Küçük Kuzenime Açtığım Oyun-Çizim-Boyama Kanalı

bu kanal tutmazsa bende bu işi bırakırım :D kamera konusunda sıkıntılar var gibi ilk minions çiziminde ışık çok fazla gelmiş çok parlak duruyo teknik konuları düzeltirseniz gerisi gelir bana kalırsa
Büyük konuşma hocam bu kategoride ilerlemek gerçekten zor.Şans yanında olur inşallah.

Teşekkür ederim hocam... Valla kendi diyor ileride ressam olacağım diye... çok seviyor..

Göstereceğim muhakkak bu kanalı faydalı videolar var...

Ooo , süpermiş ressamlıksa hedefi , bizi istanbul ele geçirdi olamadık ressam :P çizemiyorum bile zamansızlıktan . İnşallah hedeflerine ulaşır küçük kardeşimiz .

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam kanalı alır mıyız partnere :D

Başarılı hocam kanalınız.Bir sorum olacaktı müzikleri telifsizse nerden buluyorsunuz banada bir projemde lazım oluyor cocuklar için

Eğitim konusundada bu tür aktiviteler geleceğini şekillendirebilir
Başarılar dilerim küçük kardeşimize ki gayet başarılı
Ellerine sağlık.

O kanal fotosu nedir hocam öyle acil değiştir onıu videolar başarılı ama diğer şeylere de dikkat etmek lazım
kanal fotosunu değiştireceğim hocam teşekkürler :)
Başarılı hocam kanalınız.Bir sorum olacaktı müzikleri telifsizse nerden buluyorsunuz banada bir projemde lazım oluyor cocuklar için
bbc bye bye copyright yaz hocam youtube'a orada dubstep müzik var ama bence dubstep kullanma :D ben de daha soft kullanacağım...
Eğitim konusundada bu tür aktiviteler geleceğini şekillendirebilir
Başarılar dilerim küçük kardeşimize ki gayet başarılı
Ellerine sağlık.

Çok sağol hocam bu yorumları okutacağım daha da kampçılansın iyi yerlere gelecek inşallah...

Daha önceki mesajlarda bahsedildi mi bilmiyorum ama video çekerken otomatik odaklanma ve otomatik beyaz dengesini manüel yapın :)

son videolarda beyaz dengesini manuele almıştım da otomatik odaklanma aklıma gelmemişti hocam hatırlattığın iyi oldu :)

Şu videonun sonunda konuşma baloncuğunda "I love Beer" mi yazıyor?
Hedef kitlesi çocuk olan bir kanal için biraz sorumluluk da gerek hocam her şey para değil.

https://www.youtube.com/watch?v=ScSzqSba5KI

Amerikan kültürüne bir atıf var orada hocam... Emekli olan spider man göbekli ve bira göbeğine sahip... Eleştirel bir yaklaşım aslında..

Özendirmek olsaydı amaç; spidermani daha yakışıklı çizerdi :)

böyle şeylerin çocuklara öğretilmesine çok karşıyım. 10 yaşında çocugun parayla kazançla youtube ile ne alakası olabilir ki. verin eline kitapları boyaları kalemleri yada oyuncakları oynasın. arkadaşlarıyla oynasın. bilmiyorum ne kadar yanlış düşünüyorum. bu iş iyice çığırından çıktı.

Amerikan kültürüne bir atıf var orada hocam... Emekli olan spider man göbekli ve bira göbeğine sahip... Eleştirel bir yaklaşım aslında..

Özendirmek olsaydı amaç; spidermani daha yakışıklı çizerdi :)

Umarım çocuklar anlar hocam daha yaratıcı anlatılabilirdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri