Krizi fırsata çevirmeye çalışmak

Disturbed

Kayıtlı Üye
Son aylarda ülkecek yaşadığımız krizler malumunuz; Suriye'ye düzenlenecek askeri harekat, akdenizde hakkımız olan yer altı kaynağı arama çalışmaları ve buna taa okyanus ötesinden köstek olan A.B.D. ve bir çok ülke, ekonomi, zamlar..

Bir çok noktada farklı görüşlerle şikayetçi olsakta elbette birlik olmak en önemlisi, özellikle Suriye'ye Mehmetçiğin düzenleyeceği harekatta. Haberleri takip ediyorsanız Trump denen trolün ego dolu twitini muhakkak görmüşsünüzdür, sonrasında tahmin edebileceğiniz gibi dolar artmaya başladı (sabah uyandığımda dolar kuruna şimdiden bakmak istemiyorum, bakmicamda.)

Benim ise dikkatinizi çekmek istediğim yer farklı, fırsatçılar. Pasifgeliriyigelir furyasını bilenler vardır, bilmeyenlere özetliyeyim; amerikalarda yaşayan bir Türk bir fikir üreterek çıktığı yolda ülkemiz insanına saçma sapan dropshipping eğitimlerini fahiş dolar fiyatlarıyla adeta maddi umutlarını suistimal etti. Zamanında 250$ istediği eğitim serisinede şu an 500$ istemekte şu an hatta. Şu an altında Lamborghini, lüks evinden para kazanamayan üyelerine sözde aldığı kişisel eğitimlerine istinaden pozitif düşünerek "ama bakın siz çabalamıyorsunuz, biz daha ne yapalım" diye keyif süren biri.

Bana attığı mail (toplu mail);
http://prntscr.com/pg55oq

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ülke genelindeki vatandaşların bu tip insanlara umut bağlayıp bu işten sefa süren kişilerin belli kişiler olması bizlere ne fayda sağlayacak?

(Konuda anlattığım gibi sadece zor günler yaşayıp birlik olmamız gereken şu günlerdeki dönen fırsatçılığa dikkat çekmek istedim, lütfen siyasete çekmeyelim.)

ben hangi ülkede oldumu unuttum sen dolardan fırsattan bahsedion türkiye kaldımı bi durunda sorgulayın

Yine umut tacirlerinden biri böylelerine prim vermeyin.

Açıkçası dropshipping yapmadım. Ama yapıp iyi kazandığını söyleyen tanıdıklarım olmuştu. Ama anladığım kadarıyla çoğunluk bir şey kazanamıyor. Kazananlar da muhtemelen kendileri bir taktik felan keşfediyorlar.

Youtube u ek gelir olarak yapanlar xxx kazandilar. Asil is olarak yapanlarda xxx. Xxx kazandilar. Ne is yaparsan yap emeginin hakkini verdikce ve inatla sebatla devam ettikce mutlaka kazanirsin. Dropshiping sistemsel calisarak ve buyuk degil degisik dusunerek kazanilabilecek bir sistemdir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri