Küçük çocuğun özgün kanalına bakın.

• Kullanıcı Bin903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube'daki En guzel Kanallar
Beyler 17 yasindayim elimde 5 megapixel 720p tablet kamerasi var, pcm iyi degil..Ogrencinin maddi durumu nasilsa bende oyleyim, ozgun is onerilerinizi bekliyorum.İntro yapabiliyorum yani editleyebiliyorum hic degilse after effect gelistirmeye calisiyorum.İngilizcem az seviyede ancak gelistirmeye ugrasiyorum. Ozgune gecmeye ugrasiyorum varsa fikirlerinizi alalim :D artik ozgune gecme zamani geldi intro tasarim vs sorun degil :-)

Adres vermis gibi olduk ama fikir fikirden ustundur derler :D

ben 1 kanalla iş yapamıyorum pek tek adsense 2 kanal bağlamayıda yapamadım :D öğretseniz birniiz

bunlar 8-9 yaşında ve bir ton para kazanıyorlar youtube sayesinde ortalama bu velet 3 milyon tl kazanmış şimdiye kadar
kanal ortalama 1310 günlük günde 2300 dolar kazanıyor saattede 96 dolar
dakikada ise 1.6 dolar forumdaki çoğu arkaşın günde kazandığını dakikada kazanıyor

ya allah aşkına bunlarda göremediğim ne var :)

bunlar 8-9 yaşında ve bir ton para kazanıyorlar youtube sayesinde ortalama bu velet 3 milyon tl kazanmış şimdiye kadar
dakikada ise 1.6 dolar forumdaki çoğu arkaşın günde kazandığını dakikada kazanıyor

:eek::eek::eek: anştaynımız

bi 20 milyar ım olsa gözümü kırpmadan youtube a yatırım yaparım. oyuncak lego vs bu tip kanal pro ekiple video cekimleri 5 bin i ekip e gitse,5 bin i alet edavat oyuncak vs 10 bin i de youtube a reklam ı basıcan tahminim baya kısa bi sürede kendini amorti eder.

bu çocuğun babası surpriz yumurtayla başlamıştır işe baktı tutuyo, prof ekibe veya şirkete yaptırmış. Belki bi ajansla kar ortaklığı bile vardır . videolar çok profesyoneş işlenmiş, kamera ortam ışıklandıması vs.. belki çocuk figuran bile olabilir. Bu paranın 10dabiri çocuğa kalsa yeter. babası yemezzse

bu çocuğun babası surpriz yumurtayla başlamıştır işe baktı tutuyo, prof ekibe veya şirkete yaptırmış. Belki bi ajansla kar ortaklığı bile vardır . videolar çok profesyoneş işlenmiş, kamera ortam ışıklandıması vs.. belki çocuk figuran bile olabilir. Bu paranın 10dabiri çocuğa kalsa yeter. babası yemezzse

zaten belli olan birşey büyük ihtimalle bu çocuklar figüran gibi birşey ama videolarına biraz göz attığımdada bunlar tek kişilik bir iş değil adam gibi profesyonel bir ekipin işi
Miley Cyrus - Wrecking Ball (MattyBRaps Cover ft Athena Skye) - YouTube

Helal olsun valla. Millet işi biliyor ya. Babası veya annesi çekiyodur kameraya..

Kanal iyide, Kim niye bu kadar izlemiş onu anlamadım.
1 Video izledim 4dk boşa zaman geçti.
:D

Abi şuda var bizim aileler biraz çağın gerisinde o yüzden mesela ben video çeksem yandan annem babam vurur duvara felan ses çıkartma malmısın oğlum gibisinden :D

Bakış açısı farklı hocam. Zannetmiyorum velet kanalı baştan aşağıya düzenliycek, logo basıp, isim doğrulatacak... Muhakkak elinden tutan vardır ama proje tutmuş,hayırlı işler yani :)

Veled diyip geçmeyin kameranın arkasına bakın tamamen profesyonel işçilik var.

Çocuklar videoda piyon olmuş sadece :)

Desenize bacak kadar çocuk kadar olamadık :)

Emek var bilader emek.........

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri