EliteMaster
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.youtube.com
Doğrularını, yaptıklarını, aldığı sonucun hayatında ne kadar önemli yere sahip olduğunu anlatmış, aslında bu sadece kendi gelirimi nasıl daha fazla artırırımın cevabı değil, bir yaşam döngüsü ve felsefesi, gülümsemeyi unutmadan ilgiyi alakayı keyifin nasıl başarının ardından devam ettiğini anlatıyor, bende okuyorum sizede tavsiye ederim okumak güzel şey beyninizde farklı bakış açıları oluşuyor birden ön yargılarınızı bir kenara bırakıyorsunuz, bu nette bir e-book okumak değil gerçek dokunmakla hissetmek yapraklı kitaplar bunlardan özellikle kişisel gelişim bölümünde olanlar sizi geleceğinizi şekillendirir okumakdan keyif alıyorum sizde başlayın herşeyin bir başlangıcı vardır ve başlangıcı güzel yaparsanız devamı gelir, tavisye edeceğim kitap benim her zaman masamın üzerinde duran kitabımdır her kelimesini ayrı bir şehvetle okurum ve bu kitabı belki on beş den fazla okumuşumdur çünkü bana hayat veriyor, imkansız diye birşeyin olmadığını anlatıyor, size misyon ve vizyon kazandıracaktır, sizde okuyun keyif alacaksınız eminim.
Kuantum Düşünce Yöntemi
James J. Mapes'ın kaleminden
imkansız diye bir şey yoktur !
Clive Cussler Amerikada kitap satışlarında rekor kıran isim bu kitap hakkında diyorki; '' Eğer Kuantum Düşünce Yöntemi'ni yirmi yaşındayken okumuş olsaydım, hatalarımın bir çoğunu yapmamış olabilirdim ve boşuna çaba sarf etmezdim. ''
Hayal gücü dünyayı yönetir. ''Napolyon''
Kuantum Düşünce Yöntemi
James J. Mapes'ın kaleminden
imkansız diye bir şey yoktur !
Clive Cussler Amerikada kitap satışlarında rekor kıran isim bu kitap hakkında diyorki; '' Eğer Kuantum Düşünce Yöntemi'ni yirmi yaşındayken okumuş olsaydım, hatalarımın bir çoğunu yapmamış olabilirdim ve boşuna çaba sarf etmezdim. ''
Hayal gücü dünyayı yönetir. ''Napolyon''