Küfür ettiği için mahkemelik olan var mı?

aknur

Yasaklanmış
az önce neonsunucu da ticket atıp ağzıma ne gelirse sövüp saydım da adamlara. hani bunlar bu yazıları alıp davacı falan olabilirler mi sizce. ha olsalar da umrumda olmaz ama merak ettim sadece.

suç duyurusunda bulunurlar ancak gidipde uğraşacaklarını zannetmiyorum eğer uğaşırlar da şikayetçi olurlarsa kayıtlarda kimlik bilgilerin gözükmüyorsa ya da adın soyadın bir şey çıkmaz.. yani sen olduğunu ispatlamaları lazım yoksa delil yetersizliği...

az önce neonsunucu da ticket atıp ağzıma ne gelirse sövüp saydım da adamlara. hani bunlar bu yazıları alıp davacı falan olabilirler mi sizce. ha olsalar da umrumda olmaz ama merak ettim sadece.

Merhaba.Siber ve sanal ortam suçları arasına küfür ( hakaret) girmektedir.Fakat söz konusu firma söz verdiği hizmeti karşılığını aldığı halde sağlamamış gördüğüm kadarıyla.Buda tahrik edici bir olaydır.Herhangi bir şekilde sizi dava etmeleri onların zararına olacaktır.Yinede küfür ettiğiniz için sizde az da olsa suçlu görüleceksiniz.Fakat herhangi bir cezai yaptırımın uygulanması söz konusu olmayacaktır.İyi günler dilerim.

süper onlineyi dava ettim müşteri desteği ve başvurduğum zaman vaatleri gerçekleştirmediler diye. alttan alttan açık açık değil öyle şeyler dedimki en son teknik destekteki eleman bana açık açık küfür etti. dava edip işten attırmıştım onu

Madem umrumda değil niye soruyosun ki? :) Valla dava açılırsa iyi tazminat ödersin..

Ben Youtube'ye etmiştim zaten okumuyorlar diye. Ertesi sabah kanalıma telif geldi. Aylardır gelmeyen :)

Merhaba.Siber ve sanal ortam suçları arasına küfür ( hakaret) girmektedir.Fakat söz konusu firma söz verdiği hizmeti karşılığını aldığı halde sağlamamış gördüğüm kadarıyla.Buda tahrik edici bir olaydır.Herhangi bir şekilde sizi dava etmeleri onların zararına olacaktır.Yinede küfür ettiğiniz için sizde az da olsa suçlu görüleceksiniz.Fakat herhangi bir cezai yaptımın uygulanması söz konusu olmayacaktır.İyi günler dilerim.

eyvallah hocam. bu adi heriflerle aklıma tüküreyim ki 3 aylığına anlaştım, parayı da peşin gönderdim. ilk hafta zaten acemilik dönemleriydi durmadan kopmalar etmeler sabır sabır dedik bekledik. sonra 1-2 hafta düzgün çalıştı, sonra yine bozulmalar falan hep böyle dandik dandik işler. şimdi de hiç bi şekilde ne ticket ne telefon ne mail hiç bi iz yok adamlardan. giden paranın ardından küfretmekten başka bi şey kalmadı. gözüne dizine dursun adilerin. davacı olmazlarsa da adam değiller. vallahi dava salonunda girişirim ağız burun.

tazminat en az 10.000den başlıyor kardeş, bir dahakine diline hakim ol bence

Verdiğiniz parayı geri alamadıgınız yada vaat edilen hizmeti alamadıgınız için dava açacaklarını sanmam.Ama tercih meselesi açma haklarıda var tabi.Hakaret davası açabilirler.

Madem umrumda değil niye soruyosun ki? :) Valla dava açılırsa iyi tazminat ödersin..

meclis salonlarında milletvekili olcak adamlar bile birbirlerine ana avrat girerken ben burada hakkımı alamayıp sövdüğüm zaman iyi tazminat ödeyeceksem, vay halimize.

meclis salonlarında milletvekili olcak adamlar bile birbirlerine ana avrat girerken ben burada hakkımı alamayıp sövdüğüm zaman iyi tazminat ödeyeceksem, vay halimize.

Onların dokunulmazlığı var hocam :) anca birbirilerine dokunurlar :D

dert etme bir şey çıkacağını sanmam uğraşmaz bence

eyvallah hocam. bu adi heriflerle aklıma tüküreyim ki 3 aylığına anlaştım, parayı da peşin gönderdim. ilk hafta zaten acemilik dönemleriydi durmadan kopmalar etmeler sabır sabır dedik bekledik. sonra 1-2 hafta düzgün çalıştı, sonra yine bozulmalar falan hep böyle dandik dandik işler. şimdi de hiç bi şekilde ne ticket ne telefon ne mail hiç bi iz yok adamlardan. giden paranın ardından küfretmekten başka bi şey kalmadı. gözüne dizine dursun adilerin. davacı olmazlarsa da adam değiller. vallahi dava salonunda girişirim ağız burun.

senin yine iyiymiş bana vdsyi bile vermedi adamlar :D ayrıca bence dava açarsa kendi zararına olur bunu bildiği için yemez..

ben banka avukatına ettim 210 lira cezası var hocam baska bişi yok etseler bile bu yani cezası

neyse ben içimde birikeni döktüm kurtuldum. ne parayı geri alabilirim zaten ne bu adi herifler düzgün hizmet sağlayabilir. gidenin ardından söver tekrar yoluma dönerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri