kskcoliq isimli üyeden şikayetçiyim yönetimden biri bakabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxiimuss

Kayıtlı Üye
Profil bilgileri: kskcoliq - YouTube Kazanç Ve Adsense Destek Forumu

isimli kişiden şikayetçiyim.

Kendisinden 4 adet awe kanal satın aldım.Bir tanesi patlak çıktı.Kendisinden bunun için para iadesi istedim.Kendisi de tamam (Dün) eft yapim dedi ve yaptım dedi.Neyse bugün baktım hesabıma garanti internet bankacılığı ile ne gelen var ne giden.Bana diyorki saat 5 e kadar gelir.Arkadaşlar dün yapılan bir eft en geç 9,30 a kadar hesapta olur.Senelerce bankada çalıştım biliyorum.Arkadaş bana akşam 5 e kadar hesaba yatar diyor.

Sonra dedimki ona bak insan gibi diyorum gönder şu iadeyi bana diyorki gönderdim paranı.Bakıyorum hesaba gelmemiş.Diyorum ki kanıtla gönderdiğini bir dekont bir resim vb. gönder (10 saniye alır bir dkeont göndermesi) yok göndermiyor.Yok sert konuşmuşum rica etmemişim ondan göndermiyormuş.

Sonra dedimki paypaldan iade yapıp senin hakkında forumda şikayet açıcam.Öyle deyincede beni tehdit ediyor.Bana diyorki sen git foruma şikayet aç nasılsa 2 saat içinde hespaları geri alırım ben.En kötü şiakyet edip kapattırırım diyor.

Şimdi allah aşkına bu nasıl bir ahlak,bu naısl bir karakter.Para iadesi yapmıyorsun,sürekli azarlar şekilde konuşuyorsun,yalan söylüyorsun,tehdit ediyorsun ve git şiakyet aç diyerek dalga geçiyorsun !!

Bu kişinin acilen buradan uzaklaştırılmasını rica ediyorum.

Kişinin Paypal adresi: [email protected] Adı: Berkan Biricik.

Asla bu kişi ile alım satım işi yapmamalısınız arkadaşlar.

Birde bana yazıyorki foruma konu aç ödeme yaptığımı kanıtlayım seni rezil edicem,sonrada forumdan seni banlattıracam diyor.Madem ödeme yaptın niye bana kanıt göstermiyorsun da forumda gösteriyorsun.Bu kişi buraya kanıt koysa bile ki koyamaz çünkü net bankacılığımda para gelmemiş gözüküyor bu kişinin bana davranışından ve bbu şekilde ticaret yapmasından bile ceza alması gerekir.

İşte konuşma kanıtları:
İlk resimde bana dün ödemeyi geçtiğini söylüyor.
http://i.hizliresim.com/glO4Vb.png
Ödemeyi gönderdim diye itiraz etmeye başlıyor.
http://i.hizliresim.com/glO4VQ.png
Herhangi bir resim,dekont vb. kanıt istiyorum.Bana git şikayet et yollamıyorum kanıt filan diyor.
http://i.hizliresim.com/O2o373.png
Dün yapılan eft bugün sabah en geç hesaba geçer kesinlikle.Bizzat kendim yıllarca Garanti bankasının iş akış merkezinde çalıştım.Havele,eft vb biz onaylıyorduk hesaplara.Ama arkadaş dün yaptığı eft nin bugün 5 e kadar geçeceğini söylüyor.
http://i.hizliresim.com/lYO0vp.png
Foruma senin hakkında konu açıcam deyincede bana diyorki hesapları iade et.Dedimki sana güvenip hesapları iade etmem.Oda bana diyorki hesapları 2 saat içinde nasılsa geri alıcam.En kötü ihtimalle banlattıracam.Şimdi ben bu adama ödemesini gönderdim.Hiçbir noksanlık yapmadım.Bu adam benim paramı baan göndermediği halde Benden parasını aldığını hesapları geri alacağını söylüyor.Bu nasıl Ticaret ahlakı? Bir de üstüne benimle dalga geçiyor.
http://i.hizliresim.com/BXLRPG.png

Gereken ne ise bu kişi hakkında ytpara ekibinden yapmasını rica ediyorum.

yönetime ödeme yaptıgıma dair kanıtı sunmaya hazırım , ayrıca arkadaşa verdiğim kanal patlak değildir.. kanal saglamdır ve partnerden atılmamıştır.

Verdiği kanalın para kazanması açılmıyor sorun budur.Ayrıca bu kişi ile ticareti yapan benim.Ticareti yapan kişiye dekont sunmayıp,şiakyet konusu açıldığında ona buna dekont göstermesi ticaretin hangi ahlaki kuralına uyuyor.Bu nasıl bir ticaret anlyışıdır.Kendisinden rica etmediğim için sunmamış dekontu bana.Daha ilk mesajdan sonra mesaja kadar kimin sert ve hakaret vari konuştuğu belli.

konu inceleniyor ...
bu arada dekontu gönderin ...bana değil muhattapınıza

Verdiği kanalın para kazanması açılmıyor sorun budur.Ayrıca bu kişi ile ticareti yapan benim.Ticareti yapan kişiye dekont sunmayıp,şiakyet konusu açıldığında ona buna dekont göstermedi ticaretin hangi ahlaki kuralına uyuyor.Bu nasıl bir ticaret anlyışıdır.Kendisinden rica etmediğim için sunmamış dekontu bana.Daha ilk mesajdan sonra mesaja kadar kimin sert ve hakaret vari konuştuğu belli.

sizin uslubunuz yanlış. bahsi geçen meblağ "3TL"' Dir :) burada kim 3 tl için birini dolandırmaya çalışır ? :) gerçekten çok komik.. söylediğim gibi rica edip isteseydiniz dekontu , elbette yardımcı olurdum çirkin bi üslubla niye eft yi yapmayıp bana yalan söylüyorsun? dediğiniz zaman işler değişir :) 3 tl için size mi yalan söyleyeceğim ben ? gerçekten komik.. YÖNETİMDEN BİR YETKİLİNİN MEVZUYLA ALAKALI İLGİLENMESİNİ , ÖDEME KANITINI SUNDUKTAN SONRA ARKADAŞA İFTİRA ATMAKDAN DOLAYI FORUMDAN UZAKLAŞTIRILMASINI TALEP EDİYORUM.

ayrıca 3 tl için 4 kanal ıcın paypaldan yapmıs oldugu 18 tl odemeyı ıptal etmıs arkadas.. ödeme yaptıgımı defalarca söylediğime rağmen..

@kskcoliq dekont yollamanız bekleniyor...
@maxiimuss dekontu inceleyip yolladığından emin olduysanız(saatine bakın) bilgilendirme yapın lütfen...

ayrıca bundan sonra forumda kanal satıp da en ufak bir şekilde geri almaya teşebbüs edenlerin,bununla ilgili laf yapanların aramızda yer almasına izin vermeyeceğim.ticaretin de 3ü 5 i olmaz.

konu şikayet konusudur.muhattaplar dışında mesaj girişi yapılmasın şütfen.

sizin uslubunuz yanlış. bahsi geçen meblağ "3TL"' Dir :) burada kim 3 tl için birini dolandırmaya çalışır ? :) gerçekten çok komik.. söylediğim gibi rica edip isteseydiniz dekontu , elbette yardımcı olurdum çirkin bi üslubla niye eft yi yapmayıp bana yalan söylüyorsun? dediğiniz zaman işler değişir :) 3 tl için size mi yalan söyleyeceğim ben ? gerçekten komik.. YÖNETİMDEN BİR YETKİLİNİN MEVZUYLA ALAKALI İLGİLENMESİNİ , ÖDEME KANITINI SUNDUKTAN SONRA ARKADAŞA İFTİRA ATMAKDAN DOLAYI FORUMDAN UZAKLAŞTIRILMASINI TALEP EDİYORUM.

ayrıca 3 tl için 4 kanal ıcın paypaldan yapmıs oldugu 18 tl odemeyı ıptal etmıs arkadas.. ödeme yaptıgımı defalarca söylediğime rağmen..

3 tl içinmi bu kadar şey
3 Tl için değil bu kadar şey.Ben bu aradaşın bana yaptıklarından şikayetçiyim.Bana Dengesiz,terbiyesiz vb. hakaretler sıralıyor.Ben kendisine sadece niye bana yalan söyledin dedim.Kendisi demediğini bırakmıyor.Bana dekont göndermiyor.Sürekli azarlar vari konuşuyor.İğrenç ötesi bir şekilde ticaret yapıyor.Bunlar göze gelmiyor yapılan ticaretin miktarı göze geliyor.Yani ne diymki arkadaşlar pesssss.!

@kskcoliq dekont yollamanız bekleniyor...
@maxiimuss dekontu inceleyip yolladığından emin olduysanız(saatine bakın) bilgilendirme yapın lütfen...

ayrıca bundan sonra forumda kanal satıp da en ufak bir şekilde geri almaya teşebbüs edenlerin,bununla ilgili laf yapanların aramızda yer almasına izin vermeyeceğim.ticaretin de 3ü 5 i olmaz.

konu şikayet konusudur.muhattaplar dışında mesaj girişi yapılmasın şütfen.
bana kimse dekont filan sunmadı hocam hala.

Şimdi banka hesabımı kontrol ettim para geldi.Ancak inanın bu arkadaşın bana bu şekilde davranması sabah sabah bir yığın hakaret duymam ve sürekli azarlanmam acayip sinirlerimi bozdu.Dışarı çıkıp hava aldım öyle yatıştım diyebilirim.Herşey maddiyat değildir,miktar hiç önemli değildir.Ben baktım para yatmış.Ama bu arkadaşın bu kadar kötü ticaret yapması yüzünden asla bu kişi ile bir işim olmaz bir daha.Eğer ticari olarak bu kadar kötü davranmanın ve hakaret edip millleti azarlamanın bir cezası varsa uygulansın.Yoksa eğer sadece herşey maddiyat ise konu kilitlenebilir.Lütfen yetkili haricinde birisi yazmasın evap hakkı doğar bana ve konu uzar gider.Yetkilinin insafına kalmış artık herşey.İyi forumlar herkese.

Son olarak kendisi bana skype tan yt hespalarımın kategorilerini herkese ifşa edeceğini söyledi.Bende dedimki işte senin ticaret ahlakın bu.Oda bana evet böyle dedi.Allah aşkına bu adam naısl olurda barınır bu forumda

adama hemen yalancı demişsin bankacılıgı bildiğin halde ilginç
ksk hemen hakaret etmeye başlamış kısacası ikinizde suçlusunuz

İkisinede kırmızı kart mı çıkarılsın yani hocam :D yoksa sarı kart mı? : ) ( sadece espiri kimse kızmasın )

Şimdi banka hesabımı kontrol ettim para geldi.Ancak inanın bu arkadaşın bana bu şekilde davranması sabah sabah bir yığın hakaret duymam ve sürekli azarlanmam acayip sinirlerimi bozdu.Dışarı çıkıp hava aldım öyle yatıştım diyebilirim.Herşey maddiyat değildir,miktar hiç önemli değildir.Ben baktım para yatmış.Ama bu arkadaşın bu kadar kötü ticaret yapması yüzünden asla bu kişi ile bir işim olmaz bir daha.Eğer ticari olarak bu kadar kötü davranmanın ve hakaret edip millleti azarlamanın bir cezası varsa uygulansın.Yoksa eğer sadece herşey maddiyat ise konu kilitlenebilir.Lütfen yetkili haricinde birisi yazmasın evap hakkı doğar bana ve konu uzar gider.Yetkilinin insafına kalmış artık herşey.İyi forumlar herkese.

Son olarak kendisi bana skype tan yt hespalarımın kategorilerini herkese ifşa edeceğini söyledi.Bende dedimki işte senin ticaret ahlakın bu.Oda bana evet böyle dedi.Allah aşkına bu adam naısl olurda barınır bu forumda

Hocam paypaldan paranı iade aldınmı + iade etmesini istedigin ödemeyide almısın sonra olarak kanallar kimde. Aranızda konusun konuyu aydınlatın ikinizinde hataları var. Anlasırsanız bana pm atın.

İkisinede kırmızı kart mı çıkarılsın yani hocam :D yoksa sarı kart mı? : ) ( sadece espiri kimse kızmasın )

konuda genele uyarı yapıldı...tek tek uyarmak zorunda bırakmayın lütfen...
forumda şikayet konularına sadece muhattaplar ve bilgi sahibi olanların mesaj girişine izin vardır.

eft bende birkaç defa öğleden sonra gelmişti bazen uzayabiliyor bu süre.

Arkadaşlar şöyleki.Paypaldan ben parayı geri çektim.10 gün sonra paypal bana parayı geri ödücek.Arkadaş bana bankadan verdi parayı.10 gün sonra parayı ona iade edicem.Fakat kendisi bana şimdi 10 dk içinde ödemezsem tüm kanallarımı ifşa edeceğini herkese kopyalattıracağını söyledi.Bende kendisine şimdi yapamam paypal ödemeyi göndersin vericem dedim.Eğer kendisi kanallarımı herkese ifşa edip copy lettirirse para vermicem.Eğer böyle birşey yapmazsa zaten parasını vereceğim.Son sözüm budur.Kendisi ilede skype dan böyle konştum vardığımız sonuç da budur.Konu kilitlenebilir.

ilk anlaşmazlıkta paypal dan parasını geri çektirmeye çalışana da ,kanal satışı yapıp da kanal bilgilerini satıştan sonra kullananlara da yaptırım uygulanmaya başlanacak gibi görünüyor.herkes şapkasını önüne koyup düşünsün.konuyla ilgili sorunu olan [MENTION=1523]mNote[/MENTION] admine yazsın ...

konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri