Pars Yazılım
Yasaklanmış
Beyler öncelikle merhaba yazı yazasım geldi normalde yazı yazmam edebiyat dersinde hocanın telefonla oynaması için yazdırdığı kompozisyoları saymassak bir hikaye gibi bir şey bende size yazayım dedim aklımda bişey kaldı çoğumuz bu işe nasıl girdik tabikide ilk işimiz Google'de internetten para kazanma yolları diye aramayla başladı benim bu dönem baya sürdü hatta çünkü adsense bana çok zor geliyordu ve youtubedaki reklamlara para verdiğini bile bilmiyordum sadece internet sitelerine sanıyordum hatta bir kaç kere başvurdum ondan sonra PTC sitelerine sardım biraz önceden Programmerlık geçmişim vardı hackerlıktan kalma sonu kötü bitti ama bende 1-2 altın bilezik bıraktı diyebilirim artık oda başka bir yazıya heh nerde kalmıştık işte PTC siteleriyle normal para kazanmak çok zordu malum bilirsiniz 1000 click'e 1.2 dolar veriyor 2.4 yapıyor şuan parayı çekmesi bir dert o parayı yapması apayrı bir dert he bide alıcağın kesin değil sonra dedimki abi ben bunda bir bot yazayım yazdım botu Adf.ly bot ilk PTC botum 2 listbox dan oluşuyordu birinde proxy list vardı birinde girlcek siteler fazla güzel bir grafiği yoktu ama işime yarayordu proxyleri Hidemyass den alıyordum gerçekten güncel sn de bir proxy güncelleniyordu neyse site 30 günden 30 güne ödeme yapıyordu o zaman sabahlara kadar uyamadım onla uğraştım programı geliştirdim 2-3 tane daha bilgisayara yükledim v.b ve ayın sonunda tam olarak hatırlamıyorum ama hesabımda 1480 dolara yakın para vardı küsrat yanlıştır büyük ihtimal ama baya para ediyordu düşünsenize internetten ilk kazanacağınız para ve bu kadar bayha mutlu oldum böyle duvara filan yumruk attım emeğinin karşılıgın görmüştüm sonra paypaldan ödeme için talep gönderdim öbür gün sabah kalktım kahvaltı yapmadan paypal hesabımı açtım bakiye 0 dı
tahmin ettiğiniz gibi Adf.ly sitesine girdim ve hiçbir gerekçe vermeden beni banladıkları yazıyordu sonra botu 2-3 kişiye sattım bari elektirik faturasına çıkartıyım diye 50 tl filan aldım onlardan işte babama verdim babamın yüzü gülümsemişti aslında ama ben piskoljik olarak 0 dım o kadar emek çaba sonuç 0 onun yerine 2-3 pc toplayıp satsaydım 1 haftada filan rahat 300-400 lira kazanabilirdim işte hayaller ve onları sömüren siteler söz konusu site benim sayemde kaç para kazandı bilmiyorum bana o kadar verebilcekti yani baya para kaldırmıştı şimdi bugun saat 6:29 niye bunları yazıyorum ama arkadaşlarımım hiçbiri bilgisayarı kullanmayı bilmiyor facebook'a gir çık hatta onlar için 1-2 facebook hesabı hacklediğimde sanki onlara bilgisayar tanrısı gibi geliyordum bundan konuşçak kimsem yok babam aslında beni çok seviyor arkadaşım gibi gerçekten dünyada en sevdiğim adam diyebilirim ama ona göre bunlarda boş işler
sizin sayenizde Youtube Adsense başladım ve en kısa zamanda özgün videolar çekmeye başlıcam İlizyonist türk çocuk v.b etrafta dolaşan haberler duyarsanız ilk beni sorumlu tutun
ama video kameram yok şuan bakalım babamı kandırmaya çalışıyorum bu fikir ilk aklıma geldiğinde özgün video fikri yeni ilk bu foruma yazdım ve sabaha kadar uyuyamadım inanır msıınız 4-5 gibi pc yi kapattım yatağıma geçtim ve hayaller kurmaya başaldım yok şöyle yaparım videoyu ilk videononun konusu bu olur v.b diye gelelim biraz daha derin konulara...
Hayatta en çok şikayet ettiğim şey ne biliyor musunuz insanların hayallerinden vazgeçmeleri (ben bile bu kurala biraz uymasamda) mesela kendimi ele alıyım bilgisayara oturmaktan zevk alıyorum bazıları gibi oyun piskopatları gibi değil hiç oyun oynamam bende bir bilgi açlığı var bütün forumları gezerim sonra bazen ateist forumlarına girerim hatta bi keresinde sırf bilgi alabilmek için yeni bir facebook açtım fake bir hesap güzel bir kız resmi girdim bir ateist sayfasına tamamen objektif olarak bir 50 kişiyi ekledim hesabıma bunun nedeni onlara bağırmak çağırmam nefret duymam v.b değildi sadece merak ediyordum bu adamların bir fikirleri vardı ve bunu çok güzel bir şekilde savunuyorlardı biri hemen kabul etti yazdım;
-Merhaba
-Merhaba
-Neden ekledin?
-Ben bir üniversitede öğrenciyim insan piskolojisi üstüne çalışıyorum ve bit tez hazırlıyorum bana yardımcı olabilir misiniz ??(Not:Normalde lsiteye gidiyorum he sadece bilgi almak için bir taktik )
-Tabiki buyrun
-Sizi .... (ateist sayfası) nda gördüm neden bir yaratıcı oldugunu inanmıyorsunuz?
-İlla bir yaratıcı olmak zorundamı insanlar bu inanç duyusuyla doğuyolar ve illaki bir şeye tapmak istiyorlar
O kişiyle baya bir konuştum sonra facebook hesabını kapattım ama empati kurduğunuzda onlar bir yöne haklıydı tahmin ediyordum sayfanın %80 i üniversite öğrensiydi geri kalan %20 si ise lise veya ortaokul çağıdındaki dikkat çekmeye çalışan gençlerdi sonra düşündüm ve dedimki abi bu çocuklara üniversitede yanlış bilgilerde veriyolar yeni nesil dinine çok saygısız olmay abaşladı eskiden daha çocuk doğar doğmaz adı kulağına okunurdu v.b ama şimdi bunu yapamayanlar geri kafalı diyorlar veya mini etek giydiği için sevgilisine kızana bu kişiler artık azınlığa düştü bundan 100 yıl önce bir dedeyi tutup dede 100 yıl sonra böyle böyle şeyler olucak desek bilmem ne yapardı ilk gittiğim cuma namazını hatırlarım küçüktüm hoca vaaz verirken Selamün Aleyküm demek sevaptır dedi veya ben öyle anladım bendeki sevinci bir görmeniz lazım gördüğüm herkeze selam veriyordum bazıları tip tip bakıyordu bu beni nerden tanıyor diye
Gelelim düşünceme ben 18 yaşındayım beyler özünüzü koruyun hatta beyler değil abilerim şimdi bazılarınz içinizden diyodur ya çocuk daha ne gördün daha yaşın kaç başın kaçda bize bunları anlatıyorsun ama ne demiş atalarımız Akıl yaşta değil baştadır hepimiz özümüzü koruyalaım bazılarımızın çocukları var onlara inanması gereken şeyleri anlatın anlatınki başkası yanlış bişey anlatıp onu inandırmasın ve bir hayaliniz varsa gerçekleştirin hiç bişey düşünmeyin sadece yapın.
İyi günler
Baştan sona okuyan herkeze çok teşekkür ederim.
27.1.2014 - 06:50
pars11-Samet Aydın
Hayatta en çok şikayet ettiğim şey ne biliyor musunuz insanların hayallerinden vazgeçmeleri (ben bile bu kurala biraz uymasamda) mesela kendimi ele alıyım bilgisayara oturmaktan zevk alıyorum bazıları gibi oyun piskopatları gibi değil hiç oyun oynamam bende bir bilgi açlığı var bütün forumları gezerim sonra bazen ateist forumlarına girerim hatta bi keresinde sırf bilgi alabilmek için yeni bir facebook açtım fake bir hesap güzel bir kız resmi girdim bir ateist sayfasına tamamen objektif olarak bir 50 kişiyi ekledim hesabıma bunun nedeni onlara bağırmak çağırmam nefret duymam v.b değildi sadece merak ediyordum bu adamların bir fikirleri vardı ve bunu çok güzel bir şekilde savunuyorlardı biri hemen kabul etti yazdım;
-Merhaba
-Merhaba
-Neden ekledin?
-Ben bir üniversitede öğrenciyim insan piskolojisi üstüne çalışıyorum ve bit tez hazırlıyorum bana yardımcı olabilir misiniz ??(Not:Normalde lsiteye gidiyorum he sadece bilgi almak için bir taktik )
-Tabiki buyrun
-Sizi .... (ateist sayfası) nda gördüm neden bir yaratıcı oldugunu inanmıyorsunuz?
-İlla bir yaratıcı olmak zorundamı insanlar bu inanç duyusuyla doğuyolar ve illaki bir şeye tapmak istiyorlar
O kişiyle baya bir konuştum sonra facebook hesabını kapattım ama empati kurduğunuzda onlar bir yöne haklıydı tahmin ediyordum sayfanın %80 i üniversite öğrensiydi geri kalan %20 si ise lise veya ortaokul çağıdındaki dikkat çekmeye çalışan gençlerdi sonra düşündüm ve dedimki abi bu çocuklara üniversitede yanlış bilgilerde veriyolar yeni nesil dinine çok saygısız olmay abaşladı eskiden daha çocuk doğar doğmaz adı kulağına okunurdu v.b ama şimdi bunu yapamayanlar geri kafalı diyorlar veya mini etek giydiği için sevgilisine kızana bu kişiler artık azınlığa düştü bundan 100 yıl önce bir dedeyi tutup dede 100 yıl sonra böyle böyle şeyler olucak desek bilmem ne yapardı ilk gittiğim cuma namazını hatırlarım küçüktüm hoca vaaz verirken Selamün Aleyküm demek sevaptır dedi veya ben öyle anladım bendeki sevinci bir görmeniz lazım gördüğüm herkeze selam veriyordum bazıları tip tip bakıyordu bu beni nerden tanıyor diye
Gelelim düşünceme ben 18 yaşındayım beyler özünüzü koruyun hatta beyler değil abilerim şimdi bazılarınz içinizden diyodur ya çocuk daha ne gördün daha yaşın kaç başın kaçda bize bunları anlatıyorsun ama ne demiş atalarımız Akıl yaşta değil baştadır hepimiz özümüzü koruyalaım bazılarımızın çocukları var onlara inanması gereken şeyleri anlatın anlatınki başkası yanlış bişey anlatıp onu inandırmasın ve bir hayaliniz varsa gerçekleştirin hiç bişey düşünmeyin sadece yapın.
İyi günler
Baştan sona okuyan herkeze çok teşekkür ederim.
27.1.2014 - 06:50
pars11-Samet Aydın
Son düzenleme: