuksun olgunlasmis biri böyle laflar etmez ne olursa olsun edep yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Önceden bir ara forumda konu arastırması yapıyorduk başka konu çıkıyordu gene öyle olsun konular karısmıstı aslında çok iyi oldu bence bu yöntem yine işe yarar diye düşünüyorum arada sırada olsa iyi olur benım fıkrım tabı en iyisini yönetici arkadaşlarımız bilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri